• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

EYLÜL -EKİM 2016 HAMILELERI

Totem yaptım :KK64:

Herşeyim tek sayılı sene ve yaşımla ilgili; 2007 de üniversiteye gittim 2009 da mezun oldum, 25 yaşımda geçen yıl 2015 de evlendim, seneye 29 yaşımda ve 2017 de doğum yapcam inanıyorum.. :KK36::KK73::KK33::KK37:

inşallahhhhh.
benim de tarih olarak hep karşıma 21i çıkar.
doğum günüm 21, evlilik yıl dönümüm 21, nişan günüm 21.
bunda bir hikmet olduğunu bende düşünüyorum. :KK73:

inşallahhhhh.
benim de tarih olarak hep karşıma 21i çıkar.
doğum günüm 21, evlilik yıl dönümüm 21, nişan günüm 21.
bunda bir hikmet olduğunu bende düşünüyorum. :KK73:

Hadi inşallah önümüzdeki ay 21 inde hamile olmuş olursun canım :anneadayı:

Bak ben onu unuttum nişanım 23 ağustos düğünüm 15 ağustos 2015 belki tesadüf belki tevafuk.. :KK68:

Hadi hayırlısı biraz önce çok dua okudum buradaki isteyen herkese yardımcı ol tez zamanda hayırlısıyla bebeğine kavuşmalarını vesile kıl Rabbim diye.. Allahım bu mübarek gün dualarımızı kabul etsin inşallah :dua::dua:

Hadi inşallah önümüzdeki ay 21 inde hamile olmuş olursun canım :anneadayı:

Bak ben onu unuttum nişanım 23 ağustos düğünüm 15 ağustos 2015 belki tesadüf belki tevafuk.. :KK68:

Hadi hayırlısı biraz önce çok dua okudum buradaki isteyen herkese yardımcı ol tez zamanda hayırlısıyla bebeğine kavuşmalarını vesile kıl Rabbim diye.. Allahım bu mübarek gün dualarımızı kabul etsin inşallah :dua::dua:

ben ne dualar ettim Cuma saati.
Rabbim kabul etsin inşallah.

Kızlar şimdi hastaneden geldim. Transfer sonrası 9. gün hcg değerim 41.17
Memorial da Ayşe hoca yaptı transferimi. Haziranda ilk denememi de Ayşe hoca yapmıştı. Bu değerler umut veriyor mu sizce çok korkuyorum. Salı günü transfer sonrası 6. günümde 9.4 çıkmıştı üç günde 40 olmuş iyi mi

Harika bir yazı ve döndüm kendime baktım...
25 kasımda eşimle karar verdik korunmayı bırakalım bizimde bir bebeğimiz olsun. O gün eşim de ben de sigarayı bıraktık o hafta icinse kadın doğuma gittim bak bakalım ultrason da kist Mist varmı sıkıntı varmı diye tabiki Dr ayrıntılı bir inceleme yapmadi folk asit verdi esimle birlikte aldık 25 TL Di. Eşime minik gelmeden masraflar başladı dedim. O ay kimyasallardan uzak durdum hormonlu gıdalardan tüketmemeye çalıştım. Eşimin 17 aralık doğum günüydü kan testi yaptırdım 0.700 lerde çıktı Dr gebe olmadığımi söyledi 10 gün sonra gel gene bakalım dedi. Ama ben oradan inanarak çıktım gittim zibin takımı aldım eşime doğum günü hediyesi olarak verdim gerçekten inanmıştım olacağına Bebeğimle konuşuyordum hamile olduğumu öğrenmeden elim karnımda hep okuyordum ve sonu 28 aralıkta hamileydim.
3 ay oldu korunmayı bırakalı ama o ilk ay daki inancım yok sigarayı bile bırakmadım deli gibi istiyorum ama sanırım korkum inancımı golgeliyor..
Bu yazı umut oldu bana kuzum bugünden itibaren kötü düşüncelere İptal iptal iptal
Teşekkür ederim yazı için bu ay olacak Rabbimin izniyle..
Bebeğim geliyor millett :KK68:
Canım benim çok mutlu oldum kafandan olumsuzlukları sildiğine :) bundan sonraki adım sigarayı bırakmak ;)

Bebeğin hoşgeldi :)

