• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

EYLÜL -EKİM 2016 HAMILELERI

Kızlar iki tane bebişim içimde:anneadayı::KK200::anneadayı:
Ya gorunce cok duygulandim yazmadan edemedim. Surec cok cabuk ilerlemis ne mutlu. Insallah minnaklarinin ikisi de simsiki tutunurlar sana hiiic birakmazlar. Allah kucagina almayi da nasip etsin. Bol bol dinlen bu surecte,doktorun ilac ya da igne falanda veriyordur muhtemelen.

Ya gorunce cok duygulandim yazmadan edemedim. Surec cok cabuk ilerlemis ne mutlu. Insallah minnaklarinin ikisi de simsiki tutunurlar sana hiiic birakmazlar. Allah kucagina almayi da nasip etsin. Bol bol dinlen bu surecte,doktorun ilac ya da igne falanda veriyordur muhtemelen.
Canımmm sağ ol :)
Evet daha tedaviye başlayalı iki hafta oldu ama bebişlerim üç gündür içimde çok şükür :KK200::KK200::KK200:
Bundan sonrası sabırsız bir bekleyiş. Sitede söylenenlerle doktorun söyledikleri hiç birbirini tutmuyor,kafam karıştı.
Doktor normal hayatına dön, duş al falan dedi. Sitedekiler sürekli yat, duş alma diyor. Durum böyle işte canım. Sen nasılsın? Nasıl gidiyor hamilelik :)

Canımmm inşallah ya. İyi ki başlamışım diyorum, çok umut oldu :) Bir yandan da iğneler karnımı, kalçamı çürüttü ama ne yapalım :)
Olsun bir tek iğneyle kalsın bundan sonra her şey güzel olur senin için büyün arkadaşlarımız için umarım :) normal adet dönemi gibi mi bekleniyo sonuç yani ufaklıkların durumu ne zaman belli oluyo ?

Canımmm sağ ol :)
Evet daha tedaviye başlayalı iki hafta oldu ama bebişlerim üç gündür içimde çok şükür :KK200::KK200::KK200:
Bundan sonrası sabırsız bir bekleyiş. Sitede söylenenlerle doktorun söyledikleri hiç birbirini tutmuyor,kafam karıştı.
Doktor normal hayatına dön, duş al falan dedi. Sitedekiler sürekli yat, duş alma diyor. Durum böyle işte canım. Sen nasılsın? Nasıl gidiyor hamilelik :)
Insallah daha guzel haberlerini almakta kismet olsun canim :KK68: Sana tavsiyem doktoru dinle,sonucta yavrularin rahminde ve eger saglikli bebislerse dus almakla yurumekle biseycik olmaz onlara. Benim dikkat et dinlen dememin sebebi kendini cok yorma,enerjini onlara sakla ve agir kaldirma uzanma gibi seylerdendi:)
Simdilik guzel gidiyor sanirim,en son 2 hafta once gittim doktora ve simdiden gidesim var bi daha ki kontrol 15-20 gun sonra. 6.haftada ciddi bi kanama yasadim ama cok sukur atlattik dusuk tehlikesini,bulantilar da hafifledi daha iyiyim bikac gundur.
O donemde bile doktorum bana bu gece hastanede kal sabaha kadar ama yarin normal hayatina isine geri don. Senin yurumen,hareket etmen, oturman kalkman saglikli bebege hic bisey yapmaz. Biz elimizden geleni yapiyoruz bak serum taktik igne yaptik ilaclara devam edeceksin, herseye ragmen bebegi kaybediyorsak bu o sagliksiz oldugundandir demisti. Dusun kanama durumunda bile normal hayatina don dedi. Aksi durum seni daha cok gerer hastalikli gibi hissedersin. Bak cok sukur 11.haftaya giricez yarin kismetse. Bunlari anlatiyorum ki icini ferah tut diye her ne olursa olsun :KK200:

