Canım çok içten yazmışsın. Yazdıkların benim de zamanında hissettiklerime benzediği için beni de çok etkiledi.
Ben de düşükten 1 hafta önce İstanbul-Ankara arası bir otobüs yolcuğu yapmıştım. Ve lekelenmem maalesef orada başladı. Hep kendimi suçladım. Ne gerek vardı, keşke gitmeseydim yavruma bir şey olmazdı diyip günlerce kendimi üzdüm.
Sonra bu düşüncemi 2 doktorla paylaştım. Biri bana dedi ki "Sağlıklı bir bebek olsaydı, sen İstanbul- Ankara arasını yürüyerek gitseydin de ona hiçbir şey olmazdı." Başka bir doktor da dedi ki "Biz yeri geliyor kürtaj uygulaması yapıyoruz. Kürtajdan önce hastalara çok kuvvetli düşük etkisi olan ilaçlar veriyoruz ve sağlıklı bebekler o ilaçlara rağmen bazen sımsıkı tutunuyor ve düşmüyor. Bebek düşürmek öyle sandığın kadar kolay bir şey değil. "dedi. İlk 3 aydaki düşüklerin çoğu kromozom bozukluğundanmış
Sen de bence bu şekilde düşünmelisin. Kendimizi suçlamanın bir faydası yok. Allah vermedikten sonra biz ne yapsak boş. Ben 1 hafta boyunca 6 farklı doktora gittim düşüğü engellesinler diye. Hastaneden acilden çıkmadım. Bütün doktorlar bana "Kendiniz boşa yıpratmayın, düşüğü engellemenin bir yolu yok." dedi.
İnşallah ikimizin de bir dahaki hamileliği güzel sonuçlanır. Allah isteyen herkese verir. Sabretmek lazım. Elden gelen başka bir şey yok.
Sana da Allah sabır versin.