Kızlar şimdi hastaneden geldim. Transfer sonrası 9. gün hcg değerim 41.17
Memorial da Ayşe hoca yaptı transferimi. Haziranda ilk denememi de Ayşe hoca yapmıştı. Bu değerler umut veriyor mu sizce çok korkuyorum. Salı günü transfer sonrası 6. günümde 9.4 çıkmıştı üç günde 40 olmuş iyi mi

gözün aydın canım. darısı başıma inşallah. tebrik ederim.:nazar:

Canım benim çok mutlu oldum kafandan olumsuzlukları sildiğine :) bundan sonraki adım sigarayı bırakmak :KK66:

Bebeğin hoşgeldi :)
Onun konuşmaya başladım bile artık gelecek değil geliyor yavrum Rabbim in izniyle..

kızlar buda bugünkü testil tamamen sılıkleşmeye başladı :)

Eklentiler

• 14686074_10154606218147298_1268077161_n.jpg
    14686074_10154606218147298_1268077161_n.jpg
    59,6 KB · Görüntüleme: 23
kızlar bugün baya yoğundum ve çok kanamam oldu normalden baya baya fazla:KK51:zor bir gün geçirdim bitse de gitsek modundayım:KK51: eşim çok üzülmüş duruma yakın arkadaşları aramış açmamış telefonunu falan sonra açmış anlatmış durumu dedim benim hatam çok erken öğrendim sende ümitlendin... ama bu arada onunda benimde tam hazır olmadığımızı da görmüş oldum ben canı tez bir insanım yapım gereği istediğim şey hemen olsun isterim ve yapmak içinde elimden geleni yaparım dikkatsizim canımın kıymeti yok şu kısacık hamileliğimde anladım ki kendime dikkat etmeyi öğrenmem lazım hareketlerimin kısıtlanmasına yemek konusunda içecek konusunda kısıtlamalara kendimi hazırlamam lazımmış... sizlerde de hiç hamilelik yaşamayanlara bu anlattıklarım ders olsun diye yazıyorum. çalışan biriyim bir pazar günüm var önceden planlanmış gezim vardı pazar günü kendimi yormamak için dikkat etsem de yoruldum çok ağrım oldu belkide o gezi yüzünden kaybettim bebeğimi tabi her şey bahane.. aklınızda olsun bebek çalışmasından sonra en azından regl döneminize yakın plan yapmayın evinizde yatın dinlenin özellikle çalışanlar için yazıyorum bunları çünkü bebeğin tutunması aşamasında dinlenmek çok önemliymiş... tabi dediğim gibi her şey bahane yicek ekmeği yoksa istediğimiz kadar dikkat edelim yine olmaz ama sonradan keşke dememek için dikkat etmek şartmış... bunlar benim hazır olmadığımız gösteren işaretlerdi...
eşiminkiler ise benim ona hizmet etmeme o kadar alışmış ki 1 haftalık sürede bana yardımcı olmadı şimdi düşününce anlıyorum tabi onu bu konuda uyaracağım sizlerde aynı şekilde eşlerinizi uyarın ben dedim ya canımın kıymeti yok diye o kadar ağrım olmasına rağmen eşime hizmet ettim hep... hamilelerde görürdüm hep dakka başı eşlerini çağırıp yardım isterlerdi derdim kendileri de yapabilir ama öyle değilmiş yukarıda uzandım minik mutfağında yere eğilip bulaşık makineside yerleştirdim bu sene zeytin yaprım 5 kiloluk bidonları kaldırıp sularını değiştirdim bunlarda eşimden hep yardım almam lazımmış bunları anladım...
yani kısacası bu kimyasal gebelik bir çok şeyin farkına varmamı sağladı... ben hep içi dışı bir bir insan oldum o nedenle bunları yazmak istedim ister hak verirsiniz ister vermezsiniz:KK66: ben sizlerinde düşüncesini merak ediyorum başından bir kez hamilelik geçmiş bayanlar daha iyi bilirler tabi bizimle mide bulantısı aş erme bel ağrısı kasık ağrısı dışında hamileliğin diğer etkilerinide paylaşırlarsa ben çok sevinirim çünkü hamilelik gerçekten ciddi bir hazırlık istiyormuş bana göre...

