• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

EYLÜL -EKİM 2016 HAMILELERI

Merhaba Arkadaşlar.

Eylül yada ekimde hamile olmayı planlayan arkadaşlar nasıl tedavi uyguladiniz? Neler yaptınız hamile kalmak için tecrübelerinizi yazarsaniz daha faydalı ve bereketli olur bu grup.

Herkese sevgiler, saygılar. ..

BAT TARİHLERI VE UYGULAMALAR

@Masal_ayaz 1 Eylül

@Emineeemm 1 Eylül (soğan kürü uygulayacak )

@Gazel2110 1 Eylül (Soğan kürü uygulayacak )

@kutuphanekedisi 3 Eylül ( soğan kürü ve ovulasyon test uygulayacak)

M melekler-engelchen 3 Eylül ( ovulasyon test)

@titiz gelin 3 Eylül

ayavuz18 ayavuz18 3 Eylül

ismetbeyinbiricikhanimi ismetbeyinbiricikhanimi 5 Eylül

Y YESIMBOZ 5 Eylül

@Asuszooad 6 Eylül

bir garip oblomov bir garip oblomov 8 Eylül (soğan kürü uygulayacak )

@birdgirl 8 Eylül

@i006 8 Eylül

@dimaam 9 Eylül

@maya_gallo 11 Eylül (Klomen kullanacak doktor kontrolünde)

@LadeyNa 12 Eylül

@mtkt 15 Eylül

@yeni_ay 15 Eylül (ovulasyon test uygulayacak)

@tdsozlem 16 Eylül

@yagmur0790 18 Eylül

@Ayla ak 20 Eylül

@Tutuy 20 Eylül

Ben bu ay her gün badem incir ve arisutu polen propolis karışımı yedim ondan mı erken yumurtladım acaba hic akintim agrim falanda olmadi bende kesin yumurtlarken agrim oluyor akintim oluyor nede olsa doktora gitcem diye xok rahat davrandim valla pufff
akıntıya ağrıya takılma diğer bi posta arkadaşın tek akıntısız ağrısız hamıle kaldı akıntı falan ölemlı değil bazı kişilerde :)

Merhaba Arkadaşlar.

Eylül yada ekimde hamile olmayı planlayan arkadaşlar nasıl tedavi uyguladiniz? Neler yaptınız hamile kalmak için tecrübelerinizi yazarsaniz daha faydalı ve bereketli olur bu grup.

@Masal_ayaz 1 Eylül

@titiz gelin 3 Eylül

Y YESIMBOZ 5 Eylül

@Asuszooad 6 Eylül

@birdgirl 8 Eylül

@i006 8 Eylül

@dimaam 9 Eylül

@LadeyNa 12 Eylül

@mtkt 15 Eylül

@tdsozlem 16 Eylül

@yagmur0790 18 Eylül

X xDerinMavix 18 Eylül

@Ayla ak 20 Eylül

@Tutuy 20 Eylül

Eki Görüntüle 1873364
Kizlar 16. Gun ve koyulasiyor aksam yine yapicam simdi bugun iliski olcak demistim ama renk acilinca mi olsa ya ne diyorsunuz 2 gun ust uste iliski sorunu yasiyorum esimle acaba saat 12yi gecince mi yapsak yine ertesi gune daha fazla sperm gecer:KK70::KK70:
Tatlim hem koyu oldugu gun hemde siliklesince degerlendirmek lazim.

akıntıya ağrıya takılma diğer bi posta arkadaşın tek akıntısız ağrısız hamıle kaldı akıntı falan ölemlı değil bazı kişilerde :)
Sobe :))
Parantez acayim her gebelik kendine hastir ayni kadinda bile iki gebeligin hem belirtilerinde hem ilerleyisinde ayni seyler yasanmaz. Kimi belirtilere bakarak kesin adet beklerken hamile oldugunu ogreniyor kimi ise daha yumlama donemi itibariyle vucudununda kendine oynadığı oyunlarla hamile oldugu hissine kapilmasina rağmen adet oluyor. Umudu kaybetmeden ama fazlada kaptirmadan beklemek lazim adet olabilmek bile buyuk lutuf bunun icin cebellesen insanlar var o yuzden isyanda etmemek lazim.
Umarim en kisa zamanda Rabbim sizlerinde gobuslerinizi bebislerinizle doldurur:KK68:

Parantez acayim her gebelik kendine hastir ayni kadinda bile iki gebeligin hem belirtilerinde hem ilerleyisinde ayni seyler yasanmaz. Kimi belirtilere bakarak kesin adet beklerken hamile oldugunu ogreniyor kimi ise daha yumlama donemi itibariyle vucudununda kendine oynadığı oyunlarla hamile oldugu hissine kapilmasina rağmen adet oluyor. Umudu kaybetmeden ama fazlada kaptirmadan beklemek lazim adet olabilmek bile buyuk lutuf bunun icin cebellesen insanlar var o yuzden isyanda etmemek lazim.
Umarim en kisa zamanda Rabbim sizlerinde gobuslerinizi bebislerinizle doldurur:KK68:
Tesekkurler canım Allah razı olsun yazdıkların umut oldu:KK68: Rabbim sağlıcakla miniğini kucağına almak nasip etsin. İnşallah bizlere de o günleri göstersin en hayırlı en tez zama da:dua::dua:

Tesekkurler canım Allah razı olsun yazdıkların umut oldu:KK68: Rabbim sağlıcakla miniğini kucağına almak nasip etsin. İnşallah bizlere de o günleri göstersin en hayırlı en tez zama da:dua::dua:
Amin cok tesekkur ederim. Rabbimden hayirlisini istemekten vazgecmeyin umutsuz olacak bir durum yok herkes ayni surecte hamile kalamiyor stres cok önemli uzak durun stresten bende kuzuma 6 haftalik bir kayiptan sonra 8 aylik bir surecte ulasabildim iyi dusunun iyi olsun.

:) sobeledin Evet seni baz alarak söylemiştim :) amin inşallah Rabbim hepimize nasip etsin :(

Merhaba Arkadaşlar.

@Masal_ayaz 1 Eylül

@titiz gelin 3 Eylül

Y YESIMBOZ 5 Eylül

@Asuszooad 6 Eylül

@birdgirl 8 Eylül

@i006 8 Eylül

@dimaam 9 Eylül

@LadeyNa 12 Eylül

hiranur3419 hiranur3419 14 Eylül

@mtkt 15 Eylül

@tdsozlem 16 Eylül

@yagmur0790 18 Eylül

X xDerinMavix 18 Eylül

Kuzugiller Kuzugiller 19 Eylül

@Ayla ak 20 Eylül

@Tutuy 20 Eylül

Back