• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

EYLÜL -EKİM 2016 HAMILELERI

kızlarr hamilelik belirtileri yasıyorum bolca bilmiyorum fos cıkar mı ama fazlaca akıntım var ve kasık batması dieğr hamileliğimde de olmustu

Ya canım o kasığa iğne batması hissi bende de var, akıntı dersen fena. Regl de olamadım. Hiç ümitlenmek istemiyorum, artık test falan da yapmıcam. Bütün ayım elimde plastik bardakla tuvalete gitmekle geçti. Her defasında da sonuç hüsran. Kafaya takmamaya çalışıyorum. İnşallah seninki hamileliktir. Benim pek umudum yok, benim diğer regl belirtilerim de var çünkü :(

Ya canım o kasığa iğne batması hissi bende de var, akıntı dersen fena. Regl de olamadım. Hiç ümitlenmek istemiyorum, artık test falan da yapmıcam. Bütün ayım elimde plastik bardakla tuvalete gitmekle geçti. Her defasında da sonuç hüsran. Kafaya takmamaya çalışıyorum. İnşallah seninki hamileliktir. Benim pek umudum yok, benim diğer regl belirtilerim de var çünkü :KK43:

analdım cnm ne zaman idrar yaptın kan yaptırsana hadi ikimizde gidelim acile:KK55:

Canım bence sen yaptır, olumlu haber alırsan ben de yaptırcam.:KK24: :dua: Benim cidden çok hevesim kırıldı, arka arkaya negatifler gördüm. Bu aydan umudu kestim. Senin BAT ne zamandı bu arada?

bnm adet sacmaladı son aylarda agustos da temmuz da 28. gün oldum gecen ay 32 . günde olsum satım 18 eylül

Canım hamilelik varsa kesin çıkar kanda şuan. Bence kendini hazır hissediyorsan git bir yaptır derim ben :) İnşallah hamilesindir. Belirtiler olumlu gibi :KK54:

ben hep hazırım :KK73: teste bakalım cıkısta giderm olması kasık batması beni en cok meraklandıran sabah karsıdan karsıya gecemedim kasık batmasından

Bende orda takiliyorumda ama yetisemiyorumki bi açıyorum 300-500 msj olmus .....arada okuyorum ...zaten o kadar çok kayıtlı var ki.listee masallahi var.
Buranın yerini başka bir topik tutmuyor ya. Orası çok şenlikli :) kimseyi takip edemiyorum. Ben de arada girip ilk sayfadan kim hamile ona bakabiliyorum ancak.

Back