How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

EYLÜL -EKİM 2016 HAMILELERI

Test yapmış mıydın canım
Canim doktor antibiyotik verdigibicin adete 4 gun kala kan testi yaptirdi onda yoktu dun icimiz rahat etsin diye aksam yaptik ilk cizginin gölgesi vardi bi tek :) hamile olmadigim kesin ilaclatdan gecikti muhtemelen normalde birak gunu saatim bile sasmaz benim

Canim doktor antibiyotik verdigibicin adete 4 gun kala kan testi yaptirdi onda yoktu dun icimiz rahat etsin diye aksam yaptik ilk cizginin gölgesi vardi bi tek :) hamile olmadigim kesin ilaclatdan gecikti muhtemelen normalde birak gunu saatim bile sasmaz benim
O zaman olabilir canım. Antibiyotik güçlü bi ilaç.

Kislarrrr 3 aydır deneme yapıyoruz 3 aydır hüsran tabi ama bu ay en iyi çalışmalardan birini yaptık ama icimde yine bu umutsuzluk var geçen aylarda baya umutlu gidiyordum ama bu ay sanki yine olmadı modundayım ben 3 ayda böyle olduysam gelecek ayları düşünemiyorum siz nasıl motive ediyorsunuz kendinizi
Edemiyoruzzzz :D

İsin sakasi canim ama su 7 ayda elimde olmayan seyler icin kendimi de esimi de yipratmamayi ogrendim. Elimdekilerin kiymetini bilmeye bakiyorum yani. Olursa guzel olur, olmazsa da napayim hayatimi ona gore yonlendiririm ;)

20160821_111127.jpg

Kizlar 16. Gun ve koyulasiyor aksam yine yapicam simdi bugun iliski olcak demistim ama renk acilinca mi olsa ya ne diyorsunuz 2 gun ust uste iliski sorunu yasiyorum esimle acaba saat 12yi gecince mi yapsak yine ertesi gune daha fazla sperm gecer:KK70::KK70:

Eki Görüntüle 1873364
Kizlar 16. Gun ve koyulasiyor aksam yine yapicam simdi bugun iliski olcak demistim ama renk acilinca mi olsa ya ne diyorsunuz 2 gun ust uste iliski sorunu yasiyorum esimle acaba saat 12yi gecince mi yapsak yine ertesi gune daha fazla sperm gecer:KK70::KK70:
Wooww kopkoyu bi cizgi :) canim aslinda bugunu de yarini da degerlendirin diyorlar bu durumlarda. Ama mesela ben de kopkoyu oldugu gun degerlendirmemistim. Ertesi gun degerlendirebilmistim. O yuzden dedigin gibi uyumazsaniz saat 24'ten sonra olursa tam ortalamis olursun :KK66:

Wooww kopkoyu bi cizgi :) canim aslinda bugunu de yarini da degerlendirin diyorlar bu durumlarda. Ama mesela ben de kopkoyu oldugu gun degerlendirmemistim. Ertesi gun degerlendirebilmistim. O yuzden dedigin gibi uyumazsaniz saat 24'ten sonra olursa tam ortalamis olursun :KK66:
Ay oyle yapayim ozaman esimede soylucem ya boyleyken boyle degerlendirmek lazim diye:KK70::KK70:

E iyimis iste, doktor abi super bisey olsa gerek :)
Hic oyle degil canim ya doktorlari sizde biliyosunuz umursamazlar abim de oyle bi yerim agriyo diyorum doktora git diyo :) ilk gebeligimde ignelerimi o yapiyodu o ignelerde yagli cok acitiyo kizim su anda zaten gidecek bebegim dusmesini engelliyoruz bu acıya degmez yapmayalim kendi kendine dussun falan diyodu bi cocugu tasiyamadin diye dalga geciyodu :) ama sonra ben aglayinca oturup koca adam karşımda agliyodu uzulme kardesim diye :)

Eki Görüntüle 1873364
Aksam uzeri bi daha yap kuzum ona gore plan yap :)

İ
Kizlar az once tuvalete gittim ic camasirimda seffaf yapiskan kivamli akinti vardi sonra tuvalet kagidina kanli akinti bulasti catliyor heralde bakalim aksam ustu nasil cikcak test 6 gibi yine yapcam
Hiccccc kacirmaaa canimmm.

Nasilsiniz kizlarrrr.....ara ara bel agrisi oluyor .adete son 10 .:KK200:o_O

Back