- 18 Kasım 2012
- 1.052
- 1.348
- 133
- Konu Sahibi melekler-engelchen
- #5.201
Erken olmaz soliii adetin bir gun gecti zaten :)bakayım canım giderim olmadı ama yine erken olacak sanki dur bakalım psikolojime göre öğle vakti bile gidip yaptırabilirim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Erken olmaz soliii adetin bir gun gecti zaten :)bakayım canım giderim olmadı ama yine erken olacak sanki dur bakalım psikolojime göre öğle vakti bile gidip yaptırabilirim
Canım ilişki bebek için egzersiz gibidir diyor doktorlar :) :)Ya kizlar size bisi sorcam ben dogrusunu biliyorum ama simdi ablamla konusuyoruz iliski yasak biliyosun dimi dedi bende evet kese gorunene kadar en azindan dedim hayir butun hamilelik boyunca diyorbende yok oyle birsey adam 9 ay ne yapacak dedim hadi adami gectim valla ben bile ozledim kocamidoktorlar kolay dogum icin oneriyor iliskiyi yanlisim varsa duzeltin daha once anne olmus bayanlar
Canım verilen hormonlar içinde hcg de var biliyorsun. Şu an yaptığın testi onlar etkileyebilir. Kesin sonucu cuma günü alırsın benceMerhaba hanımlar. 5 ekimde ikinci transferim oldu. 5. gün embriyosuydu. Bugün transfer sonrası altıncı günüm kan tahlili yaptırdım şimdi. 9,63 çıktı altıncı gün değerim. Erken gebelik testi de yaptım tek çizgi çıktı. Cuma günü tahlil günüm. 6. gün için değerim nasıl sizce umut etmeli miyim?
Ayy canım ilişkiden sonra kaçıncı gün yaptırdın tam olarak? Çatlayacağım ben de meraktan:)Ben gebelik icin gitmedim canim sag kasigimda ve belimin sag tarafinda siddetli agrim vardi kizlar yumurta catlamayip folikul kist olabilir adet olmadan git baktir dedi ultrasonda tertemiz cikti yumurtaliklarim sonra gelmisken kan vereyim dedim doktora son iliski ustunden 12 gun gecmeden yapmayalim birsey cikmaz uzulursun dedi ben israr edince yazdi tahlili yaptirdim doktor cikmaz demesine ragmen sinirda cikti cok sukur bekliyorum iste insallah saglikli gebeliktir
Saolasin canim evet minicik birseyler var insallah artar bakalim bekliyorum. Folik asit kullaniyorum ve yazin bile icmedigim suyu iciyorum dun ilk defa evde kahvalti yaptim hafta ici ama oglen is yerinde yemek yemek sikinti o sorunuda cozerim insallah. Sen nasilsin kocaman olmus minigin demek bulantin var insallah cok surmez kisa zamanda biter
canım ben adetin 17si ve 18. günü ovu testinde koyu çizgi gördüm 2gün üst üste ve 19. günde açılmıştı bu 3 gün ilişki oldu hep adetin 19günü en son ilişkim yani 26 eylül kanıda 5 ekimde verdim yani 9. günde öğrendim ilk ama doktor ısrarla çıkmaz üzülürsün son ilişki üstünden 12 gün en garantisi dedi eğer senin 12 gün geçtiyse beklemek zor geliyorsa yaptır ama erken öğrenmek berbat bir şeymiş onuda söyleyeyim...şüphen var mı belirti falan inşallah hayırlısı olur hakkındaAyy canım ilişkiden sonra kaçıncı gün yaptırdın tam olarak? Çatlayacağım ben de meraktan:)
BUDA BU SABAHKİ TESTİM NASIL AÇILMIŞ YAtamam canım zaten bu 3 günü değerlendiricem inşallah nasip infolic de 2 gündür sabah aksam 2 şer içiyorum bakalım nasip
çatlamış canım hadi hayırlısı bugünde ilişki olsun artık serbest zamanlara geçebilirsiniz hadi bakalım döllensin yumuşlar gelsin inşallah bebişlerBUDA BU SABAHKİ TESTİM NASIL AÇILMIŞ YA
Canım ben perşembe günü çatlatma iğnesi vurdum. Yani cumartesi günü yumurta çatladı ve ilişki oldu. 12.gün haftaya çarşamba oluyor. O gün kan testi yaptırayım o zaman. Çünkü olmamışsa tüp bebek tedavisine başlayacağımcanım ben adetin 17si ve 18. günü ovu testinde koyu çizgi gördüm 2gün üst üste ve 19. günde açılmıştı bu 3 gün ilişki oldu hep adetin 19günü en son ilişkim yani 26 eylül kanıda 5 ekimde verdim yani 9. günde öğrendim ilk ama doktor ısrarla çıkmaz üzülürsün son ilişki üstünden 12 gün en garantisi dedi eğer senin 12 gün geçtiyse beklemek zor geliyorsa yaptır ama erken öğrenmek berbat bir şeymiş onuda söyleyeyim...şüphen var mı belirti falan inşallah hayırlısı olur hakkında