Insallah daha guzel haberlerini almakta kismet olsun canim :KK68: Sana tavsiyem doktoru dinle,sonucta yavrularin rahminde ve eger saglikli bebislerse dus almakla yurumekle biseycik olmaz onlara. Benim dikkat et dinlen dememin sebebi kendini cok yorma,enerjini onlara sakla ve agir kaldirma uzanma gibi seylerdendi:)
Simdilik guzel gidiyor sanirim,en son 2 hafta once gittim doktora ve simdiden gidesim var bi daha ki kontrol 15-20 gun sonra. 6.haftada ciddi bi kanama yasadim ama cok sukur atlattik dusuk tehlikesini,bulantilar da hafifledi daha iyiyim bikac gundur.
O donemde bile doktorum bana bu gece hastanede kal sabaha kadar ama yarin normal hayatina isine geri don. Senin yurumen,hareket etmen, oturman kalkman saglikli bebege hic bisey yapmaz. Biz elimizden geleni yapiyoruz bak serum taktik igne yaptik ilaclara devam edeceksin, herseye ragmen bebegi kaybediyorsak bu o sagliksiz oldugundandir demisti. Dusun kanama durumunda bile normal hayatina don dedi. Aksi durum seni daha cok gerer hastalikli gibi hissedersin. Bak cok sukur 11.haftaya giricez yarin kismetse. Bunlari anlatiyorum ki icini ferah tut diye her ne olursa olsun :KK200:
Maşallah canım atlatmışsın. Allah bir daha göstermesin.
Doktor normal hayatına dön, deyince ben de günde 7 saat ayakta ders anlatıyorum dedim. 10 gün rapor yazdı. Demek ki o kadarda normal hayata dönememek lazım :D :D

Olsun bir tek iğneyle kalsın bundan sonra her şey güzel olur senin için büyün arkadaşlarımız için umarım :) normal adet dönemi gibi mi bekleniyo sonuç yani ufaklıkların durumu ne zaman belli oluyo ?
Transferden sonra 12. gün canım. Ama ben dayanamam 10.gün test yaparım :)

İnşallah çıkar canım :)
Sen rahat ol çıkar. Ama pozitif olduktan sonra asıl görev başlıyor. Bazı vücutlar yabancı cisim olarak görüp atmaya çalışıyor. Yani durup dururken istememe ve düşük yapıyor . Benim vücut kabul etmedi. Pozitiften bir hafta sonra düştü. Dikkat et

Evet canım yazıyoruz arada. Ben tüp bebeğe başladım. Çarşamba günü iki bebişimi karnıma koydular :) :) Sen nasılsın? Cinsiyet belli oldu mu?

Maşallah bebişlere canım :)
İyiyiz bizde şimdi vitamin ve Demir hapına başladık çok kötü etkiliyor aslında ama idare ediyoruz :)
Cinsiyet için doktora gidemedim en son belli değildi doktor söylemek istemedi :)

Hamile olan arkadaşlar
Ense ölçümü yaptırdınuz mı. ?
Cinsiyet belli mi?
Ben yaptırmadım canım :)
Cinsiyetimizi de henüz bilmiyoruz :)

Maşallah canım atlatmışsın. Allah bir daha göstermesin.
Doktor normal hayatına dön, deyince ben de günde 7 saat ayakta ders anlatıyorum dedim. 10 gün rapor yazdı. Demek ki o kadarda normal hayata dönememek lazım :KK70: :KK70:
ahaha o farkli tabii benim isim masa basi. Sana gebelik belli olana kadar dinlen ayakta yorulma diye demistir iyi de yapmis keyfini cikar. Insallah tutunur bebislerin :)

Kızlar selamlar :)

Uzun süredir yazmamaya çalışıyorum, elimden geldiği kadar aklımı hamilelik dışında şeylere odaklamaya çalışıyorum. İşime, kitaplarıma, dizilerime vakit ayırmaya çalışıyorum. :KK30:Ama sizlere de bir selam vermek istedim. En Büyük KKUmarım her şey yolundadır. Güzel haberler alırız inşallah :KK200: Takipteyim, öpüyorum sizi... :dua:

Back