- 18 Kasım 2012
- 1.052
- 1.348
- 133
- Konu Sahibi melekler-engelchen
-
Ama dusunsene ne guzel bi gidiyosun 16 haftalik olmus :) bi de ilac icmis kucuk 3 yasinda falan cocugu varmis o surekli kucagindaymis falan :)Allahım yarabbim ya çok istediğimizden olmuyor bilmiyorum ya valla böyle duydukca bana geliyorlar arkadaşım korunmayı bıraktığı 2 ay gelmeden hamile kaldı biz yıllarca uğraşalım tık yok
ya benim dayımın gelinide aynı oldu oda aynı bu kadarlık falan öğrendi hatta öğrendi bi hafta sonra falan cinsiyetini öğrendi o her ay adet olmuş ondan anlamamış ay insan anlamazmı bilmiyorum yaşamadığımız için bu duyguyuAma dusunsene ne guzel bi gidiyosun 16 haftalik olmus :) bi de ilac icmis kucuk 3 yasinda falan cocugu varmis o surekli kucagindaymis falan :)
Tamam canım. Sen bilirsinBen regl oldum ama yeni bat vermeyecegim biraz da böyle deneyeyim bakalım
Benim bi kurtajim var ben ogrenmeden once hamileyim diyodum :) onlar beklemiyo ya dinlemiyolar kendilerini ondan benceya benim dayımın gelinide aynı oldu oda aynı bu kadarlık falan öğrendi hatta öğrendi bi hafta sonra falan cinsiyetini öğrendi o her ay adet olmuş ondan anlamamış ay insan anlamazmı bilmiyorum yaşamadığımız için bu duyguyu
Sunlardan herhangi biri lh yerine hcg yazilariyla gelsiiinnnn :)Kizlar bunlar da bugun yaptigim testle son lh testlerim. Boylelikle yumurtanin catladiginda tamamen emin olmus oldum : ) 7., 9. 11. 13. 15. Gunler degerlendirildi :) bundan sonra spontane takilacagimcift cizgili testi, 2 hafta sonra da gostermek istiyorum kizlar allah nasip ederse KK' daki isteyen herkes elbet bir gun cift cizgiyi gorecekkkkkk insallahhhhh :) amin allahimmmmm...
Eki Görüntüle 1872648
aynen canım kistin oluştuysa ona etki eder en azındanHmm tamam o zaman bende cok inanmam boyle seylere de denersem de bi sey kaybetmem deneyecegim bu ay zaten dogum kontrol hapindan sonra kistim oluyo benim hep ona da iyi gelir :)
10. Gun canim benim de
BU AYLIK OVİLASYONUMU BU SON TESTLE TAMAMLAMIŞ BULUNUYORUM 15 GÜN SONRA BELİR NASİP BAKALIM
Kizlar bunlar da bugun yaptigim testle son lh testlerim. Boylelikle yumurtanin catladiginda tamamen emin olmus oldum : ) 7., 9. 11. 13. 15. Gunler degerlendirildi :) bundan sonra spontane takilacagimcift cizgili testi, 2 hafta sonra da gostermek istiyorum kizlar allah nasip ederse KK' daki isteyen herkes elbet bir gun cift cizgiyi gorecekkkkkk insallahhhhh :) amin allahimmmmm...
Eki Görüntüle 1872648
aramızda 1 gün var sanırım ay batlarımız yakın inşallah 2 hafta sonra güzel haberler alırızKizlar bunlar da bugun yaptigim testle son lh testlerim. Boylelikle yumurtanin catladiginda tamamen emin olmus oldum : ) 7., 9. 11. 13. 15. Gunler degerlendirildi :) bundan sonra spontane takilacagimcift cizgili testi, 2 hafta sonra da gostermek istiyorum kizlar allah nasip ederse KK' daki isteyen herkes elbet bir gun cift cizgiyi gorecekkkkkk insallahhhhh :) amin allahimmmmm...
