- 18 Şubat 2015
- 2.645
- 2.300
- 133
- 32
- Konu Sahibi melekler-engelchen
-
- #5.421
Bende orda takiliyorumda ama yetisemiyorumki bi açıyorum 300-500 msj olmus .....arada okuyorum ...zaten o kadar çok kayıtlı var ki.listee masallahi var.
slm kızlar dün test yaptırdım gene negatif haykıra haykıra ağladım dün arabayı nasıl kullandığımı bilmiyorum eve zor gitttim nerdeyse kaza yapcaktım ..eve gttim lambaları bile açmadan ağladım eşim gelene kadar ....zor geliyor bana artık hiç ii değilim buralara da hiç gelesim yok artık.. çıkcam kadınlar kulübünden de... hamile kalıp 3-5 aylık olana kadar girmeyi düşünmüyorum...
Canimm bamlanmisn hayırdır..ben en son dün girmiştim şimdi yığılmış okumadım..senin bahsettigin kişi inekleri olan mi ?orada gerizekalı bi insan varmış soğudum yeminle
slm kızlar dün test yaptırdım gene negatif haykıra haykıra ağladım dün arabayı nasıl kullandığımı bilmiyorum eve zor gitttim nerdeyse kaza yapcaktım ..eve gttim lambaları bile açmadan ağladım eşim gelene kadar ....zor geliyor bana artık hiç ii değilim buralara da hiç gelesim yok artık.. çıkcam kadınlar kulübünden de... hamile kalıp 3-5 aylık olana kadar girmeyi düşünmüyorum...
arkadaş geçici ceza mı aldı yoksa sonsuza kadar ban mı ;(Canimm bamlanmisn hayırdır..ben en son dün girmiştim şimdi yığılmış okumadım..senin bahsettigin kişi inekleri olan mi ?
Canım göz attımCanimm bamlanmisn hayırdır..ben en son dün girmiştim şimdi yığılmış okumadım..senin bahsettigin kişi inekleri olan mi ?
Canım sen suçlu hissetme ya, sıkma canını.@kutuphanekedisi onu ben tavsiye ettimyesa de bana destek çıktı. Münasebetsiz bir üye de hakaretvari bir mesaj yazınca haklı olarak soğukkanlılığını koruyamadı o da karşılığını verdi. Suclu hissediyorum valla umarım cezası hemen biter..
@kutuphanekedisi onu ben tavsiye ettimyesa de bana destek çıktı. Münasebetsiz bir üye de hakaretvari bir mesaj yazınca haklı olarak soğukkanlılığını koruyamadı o da karşılığını verdi. Suclu hissediyorum valla umarım cezası hemen biter..
Ben sadece konunun başını görmüştüm hatırladım hamilelik takvimlerini gördükçe sinirlerim bozuluyor demişti arkadaş sonra Yesa mda bişey yazmıştı..tabi ben kayış kopan yeri kacirmisimm...hemencik döner Yesam.Canım sen suçlu hissetme ya, sıkma canını.yesa da zaten ilk söylediğinde herkes gibi fikrini söylemiş gördüğüm kadarıyla. Ne hakaret var ne bir şey. Sonrasında fazlasıyla alınan ve tahrik edici söylemlerde bulunan diğerleri. yesa da kendini tutamamış doğal olarak. Herkes her fikre katılacak diye bir şey yok tabi ki ama düzey, seviye diye de bir şey var.
Kizceler yokum buralarda yoğun bi çalışma hayatım başladı bebek fikrini de aklımdan çıkarmıştım bu ay benim kırmızılar gelmeyince tabi döndüm yine kimseye bişey sormuyorum sizden başka artık kimse umitlenmesin diye normalde yaklaşık 4 aydır 5 gün erken adet oluyorum ama bu ay yok benim gelen giden öyle bi belirtim de yok geçen aylar da çok fazlaydı kasık ağrısı falan filan dongum şöyle
Temmuz 31
Ağustos 27
Eylül 22
Ekim 17
Bu ay 22 yi beklicek herhalde bu ay çok ilişki de olMadı ama ne diyorsunuz ben şimdi hangi günü bekliyim
Geç döllenmeyi bekle canım bebiş gelirse senindir gelmezse de üzülme durmak yok yola devam
Sağol canımmmm walla gelmezse üzülmem suan yeni işe başladım o yüzden erteledim biraz bebek fikrini ama gelirse işte o zaman ne yaparım bilmiyorum
Çok geçmiş olsun canimmm çok haklısın zaten allah nasip ederse benim diyecek bişeyim yok hep hayırlısını diliyorum inş hayırlı olduğunda allahım nasip etsin bebegimi bana ve hepimize
mesajlarına baktım da en son adet olmayı bekliyomuş.Kızlar @Cemre Yaman transfer yaptırdı mı? Ne zamandır görmüyorum
Kizlarrrrr niye yoksunuz ? Ayran ictikte ayri mi dustuk? Nasilsinz iyi misiniz?
İyiyim canim ben de adet olunca bakip çıkar oldum. Topic de zaten sessizlige gömüldü kimse kalmadi. En iyisi baska topic acmak galiba canim.Kizlarrrrr niye yoksunuz ? Ayran ictikte ayri mi dustuk? Nasilsinz iyi misiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?