• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

EYLÜL -EKİM 2016 HAMILELERI

Canlar birde bana bakın ?
yesa yesa @solitarywoman Kuzugiller Kuzugiller
20161012_214112.jpg

ben 13 gece dıyorumn:)
Canım ben mi yanlış gördüm bilmiyorum ama sanki bugün akşamda hafif koyulasma olmus gibi geldi ..Ama dün sol yanım baya battı zonklama oldu.Bugun hiç bişey kalmadı ..12.gün ve bugünü erkenden değerlendirdik 13. u atlamistim koyu gormeyince..sabah bi test daha yapayım bakalım acilmami olacak koyulasma mi?
Kuzugiller Kuzugiller

Canım ben mi yanlış gördüm bilmiyorum ama sanki bugün akşamda hafif koyulasma olmus gibi geldi ..Ama dün sol yanım baya battı zonklama oldu.Bugun hiç bişey kalmadı ..12.gün ve bugünü erkenden değerlendirdik 13. u atlamistim koyu gormeyince..sabah bi test daha yapayım bakalım acilmami olacak koyulasma mi?
Kuzugiller Kuzugiller
Bence de yarin yap cunku 14 aksami sabahindan daha koyu geldi bana da

Ben hep diyorum bebis tutunmadiysa hemen adet gelsin bin evvel hemen çalışmalara başlayalım beklemek çok zor. Ben 45. Gün adet oldum geçen ay inşallah Rabbim sana da en hayırlısını versin eğer bebis tutunmadiysa hemen adetin gelsin ama inşallah tutunmustür kuzum

Canim insallah diyorum. Hala regl olmadim ama hic umudum yok. Bat gunu aksam idrar testim negatifti. Olsa cikardi degil mi? Bir de regl olacakmisim gibi cok sancim var su anda. Eli kulaginda sanirim. :(

Kuzugiller Kuzugiller

Dün geceki zonklama batma yumurta ağrısı olabilir

Bugün kesildiyse ben dün gece catlamış diyorum.yine

Canim insallah diyorum. Hala regl olmadim ama hic umudum yok. Bat gunu aksam idrar testim negatifti. Olsa cikardi degil mi? Bir de regl olacakmisim gibi cok sancim var su anda. Eli kulaginda sanirim. :KK43:
Aynen canım beklentimiz gelmemesi yönünde ama bebis tutunmaduysa da bekletmesin değil mi. Hakkımız da hayırlısı olsun canım Rabbim en kısa zamanda hayırlısıyla nasip etsin insaAllah

Merhaba kizceler nasilsiniz? Benim yumurtlamamda sorun var galiba bu ay ovulasyon testinde koyuyu yakalayamadim hic hayit tohumu ya da duyu kullansam nasil olur ki?Kullanıp faydasini goren oldu mu? Ayy sorular sorular....

Merhaba kizceler nasilsiniz? Benim yumurtlamamda sorun var galiba bu ay ovulasyon testinde koyuyu yakalayamadim hic hayit tohumu ya da duyu kullansam nasil olur ki?Kullanıp faydasini goren oldu mu? Ayy sorular sorular....
Canım ben kullandım bu ay hayit i ama neticesine var suan hala icraat pesindeyim kuluçkaya gecemedim .:KK28:.garanti olsun diye gün aşırı degerlendr canim

Canım ben kullandım bu ay hayit i ama neticesine var suan hala icraat pesindeyim kuluçkaya gecemedim .:KK28:.garanti olsun diye gün aşırı degerlendr canim
Ben de beklemedeyim canim bat 16 ekim. Bu ay sogan suyu ictim hic akintim olmadi ve yumurtlamadim da sanki ya da ben anlayamadim. O yüzden bir şeyi yapip yapmamakta tereddut ediyorum artik. Gelismelden beni de haberdar et canim ona gore ben de kullanayim

Back