- 18 Şubat 2015
- 2.645
- 2.300
- 133
- 32
- Konu Sahibi melekler-engelchen
- #5.281
Yok canim vajinal muayene yeterli oluyor ya da smear alir.
tamam cnm tesekkürler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok canim vajinal muayene yeterli oluyor ya da smear alir.
Canim cok geçmiş olsun üzüldüm gercekten rabbim tez vakitte sağlıklı hamilelikler bebisler versin inşallah.M melekler-engelchen canım beni ekim hamilelerinden çıkarır mısın?
kızlar bugün kanamam başladı değer 6,09a düşmüş kimyasal geçiriyorum
kızlar gene ben bu ay ben klomen kullandım bnm dr um bana neden catlatma iğnesi vermedi ki yaa
M melekler-engelchen canım beni ekim hamilelerinden çıkarır mısın?
Canimm soliiimm cook cook geçmiş olsun canım..vardır bunda da bir hayır hep demiyor muyuz hayırlısı sağlıklısı diye..Inşallah yerine hemencik nasip etsin Allahimm.M melekler-engelchen canım beni ekim hamilelerinden çıkarır mısın?
yesa canimmm ya nedense kaç gündür sürekli aklımda sen varsin gece yatıyorum sen sabah , gün içersinde sürekli Yesa Yesa ...AllahiM nolur Ona da sağlıklı hayırlı evlat nasip et diye.senin bata az kaldı demi.
İdrar testi sabah ilk idrar ile yapmak daha sağlıklı sonuç veriyor :)
Aynen canım beklentimiz gelmemesi yönünde ama bebis tutunmaduysa da bekletmesin değil mi. Hakkımız da hayırlısı olsun canım Rabbim en kısa zamanda hayırlısıyla nasip etsin insaAllah
Canlarim ben bugun itibariyle regl oldum ama hem de ne olmak. O kadar agrim var ki ise bile gidemedim. Bu ayi da boylelikle kapatmis oldum maalesef Sizde ne var ne yok her sey yolunda mi?
Canlarim ben bugun itibariyle regl oldum ama hem de ne olmak. O kadar agrim var ki ise bile gidemedim. Bu ayi da boylelikle kapatmis oldum maalesef Sizde ne var ne yok her sey yolunda mi?
Yaaaaaaaa o kadar tatlisin ki aglicam.şimdi
Yok canim.var bayaa daha gelecek cuma test yaparım inşallah :)
kasım bizim ayımız canlar.
iyi çalışın.
bende embriyolarımı tembihleyeceğim sıkı sıkı tutunsunlar diye.
hepimiz temmuz annesi olacağız inşallah.
Inşallah Mutluluk gozyaslarin olur canimmm.hadi bakalım bekliyelim heyecanla.
Kendini sıcak tut canım.dikkat et.Inşallah önümüzdeki aylar.yeni ay yeni umut (bu da slogan oldu artik)
Inşallah canimm nasip olursa bende temmuz annesi olacağım...insallahhh nasip olur sağlıkla.
Neeeeeeeeeeeee
Biri temmuz annesi mi dedii iii
Varım. Diyorrrrrrr
yesa Emineeemm @kutuphanekedisi @solitarywoman @mervem-metem @nisandeniz Kontes001 maya_gallo
Allah ım sen şu mübarek zamanların yüzü gözü hürmetine beni ve bekleyen yazdığım unuttuğum tüm arkadaşlarımın evlat hasretini dindir, kucağını doldur, sağlıklı bebekler dünyaya getirmeyi ve ahlaklı bireyler yetiştirmeyi nasip eyle. Sen tüm çaresizlerin çaresisin Ya Rabbi bize de çarelerin en güzelini nasip eyle. AMİN.
Hasbinallah ve nimel vekil.
aminnn canımm. dualarımız kabul olsun inşallah. hepimiz bebeklerimize kavuşalım.yesa Emineeemm @kutuphanekedisi @solitarywoman @mervem-metem @nisandeniz Kontes001 maya_gallo
Allah ım sen şu mübarek zamanların yüzü gözü hürmetine beni ve bekleyen yazdığım unuttuğum tüm arkadaşlarımın evlat hasretini dindir, kucağını doldur, sağlıklı bebekler dünyaya getirmeyi ve ahlaklı bireyler yetiştirmeyi nasip eyle. Sen tüm çaresizlerin çaresisin Ya Rabbi bize de çarelerin en güzelini nasip eyle. AMİN.
Amin canım amiin. Ahlaklı olsun, inançlı olsun da geç olsun :)yesa Emineeemm @kutuphanekedisi @solitarywoman @mervem-metem @nisandeniz Kontes001 maya_gallo