EYLÜL -EKİM 2016 HAMILELERI

canım saolasın... kayıplarım sonrası hep ayakta kaldım tatlım rabbim güç veriyor zaten yukarlarda da yazdım kokusunu duyup gül yüzünü gördükten sonra daha zor olur bu işler Rabbim beterinden saklasın bizleri... bugün eşimle tanışma yıldönümümüzün 7. senesi çok istedim kalsın bebeğim ama içimde zaten hep bir korku vardı tam sevinememiştim dinginlik durgunluk var diye de yazmıştım zaten galiba bazı şeylere çok anlam yüklüyoruz eşimin doğum günü sürpriz olsun evlilik yıl dönümüm sürpriz olsun vs vs vs hayatı basitleştirmek yerine zorlaştırıyoruz. onlar gelecek zamanları biliyorlar bunu bu şekilde anlamak nasip oldu bana da... sabah peçetedeki kanı görünce öyle bir sıkmışım ki kendimi akma kan dediğimi hatırlıyorum bacaklarımı sıksam da dua etsem de o kan aktı gitti bebeğimle beraber malesef bazı şeyler bizim elimizde değil... yüce güç Allah hep varlığını bu şekilde bize gösteriyor onun izni olmadan göz bile kırpamıyorken planlar yapıp şu gün şu olsun şu ilacı içeyim şu kürü yapayım diye hayaller kurup kendimizi beklenti içine sokuyoruz tabi sonrası hüsran.(uğraşlarımızın hepsi vesile) dilerim ki Rabbim hepimize sağlıklı sıhhatli hamilelikler... eli ayağı düzgün fiziksel hiç bir özrü olmayan sağlıklı hayırlı bebekler nasip etsin

bir kaç aydır 26 günde adet olduğumu bilirim bugün 28.gün hala gelen giden yok. yahu ne inatçı bir bünyem var ilk defa adet olayım istiyorum bu seferde gelmek bilmiyor gelse de doktora gitsem ilaçlara başlasam transfer olsam

stres geciktiriyor bence. Aynı durumdayım. Dört gözle regl bekliyorum.

stres geciktiriyor bence. Aynı durumdayım. Dört gözle regl bekliyorum.

eğer 29 günde adet olursam tarihe geçer çünkü 26 senelik hayatımda hiç 29 günde adet olmadım.
valla tuvaleti arşınlıyorum geldi mi gelecek mi diye.
sıkıyorum kendimi ama gelen giden yok offf

Canım çok içten yazmışsın. Yazdıkların benim de zamanında hissettiklerime benzediği için beni de çok etkiledi.

Ben de düşükten 1 hafta önce İstanbul-Ankara arası bir otobüs yolcuğu yapmıştım. Ve lekelenmem maalesef orada başladı. Hep kendimi suçladım. Ne gerek vardı, keşke gitmeseydim yavruma bir şey olmazdı diyip günlerce kendimi üzdüm.

Sonra bu düşüncemi 2 doktorla paylaştım. Biri bana dedi ki "Sağlıklı bir bebek olsaydı, sen İstanbul- Ankara arasını yürüyerek gitseydin de ona hiçbir şey olmazdı." Başka bir doktor da dedi ki "Biz yeri geliyor kürtaj uygulaması yapıyoruz. Kürtajdan önce hastalara çok kuvvetli düşük etkisi olan ilaçlar veriyoruz ve sağlıklı bebekler o ilaçlara rağmen bazen sımsıkı tutunuyor ve düşmüyor. Bebek düşürmek öyle sandığın kadar kolay bir şey değil. "dedi. İlk 3 aydaki düşüklerin çoğu kromozom bozukluğundanmış

Sen de bence bu şekilde düşünmelisin. Kendimizi suçlamanın bir faydası yok. Allah vermedikten sonra biz ne yapsak boş. Ben 1 hafta boyunca 6 farklı doktora gittim düşüğü engellesinler diye. Hastaneden acilden çıkmadım. Bütün doktorlar bana "Kendiniz boşa yıpratmayın, düşüğü engellemenin bir yolu yok." dedi.

İnşallah ikimizin de bir dahaki hamileliği güzel sonuçlanır. Allah isteyen herkese verir. Sabretmek lazım. Elden gelen başka bir şey yok. Sana da Allah sabır versin.

eğer 29 günde adet olursam tarihe geçer çünkü 26 senelik hayatımda hiç 29 günde adet olmadım.
valla tuvaleti arşınlıyorum geldi mi gelecek mi diye.
sıkıyorum kendimi ama gelen giden yok offf

Al benden de o kadar. Bekleyince gelmez, beklemeyince gelir (bkz: geçen ay)! Resmen bizimle oyun oynuyor

Keşke yapmasaydın test belki doğru çıkmadı belki doğruysa adeti beklemek zor olucak umut yok desekte gerçekten kırmızı görmeyince umutlanıyor insan hayırlı sı olsun demekten başka birşey Gelmiyor elimizden malesef inşallah tez zamn Rabbim nasip eder sanada hepimize de..

Çok güzel yazmissin canim

Bi de erken kan testi yaptirmayalim önceden öğrenmesek o regl aslında gününde gelecek ve hiç heveslenmeyecegiz

Ben de aşırı sabirsizim bugün sabah erken gebelik testi yaptım

Ama yine de siz yapmayin:)

Aynen canım hayırlısı olsun hepimiz için. ..

Canım ben bu ay internetten 5 tane "Ultra erken gebelik testi" satın aldım. Hepsi bitti. Şimdi adeti bekliyorum sabırla Bir dahaki ay böyle yapmıcam diyorum ama biliyorum yine dayanamıcam.

Başarılar dilerim canimm...

Canimm duramiyorsun demii hani c.tesi filan yaparım diyordun sen baya asmissin kendini.azıcık sabret..inşallah o test yanlıştır..sen hamile ol ki benim önum açılsın bi git artık yaa.

bir garip oblomov soliiimm gerçekten yazdığın her satıra katiliyorummm...hepsi cook dogru.ama öyle birşeye kapiliyoruzki bazen gerçeklikten uzaklasabiliyoruz.illa bişey mi yasamak lazım anlamak icin...
Dilerim ki bu acilarimjzj telafisi olacak olan yawrularmiz sağlıkla anaciklarna kavussun.

Neeee cumartesi mi cuma demiştim yaaaaa:)

Olsa çıkardı canım ya gelecek aya umutlar inşallah

Neeee cumartesi mi cuma demiştim yaaaaa:)

Olsa çıkardı canım ya gelecek aya umutlar inşallah
Bak tarihleri ileri atıyorum hep.neyse hayırlısı diyorumm canimm...o zaman sen benim ardımdan gel..bol bol sinyal gönderiyorum cook varmis gibi davranıyorum bu ay.(iptal iptal iptal lere kaptirdim kendimi ) cook relaxim ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…