EYLÜL -EKİM 2016 HAMILELERI

Sogan gercekten cok faydali canim. Hani sadece kadin hastaliklari gebelik vs icin degil, karaciger enzimleri duzenleme, odem atma vs icin de cok cok kiymetli bir su. KK'nin milli icecegi bir nevi canim zaten 15 gun uyguluyorsun ya ona gore ayarlanmistir o. Fazlasi zarar yani. 15gun yapip o ay hamile kalan o kadar cok kisi var kii. Denk mi geldi, sogan mi vesile oldu bilmiyorum ama denemkte yarar var diye dusunuyorum canim ben.

Aynen kuzum bende denemekten bibsey cikmaz dedim bugun kendi kendime bi adet olayim 7. Gun baslaniyo sanirim di mi sizin konusmalarinizdan oyle hatirliyorum

Aaa bu arada size ne anlatacagim ablamin bi arkadasi 3 aylik ignelerle korunuyomus onlarda da 3 ay bitince adet olunuyomus bu adet olmayınca gitmiş doktora 16 haftalik hamile :) cocuk dogmus turp gibiymis :) biraz daha gitmeseydi hareketlerini hisseder gaz derdi dedim :) bizde kendimizi yirtalim burda belirti diye :)

Allahım yarabbim ya çok istediğimizden olmuyor bilmiyorum ya valla böyle duydukca bana geliyorlar arkadaşım korunmayı bıraktığı 2 ay gelmeden hamile kaldı biz yıllarca uğraşalım tık yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…