How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

EYLÜL -EKİM 2016 HAMILELERI

Yavru kuslariimm ben bugun adet olacagim bekliyorum gelmesini bu ay vajinit oldum ya ben ditil antibiyotik kullandim yine sogan da iyi gelir mi ki @kutuphanekedisi @solitarywoman ne dersiniz ama ben yumurtlamaya kadar yaparim tirsiyorum eskiden kadinlar dusuk yapmak icin icerlermis sogani
Sogan gercekten cok faydali canim. Hani sadece kadin hastaliklari gebelik vs icin degil, karaciger enzimleri duzenleme, odem atma vs icin de cok cok kiymetli bir su. KK'nin milli icecegi bir nevi :D canim zaten 15 gun uyguluyorsun ya ona gore ayarlanmistir o. Fazlasi zarar yani. 15gun yapip o ay hamile kalan o kadar cok kisi var kii. Denk mi geldi, sogan mi vesile oldu bilmiyorum ama denemkte yarar var diye dusunuyorum canim ben.

Sogan gercekten cok faydali canim. Hani sadece kadin hastaliklari gebelik vs icin degil, karaciger enzimleri duzenleme, odem atma vs icin de cok cok kiymetli bir su. KK'nin milli icecegi bir nevi :KK70: canim zaten 15 gun uyguluyorsun ya ona gore ayarlanmistir o. Fazlasi zarar yani. 15gun yapip o ay hamile kalan o kadar cok kisi var kii. Denk mi geldi, sogan mi vesile oldu bilmiyorum ama denemkte yarar var diye dusunuyorum canim ben.
Aynen kuzum bende denemekten bibsey cikmaz dedim bugun kendi kendime bi adet olayim 7. Gun baslaniyo sanirim di mi sizin konusmalarinizdan oyle hatirliyorum

BU AYLIK OVİLASYONUMU BU SON TESTLE TAMAMLAMIŞ BULUNUYORUM 15 GÜN SONRA BELİR NASİP BAKALIM :(

Eklentiler

• 14031077_10154437941852298_940140330_n.jpg
    14031077_10154437941852298_940140330_n.jpg
    49 KB · Görüntüleme: 23
Aaa bu arada size ne anlatacagim ablamin bi arkadasi 3 aylik ignelerle korunuyomus onlarda da 3 ay bitince adet olunuyomus bu adet olmayınca gitmiş doktora 16 haftalik hamile :) cocuk dogmus turp gibiymis :) biraz daha gitmeseydi hareketlerini hisseder gaz derdi dedim :) bizde kendimizi yirtalim burda belirti diye :)

Merhaba Arkadaşlar.

Eylül yada ekimde hamile olmayı planlayan arkadaşlar nasıl tedavi uyguladiniz? Neler yaptınız hamile kalmak için tecrübelerinizi yazarsaniz daha faydalı ve bereketli olur bu grup.

Herkese sevgiler, saygılar. ..

BAT TARİHLERI VE UYGULAMALAR

@Masal_ayaz 1 Eylül

@Emineeemm 1 Eylül (soğan kürü uygulayacak )

@Gazel2110 1 Eylül (Soğan kürü uygulayacak )

@kutuphanekedisi 3 Eylül ( soğan kürü ve ovulasyon test uygulayacak)

M melekler-engelchen 3 Eylül ( ovulasyon test)

@titiz gelin 3 Eylül

ayavuz18 ayavuz18 3 Eylül

@ismetbeyinbiricikhanimi 5 Eylül

@YESIMBOZ 5 Eylül

@Asuszooad 6 Eylül

@solitarywoman 8 Eylül (soğan kürü uygulayacak )

@birdgirl 8 Eylül

@i006 8 Eylül

@dimaam 9 Eylül

@maya_gallo 11 Eylül (Klomen kullanacak doktor kontrolünde)

@LadeyNa 12 Eylül

@mtkt 15 Eylül

yeni_ay yeni_ay 15 Eylül (ovulasyon test uygulayacak)

@yagmur0790 18 Eylül

@Ayla ak 20 Eylül

Aaa bu arada size ne anlatacagim ablamin bi arkadasi 3 aylik ignelerle korunuyomus onlarda da 3 ay bitince adet olunuyomus bu adet olmayınca gitmiş doktora 16 haftalik hamile :) cocuk dogmus turp gibiymis :) biraz daha gitmeseydi hareketlerini hisseder gaz derdi dedim :) bizde kendimizi yirtalim burda belirti diye :)
Allahım yarabbim ya çok istediğimizden olmuyor bilmiyorum ya valla böyle duydukca bana geliyorlar arkadaşım korunmayı bıraktığı 2 ay gelmeden hamile kaldı biz yıllarca uğraşalım tık yok :(

Back