- 11 Ocak 2015
- 3.106
- 4.134
- 208
- Konu Sahibi melekler-engelchen
- #5.681
günaydın hanımlar burası devam ediyormuş :) Nasılsınız
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet canım yazıyoruz arada. Ben tüp bebeğe başladım. Çarşamba günü iki bebişimi karnıma koydular :) :) Sen nasılsın? Cinsiyet belli oldu mu?günaydın hanımlar burası devam ediyormuş :) Nasılsınız
Ya gorunce cok duygulandim yazmadan edemedim. Surec cok cabuk ilerlemis ne mutlu. Insallah minnaklarinin ikisi de simsiki tutunurlar sana hiiic birakmazlar. Allah kucagina almayi da nasip etsin. Bol bol dinlen bu surecte,doktorun ilac ya da igne falanda veriyordur muhtemelen.Kızlar iki tane bebişim içimde
Canımmm sağ ol :)Ya gorunce cok duygulandim yazmadan edemedim. Surec cok cabuk ilerlemis ne mutlu. Insallah minnaklarinin ikisi de simsiki tutunurlar sana hiiic birakmazlar. Allah kucagina almayi da nasip etsin. Bol bol dinlen bu surecte,doktorun ilac ya da igne falanda veriyordur muhtemelen.
Çok heyecanlı minnaklar güzelce tutunsunlar annelerine inşllaaahhhKızlar iki tane bebişim içimde
Canımmm inşallah ya. İyi ki başlamışım diyorum, çok umut oldu :) Bir yandan da iğneler karnımı, kalçamı çürüttü ama ne yapalım :)Çok heyecanlı minnaklar güzelce tutunsunlar annelerine inşllaaahhh
Olsun bir tek iğneyle kalsın bundan sonra her şey güzel olur senin için büyün arkadaşlarımız için umarım :) normal adet dönemi gibi mi bekleniyo sonuç yani ufaklıkların durumu ne zaman belli oluyo ?Canımmm inşallah ya. İyi ki başlamışım diyorum, çok umut oldu :) Bir yandan da iğneler karnımı, kalçamı çürüttü ama ne yapalım :)
Insallah daha guzel haberlerini almakta kismet olsun canim Sana tavsiyem doktoru dinle,sonucta yavrularin rahminde ve eger saglikli bebislerse dus almakla yurumekle biseycik olmaz onlara. Benim dikkat et dinlen dememin sebebi kendini cok yorma,enerjini onlara sakla ve agir kaldirma uzanma gibi seylerdendi:)Canımmm sağ ol :)
Evet daha tedaviye başlayalı iki hafta oldu ama bebişlerim üç gündür içimde çok şükür
Bundan sonrası sabırsız bir bekleyiş. Sitede söylenenlerle doktorun söyledikleri hiç birbirini tutmuyor,kafam karıştı.
Doktor normal hayatına dön, duş al falan dedi. Sitedekiler sürekli yat, duş alma diyor. Durum böyle işte canım. Sen nasılsın? Nasıl gidiyor hamilelik :)
Maşallah canım atlatmışsın. Allah bir daha göstermesin.Insallah daha guzel haberlerini almakta kismet olsun canim Sana tavsiyem doktoru dinle,sonucta yavrularin rahminde ve eger saglikli bebislerse dus almakla yurumekle biseycik olmaz onlara. Benim dikkat et dinlen dememin sebebi kendini cok yorma,enerjini onlara sakla ve agir kaldirma uzanma gibi seylerdendi:)
Simdilik guzel gidiyor sanirim,en son 2 hafta once gittim doktora ve simdiden gidesim var bi daha ki kontrol 15-20 gun sonra. 6.haftada ciddi bi kanama yasadim ama cok sukur atlattik dusuk tehlikesini,bulantilar da hafifledi daha iyiyim bikac gundur.
O donemde bile doktorum bana bu gece hastanede kal sabaha kadar ama yarin normal hayatina isine geri don. Senin yurumen,hareket etmen, oturman kalkman saglikli bebege hic bisey yapmaz. Biz elimizden geleni yapiyoruz bak serum taktik igne yaptik ilaclara devam edeceksin, herseye ragmen bebegi kaybediyorsak bu o sagliksiz oldugundandir demisti. Dusun kanama durumunda bile normal hayatina don dedi. Aksi durum seni daha cok gerer hastalikli gibi hissedersin. Bak cok sukur 11.haftaya giricez yarin kismetse. Bunlari anlatiyorum ki icini ferah tut diye her ne olursa olsun
Transferden sonra 12. gün canım. Ama ben dayanamam 10.gün test yaparım :)Olsun bir tek iğneyle kalsın bundan sonra her şey güzel olur senin için büyün arkadaşlarımız için umarım :) normal adet dönemi gibi mi bekleniyo sonuç yani ufaklıkların durumu ne zaman belli oluyo ?
10. Günde kanda kesin çıkar. Ama iki gün sonra tekrar yaptırmak gerek. Deger iku katına çıkarsa rahatlaTransferden sonra 12. gün canım. Ama ben dayanamam 10.gün test yaparım :)
İnşallah çıkar canım :)10. Günde kanda kesin çıkar. Ama iki gün sonra tekrar yaptırmak gerek. Deger iku katına çıkarsa rahatla
aa süper o zaman çok beklenmiyo inşallah güzel haberlerini alırız canımTransferden sonra 12. gün canım. Ama ben dayanamam 10.gün test yaparım :)
Sen rahat ol çıkar. Ama pozitif olduktan sonra asıl görev başlıyor. Bazı vücutlar yabancı cisim olarak görüp atmaya çalışıyor. Yani durup dururken istememe ve düşük yapıyor . Benim vücut kabul etmedi. Pozitiften bir hafta sonra düştü. Dikkat etİnşallah çıkar canım :)
Evet canım yazıyoruz arada. Ben tüp bebeğe başladım. Çarşamba günü iki bebişimi karnıma koydular :) :) Sen nasılsın? Cinsiyet belli oldu mu?
Ben yaptırmadım canım :)Hamile olan arkadaşlar
Ense ölçümü yaptırdınuz mı. ?
Cinsiyet belli mi?
ahaha o farkli tabii benim isim masa basi. Sana gebelik belli olana kadar dinlen ayakta yorulma diye demistir iyi de yapmis keyfini cikar. Insallah tutunur bebislerin :)Maşallah canım atlatmışsın. Allah bir daha göstermesin.
Doktor normal hayatına dön, deyince ben de günde 7 saat ayakta ders anlatıyorum dedim. 10 gün rapor yazdı. Demek ki o kadarda normal hayata dönememek lazım