EYLÜL -EKİM 2016 HAMILELERI

Ayyy canımmmm çok sevindim valla inşallah sımsıkı tutunjrlar sana

Ben aynı regl bitti haftaya yumurtlama günlerim inşalla tutar :)

Ayyy canımmmm çok sevindim valla inşallah sımsıkı tutunjrlar sana

Ben aynı regl bitti haftaya yumurtlama günlerim inşalla tutar :)

inşallah tutar da zinciri kırar beraber yaz annesi oluruz
yazmasakta eskisi kadar senin iyi haberlerini mutlaka bekliyorum yesa haberin olsun.
bana çok dua et olur mu?
çook heyecanlıyım Rabbim yar ve yardımcım olsun.

inşallah tutar da zinciri kırar beraber yaz annesi oluruz
yazmasakta eskisi kadar senin iyi haberlerini mutlaka bekliyorum yesa haberin olsun.
bana çok dua et olur mu?
çook heyecanlıyım Rabbim yar ve yardımcım olsun.

Mutlu haberleri paylaşırız canım. Benim.mutlaka

Birbirimize dua edelim inşallah bu ay olur hayırlısıyla tabii:)

yesa Kuzugiller maya_gallo @kutuphanekedisi bir garip oblomov ismetbeyinbiricikhanimi @i006 @mervem-metem Emineeemm
BirAsilAnnesi iyi ki etiketledin canım
Kızlar merhaba. Benim bugün 20 tane yumurtam toplandı :)
Tüp bebeği uzun bir süreç sanıyordum, çok ayrıntı var, uğraşacağım sanıyordum. Oysa hiç de öyle değilmiş. Geçen hafta ilaca başladım, bugün topladılar, transferin ne zaman olacağını haber verecekler. Demem o ki tüp bebekten hiç çekinmeyin. Sizin de benim gibi bir yıldır sebepsiz olmuyorsa gidin derim :)

Canım çok sevindim yaa ikisi de sımsıkı tutunsun İnşallah sana :) güzel haberlerini bekliyoruz

Canimmmm insallahhh saglikla tutunsun yawrucakkkklarrr.dualarimdasinnn canimmm .

yesa canimmm dualarimdasinnn...ben henuz adet olmadim gunum gecti daha testte yapmadim.

Canimmm insllahhhh canimmm sende saglikla kavusursun seninde denemen basarili gecer...dualarimizdasin-iz.

Canim senin adina cok sevindim harika bir haber bu hadi hayirlisu olsun insallah. Insallah kisa zamanda transfer yapilirda guzel haberlerle gelirsin. Ama keske dediklerin herkes icin gecerli olsa arkadasim aylardir bekledi hep sorun cikti senin sansina insallah bundan sonrasida iyi olur insallah

Canım sen de hep dualarimdasin inşallah güzel haberler ver bizlere :)

Evet canım asıl önemli zamanlar şimdi başlıyor. Benim arkadaşımın da rahmi sorunlu. Sürekli enfeksiyon, kist, yara ile uğraşıyor, bir türlü tutmuyor. Ne yapalım canım. O da Allah'tan. Bakalım bizi neler bekliyor

Ayyyyy yaaa cok sevindim. Her sey belli, onune rahat rahat bakabilirsin canim benim. Demek 2 koyuyorlar :)bunu istiyodun zaten. Allah insallah bu guzel haberlerin devamini getirsin.

Benim bat 4 kasimda bakalim. Bugun kasik agrilarim basladi. Bi de hapsirinca oksurunce 2-3 saniye suren siddetli kasik batmasi oluyo. Belirti olarak gormuyorum bunlari elbette ama umudum var :)

canimmmm her seyin yolunda gitmesine o kadar sevindin ki :) Senin de dondurulmus miniklerin annelerinin karnina girmek icin bekleyecekler :) insallah en hayirlisi olur :)

Çok teşekkür ederim canım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…