- 7 Haziran 2016
- 2.297
- 3.185
- 83
- 36
- Konu Sahibi melekler-engelchen
- #5.221
Off kızlar. Regl belirtilerim de başladı. Nasıl moralim bozuk anlatamam. Ha oldum, ha olucam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Off kızlar. Regl belirtilerim de başladı. Nasıl moralim bozuk anlatamam. Ha oldum, ha olucam
Ayyy öğrenince de korkular başlıyor di mi? Allah sağlıkla hamileliğinin devamını göstersin inşallah canımYaa daha ben tam olarak emin degilim ki buyusun biraz kalbi atsin oyle sevinecegim en azindan yarin artisi goreyim :) ama inan hepinize dua ediyorum. Benim ki de devam eder mi etmez mi bilmiyorum ki
aynen canım bazen üzlüyosun,bazen umut doluyo için bazen kürlere sarılıyosun Rabbim hayırlı zamanda hayırlı sağlıklı evlat nasiip etsin inşallah.Rabbim halimize acısın artık ne diyeyim ki valla umut da bağlayamıyom üzülüom
Gelecek aya olur inşaallah canım
İdrarda görüp mu gitmiştin sen kan testine
İnşallah canim daha once kaybetmemis olsam korkmazdim simdi ilk kez gebelik yasayanlara bakıyorum nasil heyecanlilar mutlular ben surekli olumsuz düşünüyorum sanki butun gebelikler sonlaniyomus da bi kismi devam ediyomus gibi bi psikolojideyim :) insallah isteyen herkes kavusur bebeklerine canim benimAyyy öğrenince de korkular başlıyor di mi? Allah sağlıkla hamileliğinin devamını göstersin inşallah canım
Canım maalesef öyle bir şey var. Günümüzde her besin yapay olduğu için böyle etkileniyoruz. İlk gebeliklerin üç tanesinden biri düşükle sonuçlanıyormuş. ama öyle diye bebiş istemekten vaz mı geçelim, hep kaybetme korkusuyla mı yaşayalım. Allah bir daha o acıyı sana yaşatmasın inşallah. Ben yumurtlama gününden beri ananas yiyorum bebiş tutunsun diye. Sen de ye belki tutunmasını sağladığını düşünerek moralin yerine gelirİnşallah canim daha once kaybetmemis olsam korkmazdim simdi ilk kez gebelik yasayanlara bakıyorum nasil heyecanlilar mutlular ben surekli olumsuz düşünüyorum sanki butun gebelikler sonlaniyomus da bi kismi devam ediyomus gibi bi psikolojideyim :) insallah isteyen herkes kavusur bebeklerine canim benim
Cok tesekkur ederim canim desteğin icin azicik duygusalim bu aralar avakodo kuskonmaz da yararliymis yanina bi de ananasi ogrendim cok guzel oldu bu bilgi :)Canım maalesef öyle bir şey var. Günümüzde her besin yapay olduğu için böyle etkileniyoruz. İlk gebeliklerin üç tanesinden biri düşükle sonuçlanıyormuş. ama öyle diye bebiş istemekten vaz mı geçelim, hep kaybetme korkusuyla mı yaşayalım. Allah bir daha o acıyı sana yaşatmasın inşallah. Ben yumurtlama gününden beri ananas yiyorum bebiş tutunsun diye. Sen de ye belki tutunmasını sağladığını düşünerek moralin yerine gelir
Avakado hamile kalmak için, ananas bebeğin tutunması için gerekli vitaminleri içeriyormuş. Başka topiklerden öğrendim ben de doktorları demişCok tesekkur ederim canim desteğin icin azicik duygusalim bu aralar avakodo kuskonmaz da yararliymis yanina bi de ananasi ogrendim cok guzel oldu bu bilgi :)
yesa bu şeffaf uzayan akıntı birden fazla gün sürer mi üç gün mesela ? bilgin var mı?
Sürer canım
Yumurtlama öncesinde geliyor ya
Ovu testi de bazen 3 gün koyu çıkıyor aynı mantik
Evet ya herkes farkli bi sey yaziyor, zaten kendimle kiyaslamamaya calisiyorum herkesin belirtisi vs farkli cunku. Inzivaya cektim kendimi adeta, boylesi bana da daha iyi geldi :) iyiyiz iste simdilik bir sorun yok, rutin kontrollere gidip geliyoruz :)Aynen farkettim onu aslinda en guzelini yapiyosun. Insan ister istemez karsilastirma yapiyo cunku takilmamak en guzeli ama ben dayanamiyorum :) nasil bebis kocaman oldunuz siz :)
Valla ben de özlüyorum canim o yuzden dayanamayıp yaziyorum arada :) iyiyim cok sukur, umarim sizin de iyi gidiyordur her sey. Evet ya teker teker guzel haberler geliyor insallah daha da cok guzel haber aliriz :)morordek yaaa canimm morordegim gelmiş.nasilsnz nasıl gidiyor ...özlüyorum ya arada..Bak teker teker ardından geliyoruz az kaldı Allahin izniyle
canım bakarmısın buda aksamkı testim normalmı sence ?çatlamış canım hadi hayırlısı bugünde ilişki olsun artık serbest zamanlara geçebilirsiniz hadi bakalım döllensin yumuşlar gelsin inşallah bebişler
canım bakarmısın buda aksamkı testim normalmı sence ?
testlerim bu canım ?canım toplu atabılır mısın testlerı
testlerim bu canım ?
evet normalde 28 canım sadece bu ay infolic (toz) kullanmaya başladım 32 oldu döndümdongu kac 28 olabılır mı