- 19 Mart 2010
- 21.479
- 15.166
- 498
- Konu Sahibi melekler-engelchen
Ayy hadi bakalim, su aralar koyulasmasi bat tarihine gore en mantiklsi zatenn
evet canım acaba erken mi yumurtladım dedim ama yok normal zamanda olucak
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayy hadi bakalim, su aralar koyulasmasi bat tarihine gore en mantiklsi zatenn
Devam edebildigin kadar devam et canim
Canim yanlis diye bir sey yok skma canini. Sadece bel baglamamak gerekiyo testlere. Benim cok umrumda olmadi testler mesela. Cift cizgi gormek cok hosuma gitti o ayri keske gun asiri degerlendirebilseydin canim ama olacak oldukttan sonra tek bir iliski ile hamile kalan da varYa bu testler yanlissa isim yas o zamn ben bu ay sadece o testlerdeki kirmiziliga gore degerlendglrdm.gerisini biraktm.hep.annelrdeydm
Ooo baya koyulasmisss :) Evet evet aynen lh hormonu artisini daha net gorursun canim.Eki Görüntüle 1873126
Bugunden itibaren cift yapmaya baslicam ovu testi grubundaki deneyimliler oyle dedi
Pazar gunu benim tam 10.gun oluyo ama dedigim gibi mideme dokunmaya basladi galiba
Be test yaptm gecen ayda ama bagli kalmadm.gun asiri yaptm.bu ay gun asiri basladm.ama.testte kirmizilari gornce birden rehavet coktu yeter bu ay dedm:)Canim yanlis diye bir sey yok skma canini. Sadece bel baglamamak gerekiyo testlere. Benim cok umrumda olmadi testler mesela. Cift cizgi gormek cok hosuma gitti o ayri keske gun asiri degerlendirebilseydin canim ama olacak oldukttan sonra tek bir iliski ile hamile kalan da var
Cnm.ben de 10. Gunde biraktm. Gece mide kramplarndan oleck.duruma.gelince kizdi esim icme dedi benim reflum illeri derecede ondan. Biraktm belki dayanamayp yarn yaparm:) ama icimi temzledi gecen aydan kalma kokulu idrarimi kesti. Ama.cok sk idrara.gidiyrm bu hic iyi deil gece 3_4 defa uyaniyrm yaPazar gunu benim tam 10.gun oluyo ama dedigim gibi mideme dokunmaya basladi galiba
Off ovu testine de guvenemezsek neye guvenicez ya. Akıntı da yakalamadim bu ay. Doktor kontrolu sart desene
Allahim hamile kalmak ne zormus meger, millet patır patır nasil doguruyor anlamiyorum ]
Aynen çokta sıkmamak lazım ama Allah hepimize sebat gücü versin
Bi kereden bir şey olmaz diip hamile kalan o kadar çok arkadaşım var ki
iyi yapmışsın canım bir yeri düzeltelim derken başka yeri bozamayalım alacağımızı almışızdır benim eşimde kızdı ondan gizli içiyordum am kokusunu saklayamıyorum garibimde yemek yapıyorum sanıyor her seferinde sabahın köründe ne yemeği yaptın dedi kaç kereCnm.ben de 10. Gunde biraktm. Gece mide kramplarndan oleck.duruma.gelince kizdi esim icme dedi benim reflum illeri derecede ondan. Biraktm belki dayanamayp yarn yaparm:) ama icimi temzledi gecen aydan kalma kokulu idrarimi kesti. Ama.cok sk idrara.gidiyrm bu hic iyi deil gece 3_4 defa uyaniyrm ya
Yumurtlamadan sonra sıkıntı olur mu ondan emin olamıyorum. Hamile kalıp düşük yapan varmış. İnternette okudum. @kutuphanekedisiPazar gunu benim tam 10.gun oluyo ama dedigim gibi mideme dokunmaya basladi galiba
Yumurtlamadan sonra sıkıntı olur mu ondan emin olamıyorum. Hamile kalıp düşük yapan varmış. İnternette okudum. @kutuphanekedisi
Birak canim oyleyse. Devam ederse bi doktora gorun istersen.Kızlar ya ben de bırakıyorum soğan suyunu yine kan geldi adet gibi çok korkuyorum
@kutuphanekedisi bir garip oblomov
Yumurtlamadan sonra sıkıntı olur mu ondan emin olamıyorum. Hamile kalıp düşük yapan varmış. İnternette okudum. @kutuphanekedisi
Kızlar ya ben de bırakıyorum soğan suyunu yine kan geldi adet gibi çok korkuyorum
@kutuphanekedisi bir garip oblomov
E iyi madem, 10 gun yeter. Sen de pazar birakirsincanım @kutuphanekedisi ne katılıyorum korkuyorsan ve aklında şüphe varsa bırak canım iç rahatlığı daha önemli ben midemi ağrıtmasa devam edecektim sırtıma vurmaya başladı ağrısı zaten midem pek sağlıklı değildi
@kutuphanekedisi canım benimde akıntım vs olmadı sanırım bu kadar yeter
Bırakayım en iyisi. Salı günü doktora gidecem ymurtalıklara bakacak. Bakalım ne diyecek.canım @kutuphanekedisi ne katılıyorum korkuyorsan ve aklında şüphe varsa bırak canım iç rahatlığı daha önemli ben midemi ağrıtmasa devam edecektim sırtıma vurmaya başladı ağrısı zaten midem pek sağlıklı değildi
@kutuphanekedisi canım benimde akıntım vs olmadı sanırım bu kadar yeter
Incir erken catlatiyorBen bu ay her gün badem incir ve arisutu polen propolis karışımı yedim ondan mı erken yumurtladım acaba hic akintim agrim falanda olmadi bende kesin yumurtlarken agrim oluyor akintim oluyor nede olsa doktora gitcem diye xok rahat davrandim valla pufff