• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

EYLÜL -EKİM 2016 HAMILELERI

Ya ben gene coook gec görüyorum bunlarııı! :KK200::KK200:
Transfer olmus galiba degil mi canım? Hadi insallah tutunurlar bakarsın ikisi birden gelir belli mi oluuur :KK46:
Ne zaman belli olacak?? Ay cok heyecanlandım :rolleyes:
Sağ ol canım. Dua ediyorum işte. Cumartesi kan testi yaptıracağım inşallah :) Sen nasılsın?

Hanımlar 13 ekimde adet oldum 14. Gün yumurtlama çatladı düzenli ilişkide bulunduk. Bugun test yaptım öğlen resmi ekte sonra prodictor early ile yaptım akşam hiç çizgi yok, erken mi yaptım yoksa gebe mi değilim?

Eklentiler

• _20161109_141720.JPG
    _20161109_141720.JPG
    26,3 KB · Görüntüleme: 67
Bene hamile kalamiyorum yaa kafamdan attım herşeyi sildim yine yok yine yok bu ay acayip gogüs ağrısı ve kasik batması yaşıyordum bu aksam test yaptım kocaman tek çizgi bu belirtiler olmasa suphelenmicem ama vücudum oyun oynuyor resmen bana regl ime 3 gün var ve hiç sasmadan kesin beklenen günde benimle olacak

Bene hamile kalamiyorum yaa kafamdan attım herşeyi sildim yine yok yine yok bu ay acayip gogüs ağrısı ve kasik batması yaşıyordum bu aksam test yaptım kocaman tek çizgi bu belirtiler olmasa suphelenmicem ama vücudum oyun oynuyor resmen bana regl ime 3 gün var ve hiç sasmadan kesin beklenen günde benimle olacak
Adetin 3. Günü hormon testi yaptır. Kocan da sperm testi yaptırsin ürolog doktorunda.

Merhaba arkadaşlar yeni katıldım araniza.2 buçuk yıldır evliyim.pko hastasıyım ve bi çok hap iğne den sonuç alınmayınca ağustos ta rahim filmi çekildim ve 2 ay tedaviye araverildi.ekimde adetimin gecikmesiyle kan verdim ve hamile oldugumu öğrendim.4 haftalık gebeyim fakat kanamam var ve kesem biraz küçükmus.benle tecrübenizi paylaşırsanız çok sevinirim

Merhaba arkadaşlar yeni katıldım araniza.2 buçuk yıldır evliyim.pko hastasıyım ve bi çok hap iğne den sonuç alınmayınca ağustos ta rahim filmi çekildim ve 2 ay tedaviye araverildi.ekimde adetimin gecikmesiyle kan verdim ve hamile oldugumu öğrendim.4 haftalık gebeyim fakat kanamam var ve kesem biraz küçükmus.benle tecrübenizi paylaşırsanız çok sevinirim
Geçmiş olsun. Kanama durması için doktor iğne vermeli.

Progesteron 200 mg ilaç verdi henüz igne vermedi carsamaba tekrar kontrolüm var.dönüş yaptığın için teşekkür ederim

Back