- Konu Sahibi melekler-engelchen
- #5.701
Evet :) Ben 15-20 gun sonra gidecegim cinsiyet belli olur mu garantisi yok tabii ama ense kalinligi o zaman olculecek ve 2 li test yapilacak. Kismetse 13.haftaya girmis olcam.Hayırlısı canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet :) Ben 15-20 gun sonra gidecegim cinsiyet belli olur mu garantisi yok tabii ama ense kalinligi o zaman olculecek ve 2 li test yapilacak. Kismetse 13.haftaya girmis olcam.Hayırlısı canım
Zeytin ye. Çubuk Kraker ye. Iyi gelir bulantıyaMide bulantısından ölüyorum var mı benim gibi olan
Öyle böyle değil ya her dk geliyor bulantı.tutabildiğim kadar tutabiliyorm ama her gün muhakkak kusuyorum hersey kokuyorZeytin ye. Çubuk Kraker ye. Iyi gelir bulantıya
Bebis icin mecbur katlanican. Bu da gelir,bu da geçerÖyle böyle değil ya her dk geliyor bulantı.tutabildiğim kadar tutabiliyorm ama her gün muhakkak kusuyorum hersey kokuyor
Ya ben gene coook gec görüyorum bunlarııı!Kızlar iki tane bebişim içimde
Sağ ol canım. Dua ediyorum işte. Cumartesi kan testi yaptıracağım inşallah :) Sen nasılsın?Ya ben gene coook gec görüyorum bunlarııı!
Transfer olmus galiba degil mi canım? Hadi insallah tutunurlar bakarsın ikisi birden gelir belli mi oluuur
Ne zaman belli olacak?? Ay cok heyecanlandım
İnsallah tutunurlar canim benim, benim de dualarim seninle :)Sağ ol canım. Dua ediyorum işte. Cumartesi kan testi yaptıracağım inşallah :) Sen nasılsın?
Sağ ol canım. Çok emek verdik, dua ettik inşallah artık olur. Senin de bebişin sağlıkla dünyamıza gelsin :)İnsallah tutunurlar canim benim, benim de dualarim seninle :)
Benden de iyilik, yuvarlanıp gidiyoruz :)
Var ikinci çizgi hayırlı olsunHanımlar 13 ekimde adet oldum 14. Gün yumurtlama çatladı düzenli ilişkide bulunduk. Bugun test yaptım öğlen resmi ekte sonra prodictor early ile yaptım akşam hiç çizgi yok, erken mi yaptım yoksa gebe mi değilim?
Adetin 3. Günü hormon testi yaptır. Kocan da sperm testi yaptırsin ürolog doktorunda.Bene hamile kalamiyorum yaa kafamdan attım herşeyi sildim yine yok yine yok bu ay acayip gogüs ağrısı ve kasik batması yaşıyordum bu aksam test yaptım kocaman tek çizgi bu belirtiler olmasa suphelenmicem ama vücudum oyun oynuyor resmen bana regl ime 3 gün var ve hiç sasmadan kesin beklenen günde benimle olacak
Geçmiş olsun. Kanama durması için doktor iğne vermeli.Merhaba arkadaşlar yeni katıldım araniza.2 buçuk yıldır evliyim.pko hastasıyım ve bi çok hap iğne den sonuç alınmayınca ağustos ta rahim filmi çekildim ve 2 ay tedaviye araverildi.ekimde adetimin gecikmesiyle kan verdim ve hamile oldugumu öğrendim.4 haftalık gebeyim fakat kanamam var ve kesem biraz küçükmus.benle tecrübenizi paylaşırsanız çok sevinirim
Rica ederim. Progestan ilacı düzenli kullan. Kanama durmasa acile git. Pruloton isimli igne var. Vurulunca kanama duruyor.Progesteron 200 mg ilaç verdi henüz igne vermedi carsamaba tekrar kontrolüm var.dönüş yaptığın için teşekkür ederim
Kızlar 24 kasımda çatlama iğnesi vuruldum. Bugun 7. Gün idrar testi silik çizgi? iğnenin etkisi mi?