• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

EYLÜL -EKİM 2016 HAMILELERI

yesa yesa Kuzugiller Kuzugiller maya_gallo maya_gallo @kutuphanekedisi @bir garip oblomov @ismetbeyinbiricikhanimi Kontes001 Kontes001 @mervem-metem Emineeemm Emineeemm
@Cemre Yaman iyi ki etiketledin canım
Kızlar merhaba. Benim bugün 20 tane yumurtam toplandı :)
Tüp bebeği uzun bir süreç sanıyordum, çok ayrıntı var, uğraşacağım sanıyordum. Oysa hiç de öyle değilmiş. Geçen hafta ilaca başladım, bugün topladılar, transferin ne zaman olacağını haber verecekler. Demem o ki tüp bebekten hiç çekinmeyin. Sizin de benim gibi bir yıldır sebepsiz olmuyorsa gidin derim :)
hayırlı olsun canım. inşallah hemencecik tutunur bebeğin. güzel haberlerini bekliyoruz

Neeeeeeeeeeeee adet olmadım miiiii

Günün mu geçtiii

Yaaaaaaaaaaaaaaa bi koşu test getiresim var sanaaaaaaaaaaaaaa

Evet olmadimm canim gunumde gecti..ilk lekelenmelerden sayarsam 2-3 gun gecmis oluyor.tam sokulmeden sayarsam 1gun gecti..insallah psikolojik gecikme degildir.ve ne olursa hakkimda hayirlisi....icime 70 yasindaki nine sakinligi ,durgunlugu cöktu resmen .:KK48:

Evet olmadimm canim gunumde gecti..ilk lekelenmelerden sayarsam 2-3 gun gecmis oluyor.tam sokulmeden sayarsam 1gun gecti..insallah psikolojik gecikme degildir.ve ne olursa hakkimda hayirlisi....icime 70 yasindaki nine sakinligi ,durgunlugu cöktu resmen .:KK48:
ateş ölçerin var mı canım. daha önce ölçtün mü takip falan

Eeeee test ne zaman

Ayy ben çok heyecan yaptım Yaaaaaaaaa

yesa yesa Kuzugiller Kuzugiller maya_gallo maya_gallo @kutuphanekedisi @bir garip oblomov @ismetbeyinbiricikhanimi Kontes001 Kontes001 @mervem-metem Emineeemm Emineeemm

kızlarrr hepinizi özledimmm:KK14:
haberlerimiz varrrrr.:halay:
ben 7 kasım da transfer oluyorum iki tane bebiş koyacaklar Allah ın izniyle.:dua:
@nisandeniz bugün opu oldu çok şükür iyi sayıda yumoşu çıktı.:dua:

sizlerden ne haber bakalım?:KK73:

Canim benim insallah olur hayirlisiyla. Cok fazla yazamasam da takip ediyorum ozellikle seni ve @nisandeniz 'i :) Kader arkadaslarim benim. Ben bu ay sadece yumurtlama gunlerimi degerlendirmeye calistim, ozel bir sey yapmadim. 11, 14 ve 16. gunleri degerlendirebildik. Batima da 12 gun var. Hayirlisi artik diyorum. Eger olmazsa sanirim ilk firsatta histereskopi olup poliplerimden kurtulacagim. Arastirmaya basladim bile..

Canlarrrr gecmis adetime ragmen bu sabah okkali bi negatiffff yediimmm...napalimm nasip degilmis ama icime bi ökuz oturdu resmen yuregim darlandi..uzuldum be.:olamaz:
Üzülme. Kismette yokmuş. Allah ne zaman isterse o zaman olur. Sen elinden geleni yap. Gerisini Allaha birak

kızlarrr hepinizi özledimmm:KK14:
haberlerimiz varrrrr.:halay:
ben 7 kasım da transfer oluyorum iki tane bebiş koyacaklar Allah ın izniyle.:dua:
@nisandeniz bugün opu oldu çok şükür iyi sayıda yumoşu çıktı.:dua:

sizlerden ne haber bakalım?:KK73:
ayyyyy cok cok cok sevindim hem de iki tane koyacaklar inşallah tutar heyecanlandım ben yaaaa

Merhaba arkadaşlar
Ben tüp bebek tedavisine ekimde başlayacaktim basladim. Gecen yildan donmuş embriyolarim vardi onu koydurttuk.
Iki embriyo konulmuştu. Pozitif haberini aldıktan bir hafta sonra şiddetli ağrı olmaya başladı karnımda . Sanki bicak batiyordu Karnıma. Cuma gecesi kanamam durmayınca hastaneye Kostuk gece yarisi.
Bebeğin düştü be yazikki. Düşük yaptim. Iki gündür kanama durmuyor. Yatıyorum.
Kısmette yokmuş.
Allah nasip etmese ne yaparsan yap olmaz.
Herşey Allahin elinde. O isterse herşey olur. Bakalım bizim Kısmette ne var. Ya hiç ya geç olacak

Merhaba arkadaşlar
Ben tüp bebek tedavisine ekimde başlayacaktim basladim. Gecen yildan donmuş embriyolarim vardi onu koydurttuk.
Iki embriyo konulmuştu. Pozitif haberini aldıktan bir hafta sonra şiddetli ağrı olmaya başladı karnımda . Sanki bicak batiyordu Karnıma. Cuma gecesi kanamam durmayınca hastaneye Kostuk gece yarisi.
Bebeğin düştü be yazikki. Düşük yaptim. Iki gündür kanama durmuyor. Yatıyorum.
Kısmette yokmuş.
Allah nasip etmese ne yaparsan yap olmaz.
Herşey Allahin elinde. O isterse herşey olur. Bakalım bizim Kısmette ne var. Ya hiç ya geç olacak
belki bu ay kendiliğinden hamile kalırsın canım inşallah da öyle olur.

Back