• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

EYLÜL -EKİM 2016 HAMILELERI

Kızlar ya bişey sorcam,ben 1,5 seneyi geçti evliyim 6 ay önce kalbi durduğu için kürtaj oldum,doktora gidicem konyaya gitcektik zor olur sürekli dedik burdakine gidelim olmazsa oraya dedik,2ay önce burda gideceğim doktora gitmiştim coraspini verdi hamile kalana kadar kullan dedi,tekrar gitcem ama ben acelecimi davraniyorum bilemedim sizin bilginize güveniyorum şimdiden sağolun :KK68:

Canım yeni ay yeni umut.(sloganimiz)
Hayit otu tohumuna baslayacaksan hemen 2.günden başla.ve şimdiden ateş takibine geç her sabah yataktan çıkmadan dil altından ölçüm yap not tut..iki aydır ölçüm yapıyorum bu ay ilkkez ovulasyon kullandım geçen ay anlamamıştım ama gerçekten ateşin bi anda düştüğü gün yumurtanın catladığı gün doğru orantılı.ve sende gün aşırı devam et..ben bu ay bu şekilde devam ettim bakalım neticeye daha çok var ama.
Canim bugün doktor randevum var inşallah güzel gecer bu ay yumurta takibi düşündüğümü soyliycem doktora yazarim gelismeleri de... hayit tohumu icin de bu ay kullanmasam mi diyorum gene bende ters teper falan. Ovu testi de alip kullanmayi düşünüyorum. Laboquick kullanmistim devam mi etsem daha güvenilir bir test daha varsa onu mu denesem bilmiyorum.

Canim bugün doktor randevum var inşallah güzel gecer bu ay yumurta takibi düşündüğümü soyliycem doktora yazarim gelismeleri de... hayit tohumu icin de bu ay kullanmasam mi diyorum gene bende ters teper falan. Ovu testi de alip kullanmayi düşünüyorum. Laboquick kullanmistim devam mi etsem daha güvenilir bir test daha varsa onu mu denesem bilmiyorum.
Sen dr a göre hareket et o zaman canım..laboquik e devam et istersen genelde hep ona iyi deniliyor .

Günaydın hanımlar. Dün hemşire aradı biraz keyfim kaçtı. 6. gün değerim 9.4 --- 9. gün değerim 41,17
Dokuzuncu gün için değerleriniz düşük ortalama beklentimiz 60 ve üstü hcg değeri pazar günü tekrarlayın testi dedi. Değerleri düşük olup daha sonra artan var mı aranızda?

Sen dr a göre hareket et o zaman canım..laboquik e devam et istersen genelde hep ona iyi deniliyor .
Evet canim doktorum cok iyi çıktı onun uyguladığı tedavi disinda bisey yapmiycam. Bana rahmin arkaya dönük dedi ki gityihim hicbir doktor bunu soylememisti. Rahim ve yumurtaliklar temiz dedi. Yalniz bankadaki paraniz tükeniyor dedi ve femara ilac verdi kullan 24 ekimde de yumurtalarina bakalim dedi. Benim durumum pek iç açıcı degil galiba canim Allah tan hayırlısı artık :KK51::KK51:

Günaydın hanımlar. Dün hemşire aradı biraz keyfim kaçtı. 6. gün değerim 9.4 --- 9. gün değerim 41,17
Dokuzuncu gün için değerleriniz düşük ortalama beklentimiz 60 ve üstü hcg değeri pazar günü tekrarlayın testi dedi. Değerleri düşük olup daha sonra artan var mı aranızda?

Ya bu aile hekimligindeki bütün hemşireler anlaşmış gibi hepsi mi olumsuz söyler.canım pek takılma eltim elde kesin düşer adım bile atma dedi o Bi gun yattı ve olacağı varsa olur kendimi yipratmayacagim dedi bak bebek doğdu bile 2.5 aylik oldu...belliki geç döllenme olusmus.sabırla bekle ..

Evet canim doktorum cok iyi çıktı onun uyguladığı tedavi disinda bisey yapmiycam. Bana rahmin arkaya dönük dedi ki gityihim hicbir doktor bunu soylememisti. Rahim ve yumurtaliklar temiz dedi. Yalniz bankadaki paraniz tükeniyor dedi ve femara ilac verdi kullan 24 ekimde de yumurtalarina bakalim dedi. Benim durumum pek iç açıcı degil galiba canim Allah tan hayırlısı artık :KK51::KK51:

Canım sen kaç yasndasin bankadaki paranız tükeniyor derken niye öyle dedi ki.? Bak ne yapıyoruz güzel düşünüyoruz kötü düşüncelere iptal iptal iptal.

Ya bu aile hekimligindeki bütün hemşireler anlaşmış gibi hepsi mi olumsuz söyler.canım pek takılma eltim elde kesin düşer adım bile atma dedi o Bi gun yattı ve olacağı varsa olur kendimi yipratmayacagim dedi bak bebek doğdu bile 2.5 aylik oldu...belliki geç döllenme olusmus.sabırla bekle ..

Canım sen kaç yasndasin bankadaki paranız tükeniyor derken niye öyle dedi ki.? Bak ne yapıyoruz güzel düşünüyoruz kötü düşüncelere iptal iptal iptal.
34 yaşındayım canim yumurta da gelismiyor ya ondan dedi galiba. İnşallah canim ben de iptal iptal iptal diyorum güzel düşünücem ki güzel olsun

@solitarywoman canım çok geçmiş olsun. Her şerde bir hayır vardır. Sakın moralini bozma diyeceğim ama görüyorum ki sen zaten güçlü bir şekilde ayakta kalmayı sürdürebiliyorsun :) Bravo sana arkadaşım. İnşallah tez zamanda kavuşursun yavruna.

6. Gün 9.4
9. Gün 41.17
11. Gün 41,8

Olmadı dondurulmuş denendi,2 ay sonra tekrar başlayacağım tedaviye. Hemşire 2 gün sonra yine kan istedi ama yapmayacağım kolum delik deşik oldu gereksiz yere umutlanmayacağım artık.

6. Gün 9.4
9. Gün 41.17
11. Gün 41,8

Olmadı dondurulmuş denendi,2 ay sonra tekrar başlayacağım tedaviye. Hemşire 2 gün sonra yine kan istedi ama yapmayacağım kolum delik deşik oldu gereksiz yere umutlanmayacağım artık.

canım kısmet değilmiş hiçç canını sıkma tekrar denersin zaten ihtimal git gide artıyor sonraki denemelerde.
Herşey Allah tan. umudunu kaybetme yola devam.:KK74:

canlar ben andozol ılacını kullandım ama onu kullanan bır ay krunması gerekıyormus
fıkrı olan var mı? yada boyle bırsey basına gelen bız sımdı bır ay korunacak mıyız :(

6. Gün 9.4
9. Gün 41.17
11. Gün 41,8

canım hakkında hayırlısı olsun insallahh delidrme boşuna bende daha önce cok yasadım insan bosuna ümitlenio

Kızlar benim bu ay da olmadı

Bat 7 kala ultra hassas gebelik testi yaptım

Şüpheli ilişkiden 5 gün sonra bile çıkar diyor o biraz abartı zaten ama benim de oldu bayaa

Kırmızı gelmeden ümit kesilmez demek istiyorum ama kesildi valla umut falan

Back