EYLÜL -EKİM 2016 HAMILELERI

Canim adetin kaç gün sürüyor belki erken catlamistir sen aynen dewam et bu arada adet günün ne zaman bu ay senden umutluyuz bakalim
33 gun dongum yani benim icin cok erken bir zamanda ikinci cizgiyi koyu gordum cok koyu degildi ama yine bekledigimden koyu cikti yumurtlama yakin diye yapmaya devam ettim bakalim bugunde iliski olacak benden umutlumusunuz

evet kızlar buda akşam ki testim bana aynı gibi geldi

Eklentiler

• 14031051_10154433431672298_544654393_n 17 agustos aksam.jpg
    43,7 KB · Görüntüleme: 23
33 gun dongum yani benim icin cok erken bir zamanda ikinci cizgiyi koyu gordum cok koyu degildi ama yine bekledigimden koyu cikti yumurtlama yakin diye yapmaya devam ettim bakalim bugunde iliski olacak benden umutlumusunuz

Evet canım benim yumurtlama geçti bekleedeyim ee bu ay seninde güzel gidiyor ins eylülde güzel haberler gelecek

Kizlar bugun iliski diyordum esim yanasmiyor ya sinir oldum sonra pesimden geldi ben istemedim isteksiz olacaksa hic olmasin dinlencekmis iste cok yorulmus sperm bir gunde birikmezmis sinir etti beni. Dedim benim yumurtam 24 saatlik senin spermin 3 gunluk demez olaydim 3 gun olmamis ozaman daha icimde sperm varsa yumurtayla dollenirmis bu adamlar duz mantik yemin ederim ya yoksa ya yumurtladiysam off dertli basim ya

Ben senden umutluyum ya hem sogan kürü hem ovu testi. Bangır bangır geliyosun
Bencede daha var canim en koyu degil ilk agrim oldu yapayim dedim ve beklenenden koyu cikti netten baktigimda 10.gun yapanlarin hayalet cizgi gibi cikmis ama benim baya belliydi bizde acaba dedik
Senin LH artista ama pik yapmadi demek ki... Birkac gune yapar bence, teste devam :)
Zaten olur da catlamissa da degerlendirdin o yuzden aklın kalmasin
evet kızlar buda akşam ki testim bana aynı gibi geldi
Canim senin baya az kalmis tam koyu olmasına. Teste devam et ve bugunleri degerlendir umutsuz ve uzgun olma :)
Ya ben bu adamlari anlasam zaten
Kadinlar nazli olur sozde ama bizimkiler bizden nazlı

Ooooo baya koyu canim yarina çatlayabilir yumurtan
Dun degerlendirdiyseniz bugun olmayabilir ama yarin mutlaka degerlendirin bence

Son düzenleme:

Ayyy kiz kopardin beni...kocaninn beyni degilll beliii isticekkk anamm.hadi gel değil sen cibil gir yatağa bak koca sana atlamiyor mu

Yarini mutlaka degerlndr hatta diger gunu de :)
morordek

Kizlar sagolun yardiminiz icin :)

Bugunu degerlendiricegim sabah 11 gibi bitane daha yapayim diyorum. Onun da fotosunu cekip gonderirim. Digeriyle bi karsilastirirm. Gerci isyerinde olacagim, nasil yapip foto koyacaksam. Hayir sadece klozet var bi de ustumu basimi batirmasam bari allah gazami mubarek etsin

Reddedemeyecegi seyler vardir mutlaka sikma canini. Olacagi varsa tek iliskiyle de oluyor zaten. Emineeemm harikasin yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…