• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

EYLÜL -EKİM 2016 HAMILELERI

Merhaba arkadaşlar
Ben tüp bebek tedavisine ekimde başlayacaktim basladim. Gecen yildan donmuş embriyolarim vardi onu koydurttuk.
Iki embriyo konulmuştu. Pozitif haberini aldıktan bir hafta sonra şiddetli ağrı olmaya başladı karnımda . Sanki bicak batiyordu Karnıma. Cuma gecesi kanamam durmayınca hastaneye Kostuk gece yarisi.
Bebeğin düştü be yazikki. Düşük yaptim. Iki gündür kanama durmuyor. Yatıyorum.
Kısmette yokmuş.
Allah nasip etmese ne yaparsan yap olmaz.
Herşey Allahin elinde. O isterse herşey olur. Bakalım bizim Kısmette ne var. Ya hiç ya geç olacak
Canim bunlarin hepsi bu ay mi olduu ,uzun zamandir girmeyince cooook cook gecmis olsunn.nasipppp nasipp..insallah sende birgun guzelliklerle karsilasirsin.

Merhaba arkadaşlar
Ben tüp bebek tedavisine ekimde başlayacaktim basladim. Gecen yildan donmuş embriyolarim vardi onu koydurttuk.
Iki embriyo konulmuştu. Pozitif haberini aldıktan bir hafta sonra şiddetli ağrı olmaya başladı karnımda . Sanki bicak batiyordu Karnıma. Cuma gecesi kanamam durmayınca hastaneye Kostuk gece yarisi.
Kısmette yokmuş.
Herşey Allahin elinde. O isterse herşey olur. Bakalım bizim Kısmette ne var. Ya hiç ya geç olacak
Canim bunlarin hepsi bu ay mi olduu ,uzun zamandir girmeyince cooook cook gecmis olsunn.nasipppp nasipp..insallah sende birgun guzelliklerle karsilasirsin.

Canim benim insallah olur hayirlisiyla. Cok fazla yazamasam da takip ediyorum ozellikle seni ve @nisandeniz 'i :) Kader arkadaslarim benim. Ben bu ay sadece yumurtlama gunlerimi degerlendirmeye calistim, ozel bir sey yapmadim. 11, 14 ve 16. gunleri degerlendirebildik. Batima da 12 gun var. Hayirlisi artik diyorum. Eger olmazsa sanirim ilk firsatta histereskopi olup poliplerimden kurtulacagim. Arastirmaya basladim bile..

Rabbim en kısa zamanda sıkıntılarından kurtulup sana da bebişler versin inşallah. çook teşekür ederiz. :KK200:

BirAsilAnnesi BirAsilAnnesi canımm çoook sevindim. biri tutmasa biri muhakkak tutacaktır ama inşallah ikiside tutar :) ikiz bebişlerin olur ay ne tatlı ya.

hiiçç sorma çook heyecanlıyım. Rabbim hayırlısını versin herşeyden önce. çok sağ ol canım benim.:KK15:

Merhaba arkadaşlar
Kısmette yokmuş.
Canım Allah sabrını arttırsın. İnşallah en yakın zamanda bebişin olur da üzüntün hafifler. Allah'tan gelene yapacak bir şey yok ama vazgeçmek de yok

Ayyyyy yaaa cok sevindim. Her sey belli, onune rahat rahat bakabilirsin canim benim. Demek 2 koyuyorlar :)bunu istiyodun zaten. Allah insallah bu guzel haberlerin devamini getirsin.

