• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

EYLÜL -EKİM 2016 HAMILELERI

Hadi insaAllah o zaman siliklesir insaAllah canim. :21: 14 gun sonra da adet gunun oluyor dimi yumurtladiktan sonra
Benim 33 gunde bir oluyor adetim sanirim sogan suyundan dolayi erken oldu yumurtlama ya da ben yaniliyorum daha olmadi agrilarimin nedeni sogan suyuda olabilir bakalim ilerleyen gunlerde de test yapmaya devam etcem sonuc ne olacak saatin 7bucuk olmasini bekliyorum cisimde geldi tutuyom catlicam :KK70:

Benim 33 gunde bir oluyor adetim sanirim sogan suyundan dolayi erken oldu yumurtlama ya da ben yaniliyorum daha olmadi agrilarimin nedeni sogan suyuda olabilir bakalim ilerleyen gunlerde de test yapmaya devam etcem sonuc ne olacak saatin 7bucuk olmasini bekliyorum cisimde geldi tutuyom catlicam :KK70:
Ben bu testleri hic zamannda yapamadm ya. Zaten varsa vardr yoksa yoktr dimi:işsiz:

Ben bu testleri hic zamannda yapamadm ya. Zaten varsa vardr yoksa yoktr dimi:işsiz:
Oyle tabi canim ama ben agrilarimi dinleyip yapmaya baslamasaydim bu haftayi bos gececektim boa gececektim derken gun asiri olmucakti cunku yumurtlama haftam haftaya yumurtlama haftama saklicaktim ama 10. Gun icin kucumsenmeyecek koyulukta bir cizgi cikti belki 9. Gun yumurtladim 10.gun o nedenle oyle koyu cizgi gordum bilemiyorum aslinda iyi bu testler erken yumurtlama varsa ogrenebiliyorsun vucudun ne zaman ne yapacagi bellu olmuyor

Benimki geldi bugün inşaallah eylül ve ekim bize uğurlu gelir burdan hamiş olanlar olur bide ağrı oluyor kızlar belim fena,sizdede oluyormu ilk 3 gün ağrı çekiyorum:cry:

20160818_192445.jpg
Kizlar bugun 13. Gun testim
20160817_201454.jpg
12.gun dun yaptigim test
20160816_130603.jpg
11.gun testim
20160815_202157.jpg
10.gun testim

Kizlar sizce catladi mi yumurtam

Oyle tabi canim ama ben agrilarimi dinleyip yapmaya baslamasaydim bu haftayi bos gececektim boa gececektim derken gun asiri olmucakti cunku yumurtlama haftam haftaya yumurtlama haftama saklicaktim ama 10. Gun icin kucumsenmeyecek koyulukta bir cizgi cikti belki 9. Gun yumurtladim 10.gun o nedenle oyle koyu cizgi gordum bilemiyorum aslinda iyi bu testler erken yumurtlama varsa ogrenebiliyorsun vucudun ne zaman ne yapacagi bellu olmuyor
tabi cnm ben de oyle gogus agrisi akinto da olmuo cizgiyi gormesem kacirirdim. Ama iste saat saat yapamiyrm denk gelmio hic.

bir garip oblomov bir garip oblomov canım bence yüzde 90 çatlamış siliklesmis çünkü iyice

bir garip oblomov bir garip oblomov canım sende hiç akıntı gelmiş miydi soğan suyundan dolayı. Şimdi kahverengi akıntı geldi de.

Yok canim bariz bir akintim olmadi hic ama hep islaktim gun boyunca bir ara bendende kahverengi akinti geldi sogan kurunun 3 ya da 4. Gunuydu galiba

Bugünü değerlendir canimm:KK31::KK60:

tabi cnm ben de oyle gogus agrisi akinto da olmuo cizgiyi gormesem kacirirdim. Ama iste saat saat yapamiyrm denk gelmio hic.

Canım bence catlamıs artık yumurtan.
Dün degerlendirmediniz sanırım, o yüzden bu aksam da degerlendirin garanti olsun :KK66:

Biraz erken bir saatte oldu ama degerlendirdik kizlar. Icim cok rahat degil dun olmadi ya bugun baya silik cikti cunku dun catladiysa bugun gec kaldim o nedenle esimi bogazlayasim var:KK70:butun hafta yumurtlama sordu yumurtladigim gun yorgunum dedi sans iste bakalim ne olacak eylulde gorcez:KK51:

Biraz erken bir saatte oldu ama degerlendirdik kizlar. Icim cok rahat degil dun olmadi ya bugun baya silik cikti cunku dun catladiysa bugun gec kaldim o nedenle esimi bogazlayasim var:KK70:butun hafta yumurtlama sordu yumurtladigim gun yorgunum dedi sans iste bakalim ne olacak eylulde gorcez:KK51:
Yok canım üzülme ondan onceki günden kalan spermler yapmıstır o görevi :)
Bugün erken olması da iyi olmus cunku muhtemelen halen yumurtan canlıdır. İhtimal yüksek yani merak etme ;) Artık tutup tutmaması Allah'a kalmıs :)

Yok canım üzülme ondan onceki günden kalan spermler yapmıstır o görevi :)
Bugün erken olması da iyi olmus cunku muhtemelen halen yumurtan canlıdır. İhtimal yüksek yani merak etme :KK66: Artık tutup tutmaması Allah'a kalmıs :)
Canim sali gunude iliski olmamisti pazar ve pazartesi olmustu:KK51:sali carsamba bos o nedenle karamsarim biraz sabah umutluydum ama test bembeyaz cikti resmen o nedenle umudumu kaybettim:KK61:Bakalim ben elimden geleni yaptim takdir Allah'in

Canim sali gunude iliski olmamisti pazar ve pazartesi olmustu:KK51:sali carsamba bos o nedenle karamsarim biraz sabah umutluydum ama test bembeyaz cikti resmen o nedenle umudumu kaybettim:KK61:Bakalim ben elimden geleni yaptim takdir Allah'in
Aynen benimki gibi olmus o zaman, koyu gördügün günden 2 gün önce ve silik gördügün gün.
Ama dedigim gibi yumurtan canlıysa ihtimal hala var, üzülme ;)
Yani şahsen ben bu durumda umutluyum hala :KK200:

Çok takılma o günlere bak geçen ay benim başıma ne geldi tıpkı seninki gibiydi 10 11. 12. Günler yumurtladim dedim o günlerde kocamla hafif limoniy dik yanasmadim 3 gun sonra falan sıkıntıdan ovulasyon testi yaptim o kadar koyulasti ki galiba 2 kere yumurtladim dedim ve bu defa değerlendirdik ama olmadı doktora gittim bu ay reglin 4. Günü doktor ovulasyon testlerinin hepsinin aynı hassasiyette olmadığını yanilttigini aslında bazen catladiginda koyulastigini söyledi 2 kere yumurtlamamissin dedi o sebepten sen test yapmaya devam et belki gene koyulasir geçen ay 33.gün adet gördüm bu arada

Back