• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

EYLÜL -EKİM 2016 HAMILELERI

Yok canim bariz bir akintim olmadi hic ama hep islaktim gun boyunca bir ara bendende kahverengi akinti geldi sogan kurunun 3 ya da 4. Gunuydu galiba

Biraz erken bir saatte oldu ama degerlendirdik kizlar. Icim cok rahat degil dun olmadi ya bugun baya silik cikti cunku dun catladiysa bugun gec kaldim o nedenle esimi bogazlayasim var:KK70:butun hafta yumurtlama sordu yumurtladigim gun yorgunum dedi sans iste bakalim ne olacak eylulde gorcez:KK51:
Gorevvv başarıyla tamamlandiii deesenee.:sampiyon::sampiyon: sen takilma canim.ben her birliktelik sonrasi elimi karnima koydum ve konustum aman kuzularimm gelin annenize diee...:anne:

iyi geceler kızlarrr buda son testim artık pik olmuştur sanırım :)

Eklentiler

• 20160818_213056.jpg
    20160818_213056.jpg
    33,8 KB · Görüntüleme: 29
bir garip oblomov bir garip oblomov canım bi de şey soracam. 15 Gün içecek misin

Valla canim dusunuyorum ama sikildim acikcasi biraz gayret lazim

Çok takılma o günlere bak geçen ay benim başıma ne geldi tıpkı seninki gibiydi 10 11. 12. Günler yumurtladim dedim o günlerde kocamla hafif limoniy dik yanasmadim 3 gun sonra falan sıkıntıdan ovulasyon testi yaptim o kadar koyulasti ki galiba 2 kere yumurtladim dedim ve bu defa değerlendirdik ama olmadı doktora gittim bu ay reglin 4. Günü doktor ovulasyon testlerinin hepsinin aynı hassasiyette olmadığını yanilttigini aslında bazen catladiginda koyulastigini söyledi 2 kere yumurtlamamissin dedi o sebepten sen test yapmaya devam et belki gene koyulasir geçen ay 33.gün adet gördüm bu arada

Yapacam canim bir suru var nasilsa cunku bu cok erken oldu tatmin etmiyor beni belki yine gorurum koyu cizgiyi belli mi olur adet dongum uzun benim bu kadar erken yumurtlamis olamam ama riskede atamazdim degerlendirdim iste:KK48:

bir garip oblomov bir garip oblomov
Canim sabah gordum mesajlari, malum dun aksam yogundu :D gorev basariyla tamamlandi :D nasip kismet artik... bugun yine yapcam test bakalim. Ne degismis karsilastiracagim.

bence de catlamis gibi gorunuyor ;) sen yine de yap testleri, belli mi olur belki kopkoyu iki cizgi yakalarsin sonraki gunlerde :) baya testin var nasilsa :)
Bu arada sogan kurune devam ediyorum ben ama gunde 1 bardaga dusurdum. Yeterli olur herhalde ;)

Back