Benim bat 4 kasimda bakalim. Bugun kasik agrilarim basladi. Bi de hapsirinca oksurunce 2-3 saniye suren siddetli kasik batmasi oluyo. Belirti olarak gormuyorum bunlari elbette ama umudum var :)

canimmmm her seyin yolunda gitmesine o kadar sevindin ki :) Senin de dondurulmus miniklerin annelerinin karnina girmek icin bekleyecekler :) insallah en hayirlisi olur :)

heyecanımı sizlerle paylaşmak istedim canım. çook teşekkür ederim sende benimle heyecanımı paylaştığın için.:KK200:
umarım bunlar belirtidir ve sende mutlu haberi alırsın. hepiniz için daima hayırlısını diliyorum. tez zamanda Mevlam kucağını doldursun.:dua:

Canım Allah sabrını arttırsın. İnşallah en yakın zamanda bebişin olur da üzüntün hafifler. Allah'tan gelene yapacak bir şey yok ama vazgeçmek de yok
Inşallah hayırlı ve sağlıklısi olur inşallah. Biraz ara vericem. Vücut ve Psikolojim 2 yildir cok yoruldu. Ilaclar, igneler, vitaminler, testler. . Cok yoruldum cok. Doktorlar ve Eczacıları zengin ettik sadece :(

Inşallah hayırlı ve sağlıklısi olur inşallah. Biraz ara vericem. Vücut ve Psikolojim 2 yildir cok yoruldu. Ilaclar, igneler, vitaminler, testler. . Cok yoruldum cok. Doktorlar ve Eczacıları zengin ettik sadece :KK43:
Evet canım ya biz de kredi çektik, bir yıl geri ödeyeceğiz. Hem maddi hem de manevi olarak zor bir süreçmiş. Kendini rahatlatacak bir şeyler yap canım

yesa yesa Kuzugiller Kuzugiller @maya_gallo @kutuphanekedisi @bir garip oblomov ismetbeyinbiricikhanimi ismetbeyinbiricikhanimi @i006 @mervem-metem Emineeemm Emineeemm

kızlarrr hepinizi özledimmm:KK14:
haberlerimiz varrrrr.:halay:
ben 7 kasım da transfer oluyorum iki tane bebiş koyacaklar Allah ın izniyle.:dua:
@nisandeniz bugün opu oldu çok şükür iyi sayıda yumoşu çıktı.:dua:

sizlerden ne haber bakalım?:KK73:
Canimmmm hadi insaAllah tutunsun miniklerin sıkıca hayırla sağlıcakla dualarım seninle habersiz bırakma bizi duam seninle. beni etiketkermisin girmiyorum artık çok. bi süre uzak kalmaya çalışıyorum.
ama haber verdiğin için çok teşekkür ederim balim

Canimmmm hadi insaAllah tutunsun miniklerin sıkıca hayırla sağlıcakla dualarım seninle habersiz bırakma bizi duam seninle. beni etiketkermisin girmiyorum artık çok. bi süre uzak kalmaya çalışıyorum.
ama haber verdiğin için çok teşekkür ederim balim

Takvim çok yakışmış :) daimi olsun inşallah :)

yesa yesa Kuzugiller Kuzugiller @maya_gallo @kutuphanekedisi @bir garip oblomov ismetbeyinbiricikhanimi ismetbeyinbiricikhanimi @i006 @mervem-metem Emineeemm Emineeemm
BirAsilAnnesi BirAsilAnnesi iyi ki etiketledin canım
Kızlar merhaba. Benim bugün 20 tane yumurtam toplandı :)
Tüp bebeği uzun bir süreç sanıyordum, çok ayrıntı var, uğraşacağım sanıyordum. Oysa hiç de öyle değilmiş. Geçen hafta ilaca başladım, bugün topladılar, transferin ne zaman olacağını haber verecekler. Demem o ki tüp bebekten hiç çekinmeyin. Sizin de benim gibi bir yıldır sebepsiz olmuyorsa gidin derim :)
Oyyy kuzum Rabbim in izniyle sıkı sıkı tutunsun miniklerin inşallah. Rabbim sağlıcakla hayırla nasip etsin de biz kullara yollar aramak düşer hakkında hayırlısı olsun balım hayırlı haberlerini mujdelerini alalım inşallah beni etiketlemeyi unutma :)

Back