EYLÜL -EKİM 2016 HAMILELERI

Yaa daha ben tam olarak emin degilim ki buyusun biraz kalbi atsin oyle sevinecegim en azindan yarin artisi goreyim :) ama inan hepinize dua ediyorum. Benim ki de devam eder mi etmez mi bilmiyorum ki
Ayyy öğrenince de korkular başlıyor di mi? Allah sağlıkla hamileliğinin devamını göstersin inşallah canım

Ayyy öğrenince de korkular başlıyor di mi? Allah sağlıkla hamileliğinin devamını göstersin inşallah canım
İnşallah canim daha once kaybetmemis olsam korkmazdim simdi ilk kez gebelik yasayanlara bakıyorum nasil heyecanlilar mutlular ben surekli olumsuz düşünüyorum sanki butun gebelikler sonlaniyomus da bi kismi devam ediyomus gibi bi psikolojideyim :) insallah isteyen herkes kavusur bebeklerine canim benim

Canım maalesef öyle bir şey var. Günümüzde her besin yapay olduğu için böyle etkileniyoruz. İlk gebeliklerin üç tanesinden biri düşükle sonuçlanıyormuş. ama öyle diye bebiş istemekten vaz mı geçelim, hep kaybetme korkusuyla mı yaşayalım. Allah bir daha o acıyı sana yaşatmasın inşallah. Ben yumurtlama gününden beri ananas yiyorum bebiş tutunsun diye. Sen de ye belki tutunmasını sağladığını düşünerek moralin yerine gelir

Cok tesekkur ederim canim desteğin icin azicik duygusalim bu aralar avakodo kuskonmaz da yararliymis yanina bi de ananasi ogrendim cok guzel oldu bu bilgi :)

Cok tesekkur ederim canim desteğin icin azicik duygusalim bu aralar avakodo kuskonmaz da yararliymis yanina bi de ananasi ogrendim cok guzel oldu bu bilgi :)
Avakado hamile kalmak için, ananas bebeğin tutunması için gerekli vitaminleri içeriyormuş. Başka topiklerden öğrendim ben de doktorları demiş

Aynen farkettim onu aslinda en guzelini yapiyosun. Insan ister istemez karsilastirma yapiyo cunku takilmamak en guzeli ama ben dayanamiyorum :) nasil bebis kocaman oldunuz siz :)
Evet ya herkes farkli bi sey yaziyor, zaten kendimle kiyaslamamaya calisiyorum herkesin belirtisi vs farkli cunku. Inzivaya cektim kendimi adeta, boylesi bana da daha iyi geldi :) iyiyiz iste simdilik bir sorun yok, rutin kontrollere gidip geliyoruz :)
morordek yaaa canimm morordegim gelmiş.nasilsnz nasıl gidiyor ...özlüyorum ya arada..Bak teker teker ardından geliyoruz az kaldı Allahin izniyle
Valla ben de özlüyorum canim o yuzden dayanamayıp yaziyorum arada :) iyiyim cok sukur, umarim sizin de iyi gidiyordur her sey. Evet ya teker teker guzel haberler geliyor insallah daha da cok guzel haber aliriz :)

çatlamış canım hadi hayırlısı bugünde ilişki olsun artık serbest zamanlara geçebilirsiniz hadi bakalım döllensin yumuşlar gelsin inşallah bebişler
canım bakarmısın buda aksamkı testim normalmı sence ?

Eklentiler

• 14643188_10154600297497298_1878222528_n.jpg
    85 KB · Görüntüleme: 30

Eklentiler

• 14625342_10154599081237298_1272091215_n.jpg
    79,2 KB · Görüntüleme: 33
  • 14643188_10154600297497298_1878222528_n.jpg
    85 KB · Görüntüleme: 33
  • 14696904_10154596857032298_360579624_n.jpg
    42,3 KB · Görüntüleme: 34
  • 20161011_200705.jpg
    26,9 KB · Görüntüleme: 39
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…