- 23 Kasım 2015
- 140
- 42
- 98
- 37
- Konu Sahibi melekler-engelchen
- #5.721
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yazınız çok yararlı oldu. muayene için ilhami atılgana gittim teşekkür ederimCanim ankarada iyi olarak bildigim eger ozele gideceksen doktorlar var.
Medical park - aylin hoca
Sincan koru - huseyin pehlivan
Eryaman hastanaesi- oskar öğüten
Güven hastanesi- ilhami atilgan
Huseyin, oskar ve ilhami hocaya bizzat muayene oldum. Arastirarak gittim hepsine. Hepsine yogun ilgi var. Aylin hocaya da tanidiklarimiz muayene oldu. Methini ben de cok duydum. Memnun kaldik biz bu doktorlardan.
Fiyat arasitrmasi yaptiktan sonra yeni dogan bakim unitesi olup olmadigini da arastir canim hastanelerin. Hastanelerin her yerde web'de iletisim bilgileri var canim. Telefon acar, gerekli bilgileri alirsin tatlim.
Hayirlisi olsun hakkinda :)
Aa çok sevindim, baya eski bir paylaşımdı. Umarım en güzel sonuçları alırsınızyazınız çok yararlı oldu. muayene için ilhami atılgana gittim teşekkür ederim
inşallahAa çok sevindim, baya eski bir paylaşımdı. Umarım en güzel sonuçları alırsınız
Ben bir kere muayene olabildim, EtiMed hastanesindeyken. Sonra Güven Hastanesi'ne geçince gidemedim, yer olarak bulunduğum yere oldukça uzak kaldı. Ama ablam hastasıydı, doğum yaptı şimdi.inşallah
sizde hastası mızısınız?
Linkler açılmadı ama ilhami atılgan ı artık herkese tavsiye edıyorum. Bir Kadıniçin kadın doğumcu cok önemli. çokta samimi bir doktor psikolojimi düzeltti resmen :)Ben bir kere muayene olabilidm, EtiMed hastanesindeyken. Sonra Güven Hastanesi'ne geçince gidemedim, yer olarak bulunduğum yere oldukça uzak kaldı. Ama ablam hastasıydı, doğum yaptı şimdi.
Çok çok iyi bir doktor. Facebook hesabını ve web sayfasını sürekli takip ederim. Gerçekten çok güzel işler başarmış bir biri.
https://www.kadinlarkulubu.com/ilhamiatilgan?fref=ts
https://www.kadinlarkulubu.com/op.dr.ilhamiatilgan/?fref=ts
http://www.ilhamiatilgan.com/
Galiba Kadınlar Kulübü face kişisel prfil paylaşımına izin vermiyor ondan açılmıyor sanırım linkler. Sadece en sondaki bağlantı açılıyor, web sayfası. Ama facebook'a Op.Dr. İlhami Atılgan yazınca çıkıyor hem kişisel hesabı hem de face sayfası. Ordan da bakabilirsiniz.Linkler açılmadı ama ilhami atılgan ı artık herkese tavsiye edıyorum. Bir Kadıniçin kadın doğumcu cok önemli. çokta samimi bir doktor psikolojimi düzeltti resmen :)
Nasılsıniz hanımlar. ? Varmı yeni hamizlerimiz?
Ben de bos gezenler grubundayim. Aynen .inşallah sağlık ve hayırlısıyla bizimde bebisler olacak.Canimm biz tam kadro bos gezenin bos kalfasi olarak devam ediyoruz bi dolduramadik gobusleri ,sen ne yapiyorsun nasilsin ?
M melekler-engelchen
Eşim ve ben vitamin iciyoruz. Normal yolla olur diye dua ediyoruz. Esim ocagin ortalarina sperm analizi icin randevu aldi. Bende histereskopi olmak istiyorum tüpleri kontrol icin. Bir tane 3 cm lik miyom olmuş. Belki onu aldırıriz. Hayırlısı inşallahCanimm biz tam kadro bos gezenin bos kalfasi olarak devam ediyoruz bi dolduramadik gobusleri ,sen ne yapiyorsun nasilsin ?
M melekler-engelchen
Ben de bos gezenler grubundayim. Aynen .inşallah sağlık ve hayırlısıyla bizimde bebisler olacak.
Eşim ve ben vitamin iciyoruz. Normal yolla olur diye dua ediyoruz. Esim ocagin ortalarina sperm analizi icin randevu aldi. Bende histereskopi olmak istiyorum tüpleri kontrol icin. Bir tane 3 cm lik miyom olmuş. Belki onu aldırıriz. Hayırlısı inşallah
İnsallah ikinize de sifa olur .guzel sonuclar alursnz canimm.
Teşekkürler. Hayırlısı inşallahİnsallah ikinize de sifa olur .guzel sonuclar alursnz canimm.
Canım selam. Ben de cuma günü kanda test yaptırdım. 0,26 gibi bir şey çıktı. Doktor direkt "Gebelik yok." dedi bana. O sıfırdan sonraki figürden dolayı ben de "acaba mı?" dedim ama doktor çok kesin şekilde "hayır." dedi.