• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

EYLÜL -EKİM 2016 HAMILELERI

kızlar saolun rabbim inşallah yenisini nasip edecektir sağlıklı olsunda başka birşey istemiyorum zaten 2 gün önce rüyamda görmüştüm veda etti bebeğim ablama anlatmıştım rüyamı o da dedi malum olmuş diye. Rabbim hepimize sağlıklı gebelikler nasip etsin.. ağladım üzüldüm ama elden gelen bir şey yok çok şükür hamile kalabildiğimi öğrenmiş oldum. ne diyorduk yeni ay yeni umutlar...

kızlarrr sizlere utanarak :olamaz::KK17:bişi sorcam size iki aydır yumurtlamam bittinten sonra pütür pütür küçük acık sarı sankki afedersiniz süt kesiği parcaları gbi akıntı gelio gecen ayda öyle oldu bu ay da neden acaba başına gelen var mı:oops:

kızlarrr sizlere utanarak :olamaz::KK17:bişi sorcam size iki aydır yumurtlamam bittinten sonra pütür pütür küçük acık sarı sankki afedersiniz süt kesiği parcaları gbi akıntı gelio gecen ayda öyle oldu bu ay da neden acaba başına gelen var mı:oops:

Canım ben ilk kez bu ay akıntılarımı bu kadar detaylı inceledim ve aynısı bende de oldu. Muhtemelen daha önceki aylarda da hep oluyordu ama ben yeni fark ettim galiba. Hamile olmaya karar verdikten sonra vücudumda daha önce hiç fark etmediğim şeyleri gözlemeye başladım. Sanırım bu da onlardan biri.

Enfeksiyon olabilir canim bende de olmustu iki ay once ihmal etme git doktora

M melekler-engelchen canım beni ekim hamilelerinden çıkarır mısın?

kızlar bugün kanamam başladı değer 6,09a düşmüş kimyasal geçiriyorum
Geçmiş olsun canım :( tüplerim açık mı değil mi stresinden kurtulmuş oldun. Hamile kalabiliyorsun ne mutlu sana tatlım. Sağlıklı olsun, en uygun en hayırlı zamanda olsun inşallah bir daha.

kızlar saolun rabbim inşallah yenisini nasip edecektir sağlıklı olsunda başka birşey istemiyorum zaten 2 gün önce rüyamda görmüştüm veda etti bebeğim ablama anlatmıştım rüyamı o da dedi malum olmuş diye. Rabbim hepimize sağlıklı gebelikler nasip etsin.. ağladım üzüldüm ama elden gelen bir şey yok çok şükür hamile kalabildiğimi öğrenmiş oldum. ne diyorduk yeni ay yeni umutlar...

canım çok üzüldüm ama takdir i ilahi deyip sabır göstermek kabullenmek çok hayırlı olur.
hamile kalabilmen zaten en büyük avuntu benim gibi hiç kalmamış biri için.
bildiğime göre kimyasal gebeliklerden sonra daha kolay hamile kalınıyormuş.
Rabbim hepimizden daha hayırlısını bilir. hamd et gerisini Allah a bırak.
Rabbim sağlıklı gebeliklerle yüzünü güldürsün hayırlı vakitte. AMİN.

Canım ben ilk kez bu ay akıntılarımı bu kadar detaylı inceledim ve aynısı bende de oldu. Muhtemelen daha önceki aylarda da hep oluyordu ama ben yeni fark ettim galiba. Hamile olmaya karar verdikten sonra vücudumda daha önce hiç fark etmediğim şeyleri gözlemeye başladım. Sanırım bu da onlardan biri.

anladım cnm normal o zaman sanırım

Saolasin canim evet minicik birseyler var insallah artar bakalim bekliyorum. Folik asit kullaniyorum ve yazin bile icmedigim suyu iciyorum dun ilk defa evde kahvalti yaptim hafta ici ama oglen is yerinde yemek yemek sikinti o sorunuda cozerim insallah. Sen nasilsin kocaman olmus minigin demek bulantin var insallah cok surmez kisa zamanda biter[/QUOTE]
En son 7. Haftamda gittm cnm bi aydr hic gitmedm.ne war ne yok hic bilmiyorm iyice besinsiz kaldm o ne kadr etkilendi bilmiyrm yarn bi doktora gideym bakalm. Dikat et aksamlari uykunu almaya calis cnm bebek yuzunden vycut ilk haftalar allak bullak oluo:) tansiyon dusuo dewamli ne kadr dinlenebilsen o kadr iyi cnm

M melekler-engelchen canım beni ekim hamilelerinden çıkarır mısın?

kızlar bugün kanamam başladı değer 6,09a düşmüş kimyasal geçiriyorum
Cnm bu msjini gormemism cok uzuldm en cok seni bekliodm cunku. Ben de kimyasal gecrmistm cnm ama kimyadal gebelklerden sonraki ay genelde gebelik olusuo sen calismalara dewam et cnm Allah buyuk Allah yerini doldursun insallh cnm

Back