Eki Görüntüle 1872648
Evet canim insallah hayirlisiyla, saglikla :)aramızda 1 gün var sanırım ay batlarımız yakın inşallah 2 hafta sonra güzel haberler alırız
Amin canimmm insallahhhhh :)aynen canım kistin oluştuysa ona etki eder en azından
ay kızlar maşallahınız var bende hepsini atayım ama benimkinin sizinkiyle uzaktan yakından alakası yok kafam karışıyor 10. gün nasıl koyu çıktı diye. hadi inşallah güzel haberlerinizi alalım bu ay
Olsun sen at yine de canim hepsini alt alta koyup cek gonder . Burda ne kadar cok cift cizgi gorursek sans getirir belkiaynen canım kistin oluştuysa ona etki eder en azından
ay kızlar maşallahınız var bende hepsini atayım ama benimkinin sizinkiyle uzaktan yakından alakası yok kafam karışıyor 10. gün nasıl koyu çıktı diye. hadi inşallah güzel haberlerinizi alalım bu ay
Oh ne güzel degerlendirerek gecirilmis yumurtlama günleriKizlar bunlar da bugun yaptigim testle son lh testlerim. Boylelikle yumurtanin catladiginda tamamen emin olmus oldum : ) 7., 9. 11. 13. 15. Gunler degerlendirildi :) bundan sonra spontane takilacagimcift cizgili testi, 2 hafta sonra da gostermek istiyorum kizlar allah nasip ederse KK' daki isteyen herkes elbet bir gun cift cizgiyi gorecekkkkkk insallahhhhh :) amin allahimmmmm...
Eki Görüntüle 1872648
Amin insallah hepimizeee :)Oh ne güzel degerlendirerek gecirilmis yumurtlama günleri
Artık darısı HCG testine :)
Ya senin de sanki giderek acılıyor. Galiba 10. gün catlama olmus
saat birde yine yapcam canım bakalım ne olacak bana da öyle gibi geliyor ama adet döngüsü 33 gün olan biri için çokta erken geliyor bana ama erken yumurtlama dedikleri şeyde böyle olsa gerek diyede düşünüyorumYa senin de sanki giderek acılıyor. Galiba 10. gün catlama olmus
birde 10. 11. ve 12. gün ciddi ağrılarım oldu hele 12. gün oturamıyordum 13. gün ve bugün hiç bir şeyim yokYa senin de sanki giderek acılıyor. Galiba 10. gün catlama olmus
Merhaba Arkadaşlar.
Eylül yada ekimde hamile olmayı planlayan arkadaşlar nasıl tedavi uyguladiniz? Neler yaptınız hamile kalmak için tecrübelerinizi yazarsaniz daha faydalı ve bereketli olur bu grup.
Herkese sevgiler, saygılar. ..
BAT TARİHLERI VE UYGULAMALAR
@Masal_ayaz 1 Eylül
@Emineeemm 1 Eylül (soğan kürü uygulayacak )
@Gazel2110 1 Eylül (Soğan kürü uygulayacak )
@kutuphanekedisi 3 Eylül ( soğan kürü ve ovulasyon test uygulayacak)
M melekler-engelchen 3 Eylül ( ovulasyon test)
@titiz gelin 3 Eylül
ayavuz18 3 Eylül
@ismetbeyinbiricikhanimi 5 Eylül
@YESIMBOZ 5 Eylül
@Asuszooad 6 Eylül
bir garip oblomov 8 Eylül (soğan kürü uygulayacak )
@birdgirl 8 Eylül
@i006 8 Eylül
@dimaam 9 Eylül
@maya_gallo 11 Eylül (Klomen kullanacak doktor kontrolünde)
@LadeyNa 12 Eylül
@mtkt 15 Eylül
@yeni_ay 15 Eylül (ovulasyon test uygulayacak)
@yagmur0790 18 Eylül
@Ayla ak 20 Eylül
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?