EYLÜL -EKİM 2016 HAMILELERI

maşallah canım benimde dün değerlendirme günüydü inşallah tutarda bebişlerimiz gelir
evet canım yapmaya devam çünkü gördüğüm çizgi tam tatmin edici değildi ama heba edemezdim değerlendirdim
ya bende günde bire düşürücem sanırım çünkü bu sabah midem çok bulandı daha soğanı soyarken öğürme geldi birde faydası oldu mu bilmiyorum çünkü diğer yaptığımda içim baya temizlenmişti bunda hiç bir şey olmadı

Valla bende de pek bi degisiklik olmadi. Ya bizim gozle goremyecegimiz icerde falan bir faydasi oluyor ya da bizim icimizde temizlenecek bir sey yoktu :)

İnsallah canim, bebislerimiz insallah icimzde bi yerlerdedir ve insallah hayirlisiysa annelerine tutunurlar

kızlar ben bu ay 21.gün progesteron tahlili yaptıracam doktor kaç aydır istiyor bi denk gelmedi.

yaptır canım ihmal etme

valla ben her ay enfeksiyon olan insanım bende nasıl olmaz temizlenecek bir şey bakalım zaman geçsin inşallah görürüz faydasını senin kaçıncı gün bugün? benim 8. gün

@kutuphanekedisi benim 1 eylul canimm ama pek bişey yok aramızda yumurtlamadan 5 gun gecti bu ara kasiklarimda gatıp batmalar var bide bu pit pit kalp sesi gibi belkilim bebisim tutunmustur da haber veriyordur yüzüm pek gülmüyor kızlar bugünlerde hersey beni buluyor desem yeridir çok şanssız bi dönemden geçiyorum belki bebegim şansım olur diyorum ama içten içe de kesin yine olmamıştır diyorum

Guzel düşün kuzum benim de hayatimin en kotu donemiydi hamile oldugunu öğrendiğim donem gerci o da gitti daha da kotu oldu ama inşallah senin oyle olmaz bebisin tutunmustur ve birakmaz seni

canım bende öyle biliyorum ama soğan değil soyanın kabuğunu suya koyup kaynatırlarmış babaannemden öyle duymuştum. biz soğanın kahverengi kabuğunu soyuyoruz ve ibrahim saraçoğlunun tarifine göre içiyoruz eğer düşük sebebi olsaydı kesinlikle hamilelik şüphesi olanlar içmemeli ya da yaptığınız ay korunun falan derdi diye düşünüyorum ben. @kutuphanekedisi ile araştırdık ama bir şey bulamadık ve yaptığı ay hamile kalan çok kişi var düşük olsaydı onlardı yapardı

Cok gecmis olsuun. Iyi gelir bence temizler ama antibiyotigini ihmal etme.

Hmm tamam o zaman bende cok inanmam boyle seylere de denersem de bi sey kaybetmem deneyecegim bu ay zaten dogum kontrol hapindan sonra kistim oluyo benim hep ona da iyi gelir :)

Canim o sansizliklar bu haftaya ozgu. Tutulma mi varmis gokyuzunde ne hiiiic olumsuz olma nerden biliyorsun olmamis oldugunu. Ben ne mucizelre sahit oldum. Ne olacagi belli olmaz. Henuz olmamis seyler icin yipratmaya degmez kendini :) guzel gunler gorecegiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…