- 5 Nisan 2016
- 1.196
- 2.334
- 133
- Konu Sahibi melekler-engelchen
-
Sogan gercekten cok faydali canim. Hani sadece kadin hastaliklari gebelik vs icin degil, karaciger enzimleri duzenleme, odem atma vs icin de cok cok kiymetli bir su. KK'nin milli icecegi bir neviYavru kuslariimm ben bugun adet olacagim bekliyorum gelmesini bu ay vajinit oldum ya ben ditil antibiyotik kullandim yine sogan da iyi gelir mi ki @kutuphanekedisi @solitarywoman ne dersiniz ama ben yumurtlamaya kadar yaparim tirsiyorum eskiden kadinlar dusuk yapmak icin icerlermis sogani
10. Gun canim benim deyaptır canım ihmal etme
valla ben her ay enfeksiyon olan insanım bende nasıl olmaz temizlenecek bir şeybakalım zaman geçsin inşallah görürüz faydasını senin kaçıncı gün bugün? benim 8. gün
Yds ingilizce icin kuzum sozel sayisal ales te var bi de ales e giriliyo yuksek lisans icinSadece ingilizce mi yapmak gerek. Yoksa sözel, sayısal konular da mı gerekli?
Zormuş desene. Kolay gelsinYds ingilizce icin kuzum sozel sayisal ales te var bi de ales e giriliyo yuksek lisans icin
Aynen kuzum bende denemekten bibsey cikmaz dedim bugun kendi kendime bi adet olayim 7. Gun baslaniyo sanirim di mi sizin konusmalarinizdan oyle hatirliyorumSogan gercekten cok faydali canim. Hani sadece kadin hastaliklari gebelik vs icin degil, karaciger enzimleri duzenleme, odem atma vs icin de cok cok kiymetli bir su. KK'nin milli icecegi bir nevicanim zaten 15 gun uyguluyorsun ya ona gore ayarlanmistir o. Fazlasi zarar yani. 15gun yapip o ay hamile kalan o kadar cok kisi var kii. Denk mi geldi, sogan mi vesile oldu bilmiyorum ama denemkte yarar var diye dusunuyorum canim ben.
Teşekkürler bilgi içinYds ingilizce icin kuzum sozel sayisal ales te var bi de ales e giriliyo yuksek lisans icin
Aynen kuzum bende denemekten bibsey cikmaz dedim bugun kendi kendime bi adet olayim 7. Gun baslaniyo sanirim di mi sizin konusmalarinizdan oyle hatirliyorum
Dene. Sonuçları burdan yazarsın. Bakalım sonuc ne olucakAynen kuzum bende denemekten bibsey cikmaz dedim bugun kendi kendime bi adet olayim 7. Gun baslaniyo sanirim di mi sizin konusmalarinizdan oyle hatirliyorum
Bakalim kuzum bu arada ben daha adet olmadim da bugun olurum buyuk ihtimalle sonra yeni bat veririm muhtemelen 17 eylul olur ama yine de kesin tarih vermeknicin bekliyorumDene. Sonuçları burdan yazarsın. Bakalım sonuc ne olucak
Hmm tamam anladim yumurtlamada baslarim artik ben :) 7 gun falan suruyo benim en az :)Yani soyle, eger mesela 5 gun suruyorsa 7. Gun basliyorsun. Regl bittikten 2 gun sonra baslaman kafi canim :)
Bekle. Sonra bat verirsin.Bakalim kuzum bu arada ben daha adet olmadim da bugun olurum buyuk ihtimalle sonra yeni bat veririm muhtemelen 17 eylul olur ama yine de kesin tarih vermeknicin bekliyorum
Merhaba Arkadaşlar.
Eylül yada ekimde hamile olmayı planlayan arkadaşlar nasıl tedavi uyguladiniz? Neler yaptınız hamile kalmak için tecrübelerinizi yazarsaniz daha faydalı ve bereketli olur bu grup.
Herkese sevgiler, saygılar. ..
BAT TARİHLERI VE UYGULAMALAR
@Masal_ayaz 1 Eylül
@Emineeemm 1 Eylül (soğan kürü uygulayacak )
@Gazel2110 1 Eylül (Soğan kürü uygulayacak )
@kutuphanekedisi 3 Eylül ( soğan kürü ve ovulasyon test uygulayacak)
M melekler-engelchen 3 Eylül ( ovulasyon test)
@titiz gelin 3 Eylül
ayavuz18 3 Eylül
@ismetbeyinbiricikhanimi 5 Eylül
@YESIMBOZ 5 Eylül
@Asuszooad 6 Eylül
@solitarywoman 8 Eylül (soğan kürü uygulayacak )
@birdgirl 8 Eylül
@i006 8 Eylül
@dimaam 9 Eylül
@maya_gallo 11 Eylül (Klomen kullanacak doktor kontrolünde)
@LadeyNa 12 Eylül
@mtkt 15 Eylül
yeni_ay 15 Eylül (ovulasyon test uygulayacak)
@yagmur0790 18 Eylül
@Ayla ak 20 Eylül
Allahım yarabbim ya çok istediğimizden olmuyor bilmiyorum ya valla böyle duydukca bana geliyorlar arkadaşım korunmayı bıraktığı 2 ay gelmeden hamile kaldı biz yıllarca uğraşalım tık yokAaa bu arada size ne anlatacagim ablamin bi arkadasi 3 aylik ignelerle korunuyomus onlarda da 3 ay bitince adet olunuyomus bu adet olmayınca gitmiş doktora 16 haftalik hamile :) cocuk dogmus turp gibiymis :) biraz daha gitmeseydi hareketlerini hisseder gaz derdi dedim :) bizde kendimizi yirtalim burda belirti diye :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?