- 19 Temmuz 2016
- 249
- 439
- 23
- 28
- Konu Sahibi melekler-engelchen
Evet banada aynısini söylemişlerdi şimdide doğum yapınca geçer diyenler varAh kuzuuummm iskence cekiyorum ben herkes evlenince gecer dedi gecmedi :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet banada aynısini söylemişlerdi şimdide doğum yapınca geçer diyenler varAh kuzuuummm iskence cekiyorum ben herkes evlenince gecer dedi gecmedi :)
Gorevvv başarıyla tamamlandiii deesenee. sen takilma canim.ben her birliktelik sonrasi elimi karnima koydum ve konustum aman kuzularimm gelin annenize diee...Yok canim bariz bir akintim olmadi hic ama hep islaktim gun boyunca bir ara bendende kahverengi akinti geldi sogan kurunun 3 ya da 4. Gunuydu galiba
Biraz erken bir saatte oldu ama degerlendirdik kizlar. Icim cok rahat degil dun olmadi ya bugun baya silik cikti cunku dun catladiysa bugun gec kaldim o nedenle esimi bogazlayasim varbutun hafta yumurtlama sordu yumurtladigim gun yorgunum dedi sans iste bakalim ne olacak eylulde gorcez
ahahahahah fiki fiki çok komik bence de çok güldüm duyduğumda sütü ilk kez duydum bak gerçekten kocam görmeden bu nasıl yapılır ki görürse de gülmekten hiçbişey yapamayız:))
Ay cok alemsin ya. Gülmek krizine girdimsütü kaynatıp banyoya götürürsün duş alcam diye gir banyoya gör işini çık sonra atla kocanın üstüne
Yds ye girmek için öss felan gerekli mi? Ne için yds ye girmen gerek ?Aslinda bende dili pek aramayabilirler maliye mezunuyum ben mali hukuktan yuksek yapmak istiyorum sen bi gir bakalim bende ona gore calisayim bahar da girecegim yds ye :)
Olmuşiyi geceler kızlarrr buda son testim artık pik olmuştur sanırım :)
bir garip oblomov canım bi de şey soracam. 15 Gün içecek misin
Çok takılma o günlere bak geçen ay benim başıma ne geldi tıpkı seninki gibiydi 10 11. 12. Günler yumurtladim dedim o günlerde kocamla hafif limoniy dik yanasmadim 3 gun sonra falan sıkıntıdan ovulasyon testi yaptim o kadar koyulasti ki galiba 2 kere yumurtladim dedim ve bu defa değerlendirdik ama olmadı doktora gittim bu ay reglin 4. Günü doktor ovulasyon testlerinin hepsinin aynı hassasiyette olmadığını yanilttigini aslında bazen catladiginda koyulastigini söyledi 2 kere yumurtlamamissin dedi o sebepten sen test yapmaya devam et belki gene koyulasir geçen ay 33.gün adet gördüm bu arada
Yabanci dil sinavi kuzum yuksek lisans icin girmeyi dusunuyorumYds ye girmek için öss felan gerekli mi? Ne için yds ye girmen gerek ?
Senin pik olmus ve acilmaya baslamis artik. Yumurtlamışsın yani :)iyi geceler kızlarrr buda son testim artık pik olmuştur sanırım :)
GunnnaydinnnnnGunaydiiiin gunaydiiiiin hanimlaaar