- 18 Kasım 2012
- 1.052
- 1.348
- 133
- Konu Sahibi melekler-engelchen
-
Canim doktor antibiyotik verdigibicin adete 4 gun kala kan testi yaptirdi onda yoktu dun icimiz rahat etsin diye aksam yaptik ilk cizginin gölgesi vardi bi tek :) hamile olmadigim kesin ilaclatdan gecikti muhtemelen normalde birak gunu saatim bile sasmaz benimTest yapmış mıydın canım
O zaman olabilir canım. Antibiyotik güçlü bi ilaç.Canim doktor antibiyotik verdigibicin adete 4 gun kala kan testi yaptirdi onda yoktu dun icimiz rahat etsin diye aksam yaptik ilk cizginin gölgesi vardi bi tek :) hamile olmadigim kesin ilaclatdan gecikti muhtemelen normalde birak gunu saatim bile sasmaz benim
EdemiyoruzzzzKislarrrr 3 aydır deneme yapıyoruz 3 aydır hüsran tabi ama bu ay en iyi çalışmalardan birini yaptık ama icimde yine bu umutsuzluk var geçen aylarda baya umutlu gidiyordum ama bu ay sanki yine olmadı modundayım ben 3 ayda böyle olduysam gelecek ayları düşünemiyorum siz nasıl motive ediyorsunuz kendinizi
Canim sen dusunme oralari, ilk firsatta degerlendirinKızlar yaa kasıkta ağrım var. Annemlerdeyim ovulasyon da yapamıyorum. İnşallah yumurta çatlamamıştır.
Tabi kuzum mutlaka giderim doktora ya da abime sorarim abim de doktor :)Y YESIMBOZ
Ay canim valla ben de umutlandimm sendenhadi insallah :)
bir garip oblomov
Elinden geleni ardina koyma
Kuzugiller
Canim adet sokturucuyu yine doktor kontrolunde kullan bence. Adet sokturucu kullanip hamile oldugunu ogrenenler var.
E iyimis iste, doktor abi super bisey olsa gerek :)Tabi kuzum mutlaka giderim doktora ya da abime sorarim abim de doktor :)
Kan testi yaptır.Gunaydin kizlaarr ah bir adet olsam lalaaaaalllaaaa diye ortalikta dolasan bi insanim su anda onumuzdeki ay gecikiyo ona sinir oluyorum adet sokturucu kullanan var mi aranizda alsam mi diye dusunuyorum
Wooww kopkoyu bi cizgi :) canim aslinda bugunu de yarini da degerlendirin diyorlar bu durumlarda. Ama mesela ben de kopkoyu oldugu gun degerlendirmemistim. Ertesi gun degerlendirebilmistim. O yuzden dedigin gibi uyumazsaniz saat 24'ten sonra olursa tam ortalamis olursunEki Görüntüle 1873364
Kizlar 16. Gun ve koyulasiyor aksam yine yapicam simdi bugun iliski olcak demistim ama renk acilinca mi olsa ya ne diyorsunuz 2 gun ust uste iliski sorunu yasiyorum esimle acaba saat 12yi gecince mi yapsak yine ertesi gune daha fazla sperm gecer
Ay oyle yapayim ozaman esimede soylucem ya boyleyken boyle degerlendirmek lazim diyeWooww kopkoyu bi cizgi :) canim aslinda bugunu de yarini da degerlendirin diyorlar bu durumlarda. Ama mesela ben de kopkoyu oldugu gun degerlendirmemistim. Ertesi gun degerlendirebilmistim. O yuzden dedigin gibi uyumazsaniz saat 24'ten sonra olursa tam ortalamis olursun
Aynen canım akşam evde olacaz :)Canim sen dusunme oralari, ilk firsatta degerlendirin
Hic oyle degil canim ya doktorlari sizde biliyosunuz umursamazlar abim de oyle bi yerim agriyo diyorum doktora git diyo :) ilk gebeligimde ignelerimi o yapiyodu o ignelerde yagli cok acitiyo kizim su anda zaten gidecek bebegim dusmesini engelliyoruz bu acıya degmez yapmayalim kendi kendine dussun falan diyodu bi cocugu tasiyamadin diye dalga geciyodu :) ama sonra ben aglayinca oturup koca adam karşımda agliyodu uzulme kardesim diye :)E iyimis iste, doktor abi super bisey olsa gerek :)
Aksam uzeri bi daha yap kuzum ona gore plan yap :)Eki Görüntüle 1873364
Kizlar 16. Gun ve koyulasiyor aksam yine yapicam simdi bugun iliski olcak demistim ama renk acilinca mi olsa ya ne diyorsunuz 2 gun ust uste iliski sorunu yasiyorum esimle acaba saat 12yi gecince mi yapsak yine ertesi gune daha fazla sperm gecer
Kuzum adetten 4 gun once yapildi zaten olsa cikardi gec dollenme ihtimalim yok :) bi de dun ikinci gum gecikmeydi idrarda da cikardi onda da yok ilaclardan geciktim benKan testi yaptır.
Hiccccc kacirmaaa canimmm.Kizlar az once tuvalete gittim ic camasirimda seffaf yapiskan kivamli akinti vardi sonra tuvalet kagidina kanli akinti bulasti catliyor heralde bakalim aksam ustu nasil cikcak test 6 gibi yine yapcam
Catlamasi cok yakin canım değerlendirin mutlakaKizlar az once tuvalete gittim ic camasirimda seffaf yapiskan kivamli akinti vardi sonra tuvalet kagidina kanli akinti bulasti catliyor heralde bakalim aksam ustu nasil cikcak test 6 gibi yine yapcam
Bende hicbir değişiklik yok, belirti aramak istemiyorum zaten. Olursa surpriz olacak canim :)İ
Hiccccc kacirmaaa canimmm.
Nasilsiniz kizlarrrr.....ara ara bel agrisi oluyor .adete son 10 .
Bende hicbir değişiklik yok, belirti aramak istemiyorum zaten. Olursa surpriz olacak canim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?