- 24 Temmuz 2008
- 25.483
- 44.483
- 1.123
- Konu Sahibi melekler-engelchen
- #5.261
Canım. Catlamış kesin işte :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
M melekler-engelchen canım beni ekim hamilelerinden çıkarır mısın?
kızlar bugün kanamam başladı değer 6,09a düşmüş kimyasal geçiriyorum
kızlarrr sizlere utanarak bişi sorcam size iki aydır yumurtlamam bittinten sonra pütür pütür küçük acık sarı sankki afedersiniz süt kesiği parcaları gbi akıntı gelio gecen ayda öyle oldu bu ay da neden acaba başına gelen var mı
Enfeksiyon olabilir canim bende de olmustu iki ay once ihmal etme git doktorakızlarrr sizlere utanarak bişi sorcam size iki aydır yumurtlamam bittinten sonra pütür pütür küçük acık sarı sankki afedersiniz süt kesiği parcaları gbi akıntı gelio gecen ayda öyle oldu bu ay da neden acaba başına gelen var mı
Geçmiş olsun canım tüplerim açık mı değil mi stresinden kurtulmuş oldun. Hamile kalabiliyorsun ne mutlu sana tatlım. Sağlıklı olsun, en uygun en hayırlı zamanda olsun inşallah bir daha.M melekler-engelchen canım beni ekim hamilelerinden çıkarır mısın?
kızlar saolun rabbim inşallah yenisini nasip edecektir sağlıklı olsunda başka birşey istemiyorum zaten 2 gün önce rüyamda görmüştüm veda etti bebeğim ablama anlatmıştım rüyamı o da dedi malum olmuş diye. Rabbim hepimize sağlıklı gebelikler nasip etsin.. ağladım üzüldüm ama elden gelen bir şey yok çok şükür hamile kalabildiğimi öğrenmiş oldum. ne diyorduk yeni ay yeni umutlar...
Canım ben ilk kez bu ay akıntılarımı bu kadar detaylı inceledim ve aynısı bende de oldu. Muhtemelen daha önceki aylarda da hep oluyordu ama ben yeni fark ettim galiba. Hamile olmaya karar verdikten sonra vücudumda daha önce hiç fark etmediğim şeyleri gözlemeye başladım. Sanırım bu da onlardan biri.
Enfeksiyon olabilir canim bende de olmustu iki ay once ihmal etme git doktora
Yok canim vajinal muayene yeterli oluyor ya da smear alir.geçen ayy dr daydım kan testi yapıp mı tespit etti enfeksiyonu dr un
Cnm bu msjini gormemism cok uzuldm en cok seni bekliodm cunku. Ben de kimyasal gecrmistm cnm ama kimyadal gebelklerden sonraki ay genelde gebelik olusuo sen calismalara dewam et cnm Allah buyuk Allah yerini doldursun insallh cnmM melekler-engelchen canım beni ekim hamilelerinden çıkarır mısın?