EYLÜL -EKİM 2016 HAMILELERI

Canım ben pek katılmıyorum yazdıklarına

1. Bi bebek dusecekse sen ne yaparsan yap düşer

2. Bi bebek yaşayacaksa sen ne yaparsan yap yaşar

3. Hamilelik hastalık değildir doğal bir süreçtir bunu hastaymis gibi degerlendirmek de çok doğru gelmiyor bana

4. Hepimiz için hayırlısı olsun gelsin bebekler dolsun göbekler diyorum hahah:)

zaten ilk 2 maddeyi yukarıda yazdım ama bazı şeyleri tam açmadım gidişata göre kötü ya da iyi zamanlar olabilir ağırlaştığın zamanlar ben sanki 9 ay bunları kaldıramayacak gibi hissetmiştim bir de ilk olunca daha bir özeniyormuş insan ya da ben öyle oldum bilemiyorum yataktan atlarım ben mesela sabah acele kalkarım ama yavaş hareket etmelisin dediler edemedim etmek için zorladım sıkıldım yukarı uzanmıcaksın dediler baya da uzandım tabakları kim yerleştircek salata tabaklarım hep üst raflardadır yemeği hazırlayan bensem ben alcam... yeri gelecek göbekten önünü göremeyeceksin kişisel temizliğindir ayakkabı bağlamadır yere düşeni alamamadır hep bunlar sıkıntı ben bunları kast ettim aslında o nedenle bazı konularda kendimi terbiye etmem lazım ve yardım almayı öğrenmem lazım ayrıca ben sakatat yemeğe bayılırım bira içmeyi severim 40 yılda bir de olsa meyveyi çoğu zaman yıkamadığım olurdu ya da sadece suya tutup yediğim yeşillik doğrarken tek tek yakamam mesela aslında yazdıklarım öz eleştiri pay çıkarmak isteyenler kendilerini bana benzetenler olur diye yazdım

Canim o kadar guzel o kadar dogru yazmissin ki. Ilk hamileligimde koltuk yeri degistiriyodum her yere uzaniyodum hoplayip zipliyodum amaaann millet tarlada calisirken doguruyi ne olacak diyodum herkese de . Dedigin gibi bunlar bahane olabilir ama ben hala bu konuda vicdan azabi yasiyorum. Surekli sunu yapmasaydim bunu yapmasaydim diyorum hala. Simdi butun gun yatiyorum. Her gun temizlik yapan ben bur haftadir hicbi sey yapmadim ve zerre umrumda degil. Begenmeyen evi pis diyen gelmesin bi zahmet cocugumdan kiymetli degil. Sadece yemek yapıyorum o da iyi beslenmek icin. Insan bi kere kaybedince kıymetini cok daha iyi anliyo. İnsallah sende en yakin zamanda yeniden kavusursun bebegine ve bu kez cok daha bilincli gecirirsin gebeligini canim arkadasim. Sen kimyasal yazinca ben butun gun agladim uzuntumden simdi bile gozlerim doluyo cunku gercekten cok istiyordun belliydi. Dualarim seninle ve bekleyen herkesle

Yazdığın maddelerin hepsine katiliyorum ama iste kaybedince surekli kendini sucluyosun ben sunu yaptim ondan oldu ben bunu yaptim ondan oldu diye. Bi tek ilk gebeliklerin %30 kayipla sonuclaniyo seninle ne alakasi var manyak misin psikopat misin diyemiyosun kendine :) simdi ben yillik izne ciktim diyorum yatıyorum surekli ama bu demek degil ki yattigim icin yasayacak umarim yasar ama en azindan yine kayip olursa kendimi suclamam :)

ah kuzum ya istiyordum tabi canımdan parça istenmez mi ama elimizde tutamıyoruz malesef ben daha acılarını yaşadım annemi babamı kaybettim annem gözlerimin önünde verdi son nefesini bu yaşadıklarımın yanında daha sesini duymadığım daha bebek bile olmayan parçamı kaybetmişim çok mu diyorum belki bir çoğunuz aa olur mu öyle şey diyecek ama yaşanmadı mı bilinmiyor bir çok şey rabbim sağlıklı hamilelikler nasip etsin sağlıklı bebekler nasip etsin kokusunu alıpta kaybetmek daha zordur

aynen canım insan keşke yapmasaydım diyormuş birde etrafında ben uyarmıştım diyen biri varsa benim ablam gibidaha bir vicdan yapılıyormuş hamilelik kesinlikle hastalık değil tadını çıkarmamız gereken bir süreç ama bu süreçte de dikkatte edilmesi gerekiyormuş bunu anladım...

Mesaj tekrari:)

Anladım canım benim hak veriyorum

Benim de allah korusun kayıbim olsa ben de öyle derim ama demeyelim diye yazdim ben mesajları solitarywoman demiş zaten katılan olur katılmayan olur diye :)

İnşallah canim hayırlısıyla biz de anne olalim

Ya ne kadar güzel bir yazı gozlerm dolu dolu okudum..ve her ne kadar yapmayın diyorsa hepsini yaptığımı ve düşündüğümü farkettim...o zaman hep iptal iptal iptal hatta köküne iptal iptal iptal suyu.

Ben iki kere kayıp yaşamış biri olarak seni anlıyorum Rabbim daha büyüğünden korusun sen zaten herşeyi çok güzel anlatmışsın tabi dikkat etmek lazım inan ben dikkatin dibine vurdum aklın almaz o derece dikkat ettim ilk bebeğim düşük diye sadece nefes aldım başka hareket etmedim nerdeyse ama ne oldu bu sefer 4 aylıkken kalbi durdu yani olay dikkat etmekle bitmiyor nasip kısmet herşey ilkinde canımın bu kdr yanmadığını ikincisinde anladım ne kdr şey paylaşırsan o kdr üzülüyorsun kendini suçlama sakın ama tabiki tedbir alıp takdiri Allaha bırakmak lazım ama nasip değilde sen ne yapsan faydası yok malesef inşallah Rabbim birdaha yaşatmasın kimse ye de sanada zor zor

M melekler-engelchen canım beni ekim hamilelerinden çıkarır mısın?

kızlar bugün kanamam başladı değer 6,09a düşmüş kimyasal geçiriyorum
Geçmiş olsun. Okudum biraz, kendine çok yuklenmissin. Üzülme, kendine de haksızlık etme. Çok sakınanlarda olmuyor mu sanki. Benim doktorum bilmiyor gibi davran dedi nerdeyse. Bu kadar erken genelde öğrenilmez, günlük yaşantına devam et dedi. Sağlıksız döllenme olduğu için vücut atıyor. Sen tüm gün yatsan da sonuç değişmezdi. İlk aşama sorunlu zaten. Bir gün sağlıklı bir gebelik elbet olacak; çünkü çok şükür hamile kalabiliyorsun. Kendini üzme ki çabuk olsun.

Benim umutlar da gelecek aya kaldi bugün adet oldum @ melekler-engelchen
Canım yeni ay yeni umut.(sloganimiz)
Hayit otu tohumuna baslayacaksan hemen 2.günden başla.ve şimdiden ateş takibine geç her sabah yataktan çıkmadan dil altından ölçüm yap not tut..iki aydır ölçüm yapıyorum bu ay ilkkez ovulasyon kullandım geçen ay anlamamıştım ama gerçekten ateşin bi anda düştüğü gün yumurtanın catladığı gün doğru orantılı.ve sende gün aşırı devam et..ben bu ay bu şekilde devam ettim bakalım neticeye daha çok var ama.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…