EYLÜL -EKİM 2016 HAMILELERI

Hemen olustu cizgi tabi idrar kuruyunca daha cok belli oluyor
Çizgi benim dw oluşmuştu ama bu kadar koyu değildi hatta bugün de günüm değil demiştim ama ertesi günü yaptığımla karşılaştırınca bayağı koyulaşmış gördüm artık hayırlısı inşallah bu ay bebişin olur teşekkür ederim :)

Evet canim ins olucak bu aksam
Benim de bugün yumurtlama akıntım geldi 12. Gün bugün. Dün çok koyuydu ovu testi. Bugün eve gidince tekrar test yapicam. Yuklerim buraya da. Dünü degerlendirdik bugünü de değerlendireceğiz inşallah uyuyup kalmazsam.
14 gün sonra test yaparız beraber. . Hakkımızda hayırlısı.

Ay hadi ikimiz icin hayirlisi olsun tatlim valla heyecanliyim esime kahve yaptim yaninda bitter cikolatali spermleri hizlandiriyorlarmisbu ay ne duyarsam yaptim valla yemekten sonrada tatli niyetine bir yemek kasigi keciboynuzu pekmezi icirdim

Ay hadi ikimiz icin hayirlisi olsun tatlim valla heyecanliyim esime kahve yaptim yaninda bitter cikolatali spermleri hizlandiriyorlarmisbu ay ne duyarsam yaptim valla yemekten sonrada tatli niyetine bir yemek kasigi keciboynuzu pekmezi icirdim
Tüh kahve benim aklıma gelmedi bak gerçi kahve yapsam kesin yanında sigara yakardı o sebepten yapmamam daha iyi olmuş olabilir

Basın sağolsun canım. Bi sebep çıktı mı peki?? Rabbim bu miniğine sağlıcakla kavuştursun. Benim de 10 haftalık kaybım var bu ikinci deneme ayım ama şubattan beri bekliyorum duanı eksik etme Rabbim bize de tatdirsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…