- 7 Haziran 2016
- 2.297
- 3.185
- 83
- 36
- Konu Sahibi melekler-engelchen
-
- #4.821
kızlar değerim 21,12 olmuş
evet yorumlar güzel benim arkadaşlarımdan kullandıkları ay ya da 2-3 ay sonra hamile kalan çok var bende deneyeyim dedim kısmet tabi ama çok sık tuvalete çıkıyorum merak etim kullanıpta böyle bir şey yaşayan var mı diye
canım bu inofolik hem yumurtlamaya etki ediyor hemde bebeğin tutunmasını sağlıyormuş kullanan arkadaşlarım öyle söylemişlerdi normla folik asit gibi içinde sadece folik asit yok insülin direncini arttıran 2 farklı bileşende var ben baya araştırmıştım... yumurtlama tembelliği olan arkadaşımda kullandığı ay hamile kaldı. tabi bunlar vesile Rabbim ol derse oluyor. bu arada bende folidoce kullanıyorum sadece yumurtlama döneminde 1 kutu kullandım sonra folidoceye geri döndümya bu inefolic in foldace den far kı ne 2 düşün yaptım ben de folidace devam ediom
Yaaaa süperkızlar değerim 21,12 olmuş
nasip canım baya valla baya erken öğrendimYaaaa süperSenin kadar erken öğrenen birini daha tanımıyorummmmm
Geçer canım. Bir bakmışsın kucağına almışsın. Hamileliğin keyfini çıkar :)nasip canım baya valla baya erken öğrendimve günler geçmiyor bat hiç yaklaşmıyor sanki
Canim cok sevindim maşallah yeni anneyekızlar değerim 21,12 olmuş
Geçer canım. Bir bakmışsın kucağına almışsın. Hamileliğin keyfini çıkar :)
Canim cok sevindim maşallah yeni anneye
Soliiiiiiiii kizzzzz anneee oluyorsun demekk.Bugun aklımdan gectin bi sorayım napti diye .baktım yazmisin zaten hayırlı olsun canım..ay açılsın artık su önümüz ..gelsin bebeklerrkızlar değerim 21,12 olmuş
Evvet canimmm ev hanımı olan bir Resim öğretmenym.Ya sen resim öğretmeni miydin :) hayalimdeki iş.. Yani öğretmenlikten ziyade resim yapmak, bunun için zaman bulabilmek...
15 ekimde gidecegim doktora bakalımCanım miyom ara kanama yapar. Özellikle rahmin içine doğru büyüyen miyomlar kanama yapar. Kapalı amelitla aldırsana miyomu. Hamilelikte östrojen arttıkça miyom da büyüyecek Allah korusun
Canım git mutlaka. Benim 5cm ve 3cm vardı, kapalı ameliyatla alamayız dediler. Çok kan kaybedersin deyip açık ameliyat yaptılar.Onun iyileşmesi de çok uzun sürdü. Hatta hâlâ ağrıyor. İnşallah güzel haberlerini alırız15 ekimde gidecegim doktora bakalım
Adet olsan ayrı dert olmasan ayrı dert canım.ama adet bi kadının genel rahatlaması eğer hamile değilse kesinlikle olmalı yoksa o sinir stresten toplu katliam yapacak cinste oluyoruz ...ALLAH kimsenin düzenini bozmasın.yeni ayında bol şanslar canimm.bol bol plan yap sonra uygula ..benim adet dönemim öyle geçti ne saçma ya, yok şöyle mi yapsam böyle mi yapsam ne icsem yesem tirrrrrladikkızlarrr benim bebek kasıma kaldı. sonunda doğru düzgün adet olabildim çol şükür :)
bir garip oblomov canım yaa çok sevindim sağlıkla kucağına alırsın inşallah darısı bizim başımıza inşallah
bir garip oblomov kuzum çok çok sevindim Rabbim sağlıcakla kucağına almak nasip etsin değerin kat be kat artsın inşallah bata kaç gün varken çıktı kuzum bu değer? ? Ay darısı başımıza insaAllah yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?