kızlar bugün baya yoğundum ve çok kanamam oldu normalden baya baya fazla:KK51:zor bir gün geçirdim bitse de gitsek modundayım:KK51: eşim çok üzülmüş duruma yakın arkadaşları aramış açmamış telefonunu falan sonra açmış anlatmış durumu dedim benim hatam çok erken öğrendim sende ümitlendin... ama bu arada onunda benimde tam hazır olmadığımızı da görmüş oldum ben canı tez bir insanım yapım gereği istediğim şey hemen olsun isterim ve yapmak içinde elimden geleni yaparım dikkatsizim canımın kıymeti yok şu kısacık hamileliğimde anladım ki kendime dikkat etmeyi öğrenmem lazım hareketlerimin kısıtlanmasına yemek konusunda içecek konusunda kısıtlamalara kendimi hazırlamam lazımmış... sizlerde de hiç hamilelik yaşamayanlara bu anlattıklarım ders olsun diye yazıyorum. çalışan biriyim bir pazar günüm var önceden planlanmış gezim vardı pazar günü kendimi yormamak için dikkat etsem de yoruldum çok ağrım oldu belkide o gezi yüzünden kaybettim bebeğimi tabi her şey bahane.. aklınızda olsun bebek çalışmasından sonra en azından regl döneminize yakın plan yapmayın evinizde yatın dinlenin özellikle çalışanlar için yazıyorum bunları çünkü bebeğin tutunması aşamasında dinlenmek çok önemliymiş... tabi dediğim gibi her şey bahane yicek ekmeği yoksa istediğimiz kadar dikkat edelim yine olmaz ama sonradan keşke dememek için dikkat etmek şartmış... bunlar benim hazır olmadığımız gösteren işaretlerdi...
eşiminkiler ise benim ona hizmet etmeme o kadar alışmış ki 1 haftalık sürede bana yardımcı olmadı şimdi düşününce anlıyorum tabi onu bu konuda uyaracağım sizlerde aynı şekilde eşlerinizi uyarın ben dedim ya canımın kıymeti yok diye o kadar ağrım olmasına rağmen eşime hizmet ettim hep... hamilelerde görürdüm hep dakka başı eşlerini çağırıp yardım isterlerdi derdim kendileri de yapabilir ama öyle değilmiş yukarıda uzandım minik mutfağında yere eğilip bulaşık makineside yerleştirdim bu sene zeytin yaprım 5 kiloluk bidonları kaldırıp sularını değiştirdim bunlarda eşimden hep yardım almam lazımmış bunları anladım...
yani kısacası bu kimyasal gebelik bir çok şeyin farkına varmamı sağladı... ben hep içi dışı bir bir insan oldum o nedenle bunları yazmak istedim ister hak verirsiniz ister vermezsiniz:KK66: ben sizlerinde düşüncesini merak ediyorum başından bir kez hamilelik geçmiş bayanlar daha iyi bilirler tabi bizimle mide bulantısı aş erme bel ağrısı kasık ağrısı dışında hamileliğin diğer etkilerinide paylaşırlarsa ben çok sevinirim çünkü hamilelik gerçekten ciddi bir hazırlık istiyormuş bana göre...

Canım benim moralli olmana çok çok çok sevindim. Kıssadan hisslerin özellikle çok güzel. İşte hep böyle olsak, yaşadıklarımızı tartsak, hemen karalar bağlamasak... Duygularını açtığın, paylaşatığın için teşekkürler :)

Canım Allah devamını getirsin, Sağlıkla kucağına al inşallah :) Tebrik ederim tatlım, çok sevindim :)
:KK70: :KK70: ay ben yanlış anlamışım :KK70: :KK70: nasıl hamile duymaya, sevinmeye hazırım ama yaaaa :KK70:

Belki de Allah söyletti canım :KK70: Darısı Beta-HCG'ye olsun :KK70: ayavuz18 ayavuz18

Canım benim moralli olmana çok çok çok sevindim. Kıssadan hisslerin özellikle çok güzel. İşte hep böyle olsak, yaşadıklarımızı tartsak, hemen karalar bağlamasak... Duygularını açtığın, paylaşatığın için teşekkürler :)
benim yaşamam gerekiyormuş canım bunu anladım Allah beni böyle terbiye etti öyle söyleyeyim:KK66:eşime olan tavrımı az çok anlattım adam kurtuldu benden biraz daha olgun olmam lazımmış olacağım inşallah... rica ederim ne demek benim etrafımda bu şekilde beni uyaracak kimsem yok en azından beni frenleyecek annem olsaydı derim hep o nedenle çıkardığım dersleri etrafımla paylaşmayı çok severim... bana göre doğru olanlar tabi herkes katılacak diye bir şey yok ama inşallah hepimiz tecrübelerimizi paylaşırsak geleceğe yavrularımıza daha iyi hazırlayacağız kendimizi:KK68:

Back