inşallah gerek kalmaz canım kendiliğinden gelir bebeğinCanım ben perşembe günü çatlatma iğnesi vurdum. Yani cumartesi günü yumurta çatladı ve ilişki oldu. 12.gün haftaya çarşamba oluyor. O gün kan testi yaptırayım o zaman. Çünkü olmamışsa tüp bebek tedavisine başlayacağım
inşallahhh canım hayırlısıyla banada nasip olur inşallah sene bi kan ver inşallah sağlıkla bebişini kucağına alırısnçatlamış canım hadi hayırlısı bugünde ilişki olsun artık serbest zamanlara geçebilirsiniz hadi bakalım döllensin yumuşlar gelsin inşallah bebişler
Aaaaaaa canım hayırlı olsuun ya cook sevindim hamileymissin :)) İnsallah saglıkla artar degerlerin, saglıkla da kucagına alırsın bebeginiii :) Ya cok mutlu oldum cidden :)80.6 cikti canim bat yarin :) persembe bi daha veririm bakalim iki kat artacak mi :) heveslenmemek icin yapmayacaktim takvim de dayanamadim :) sende haziran annesi olcaktin di mi :) temmuz a yazdigini gordum hic begenmedim :)
Kuzuuuuummm tesekkur ederim seni stalkliyorum itiraf edeyim :) takip ediyorum seni gizli gizli :) inşallah devam eder bu kez daha cok minik o yuzden heveslenmiyorum hemen :)Aaaaaaa canım hayırlı olsuun ya cook sevindim hamileymissin :)) İnsallah saglıkla artar degerlerin, saglıkla da kucagına alırsın bebeginiii :) Ya cok mutlu oldum cidden :)
Hahah iyi yapıyorsun canım benim, ben de arada buraya gelip size bakıyorum işte güzel haber var mı diye :) Geç de olsa görüyorum sanırımKuzuuuuummm tesekkur ederim seni stalkliyorum itiraf edeyim :) takip ediyorum seni gizli gizli :) inşallah devam eder bu kez daha cok minik o yuzden heveslenmiyorum hemen :)
Aynen farkettim onu aslinda en guzelini yapiyosun. Insan ister istemez karsilastirma yapiyo cunku takilmamak en guzeli ama ben dayanamiyorum :) nasil bebis kocaman oldunuz siz :)Hahah iyi yapıyorsun canım benim, ben de arada buraya gelip size bakıyorum işte güzel haber var mı diye :) Geç de olsa görüyorum sanırım
Valla ben hamilelik forumlarına da cok takılmıyorum, mayıs annelerini okuyorum arada ama pek yazmıyorum. Diyet grubumuzda takılıyorum hep :)
İnşallah canım. Teşekkür ederim :)inşallah gerek kalmaz canım kendiliğinden gelir bebeğin
Hayırlı uğurlu olsun. İnsan şöyle gümbür gümbür duyurur hamileliğini80.6 cikti canim bat yarin :) persembe bi daha veririm bakalim iki kat artacak mi :) heveslenmemek icin yapmayacaktim takvim de dayanamadim :) sende haziran annesi olcaktin di mi :) temmuz a yazdigini gordum hic begenmedim :)
canım klomen kullandım saatleri düzensiz şekilde çatlatma yazmadı adet olursan gel olmazsanda gel dedi dr ....belirti arayınca kendi kenddime moda giriyorum ama daha önceki hamillklrm de de bugünlerde yasadığım kasık batması olayını yaşamıştım...evet senle tarihlermiz yakın inşallah dgum zamanlarımızıda 8 ay sonra sayarız
ayy inşallah yaa bende ayın 17 si gibi eğer bat gelmezse direk kan testi yaptırayım diyorum.ben klomene 1 ay ara verdim eğer gelirse bu ay tekrar kullancam.
Yaa daha ben tam olarak emin degilim ki buyusun biraz kalbi atsin oyle sevinecegim en azindan yarin artisi goreyim :) ama inan hepinize dua ediyorum. Benim ki de devam eder mi etmez mi bilmiyorum kiHayırlı uğurlu olsun. İnsan şöyle gümbür gümbür duyurur hamileliğini
hadi inşallahhrüyamda hamile kalmısım ve size yaptıklarımı anlatıyordum