• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

EYLÜL -EKİM 2016 HAMILELERI

Son düzenleme:
M melekler-engelchen canım beni ekim hamilelerinden çıkarır mısın?

kızlar bugün kanamam başladı değer 6,09a düşmüş kimyasal geçiriyorum

Canım aslında kadınların çoğu kimyasal gecirirmis ama kan testi yapmadigimiz içi farkında bile degilmisiz

Sanirim bu yüzden her yerde bagiriyorlar adet geçince kan yaptırın diye

Ben de sabirsizim bekleyemem ama keşke hep beraber bekleyebilsek:)

yesa yesa canimmm ya nedense kaç gündür sürekli aklımda sen varsin gece yatıyorum sen sabah , gün içersinde sürekli Yesa Yesa ...AllahiM nolur Ona da sağlıklı hayırlı evlat nasip et diye.senin bata az kaldı demi.

Yaaaaaaaa o kadar tatlisin ki aglicam.şimdi

Yok canim.var bayaa daha gelecek cuma test yaparım inşallah :)

İdrar testi sabah ilk idrar ile yapmak daha sağlıklı sonuç veriyor :)

Aynen canım beklentimiz gelmemesi yönünde ama bebis tutunmaduysa da bekletmesin değil mi. Hakkımız da hayırlısı olsun canım Rabbim en kısa zamanda hayırlısıyla nasip etsin insaAllah

Canlarim ben bugun itibariyle regl oldum ama hem de ne olmak. O kadar agrim var ki ise bile gidemedim. Bu ayi da boylelikle kapatmis oldum maalesef :( Sizde ne var ne yok her sey yolunda mi?

Canlarim ben bugun itibariyle regl oldum ama hem de ne olmak. O kadar agrim var ki ise bile gidemedim. Bu ayi da boylelikle kapatmis oldum maalesef :KK43: Sizde ne var ne yok her sey yolunda mi?

yaa diyorum hepiniz beni bekliyorsunuz beniiii :KK50:

Yaaaaaaaa o kadar tatlisin ki aglicam.şimdi

Yok canim.var bayaa daha gelecek cuma test yaparım inşallah :)

Inşallah Mutluluk gozyaslarin olur canimmm.hadi bakalım bekliyelim heyecanla.
Canlarim ben bugun itibariyle regl oldum ama hem de ne olmak. O kadar agrim var ki ise bile gidemedim. Bu ayi da boylelikle kapatmis oldum maalesef :KK43: Sizde ne var ne yok her sey yolunda mi?

Kendini sıcak tut canım.dikkat et.Inşallah önümüzdeki aylar.yeni ay yeni umut (bu da slogan oldu artik)

kasım bizim ayımız canlar.
iyi çalışın.
bende embriyolarımı tembihleyeceğim sıkı sıkı tutunsunlar diye.
hepimiz temmuz annesi olacağız inşallah.:KK74:

Inşallah canimm nasip olursa bende temmuz annesi olacağım...insallahhh nasip olur sağlıkla.

Inşallah Mutluluk gozyaslarin olur canimmm.hadi bakalım bekliyelim heyecanla.

Kendini sıcak tut canım.dikkat et.Inşallah önümüzdeki aylar.yeni ay yeni umut (bu da slogan oldu artik)

Inşallah canimm nasip olursa bende temmuz annesi olacağım...insallahhh nasip olur sağlıkla.

Neeeeeeeeeeeee

Biri temmuz annesi mi dedii iii

Varım. Diyorrrrrrr

yesa yesa Emineeemm Emineeemm @kutuphanekedisi @solitarywoman @mervem-metem @nisandeniz Kontes001 Kontes001 maya_gallo maya_gallo

Allah ım sen şu mübarek zamanların yüzü gözü hürmetine beni ve bekleyen yazdığım unuttuğum tüm arkadaşlarımın evlat hasretini dindir, kucağını doldur, sağlıklı bebekler dünyaya getirmeyi ve ahlaklı bireyler yetiştirmeyi nasip eyle. Sen tüm çaresizlerin çaresisin Ya Rabbi bize de çarelerin en güzelini nasip eyle. AMİN.:dua::dua::dua:

Hasbinallah ve nimel vekil.

Neeeeeeeeeeeee

Biri temmuz annesi mi dedii iii

Varım. Diyorrrrrrr

Aynen canım .hatta 7 temmuz ben her ay adet olunca sanki hep tutmuş gibi muhtemel dogum tarihini hesapliyorum.Inşallah bu ay boşa hesaplamış olmam.:KK48:

yesa yesa Emineeemm Emineeemm @kutuphanekedisi @solitarywoman @mervem-metem @nisandeniz Kontes001 Kontes001 maya_gallo maya_gallo

Allah ım sen şu mübarek zamanların yüzü gözü hürmetine beni ve bekleyen yazdığım unuttuğum tüm arkadaşlarımın evlat hasretini dindir, kucağını doldur, sağlıklı bebekler dünyaya getirmeyi ve ahlaklı bireyler yetiştirmeyi nasip eyle. Sen tüm çaresizlerin çaresisin Ya Rabbi bize de çarelerin en güzelini nasip eyle. AMİN.:dua::dua::dua:

Aminnnnnn canimmm aminnnn:dua::KK200:

aminnn canımm. dualarımız kabul olsun inşallah. hepimiz bebeklerimize kavuşalım.

Amin canım amiin. Ahlaklı olsun, inançlı olsun da geç olsun :)

Back