• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

EYLÜL -EKİM 2016 HAMILELERI

canım teşekkür ederim darısı başınıza dünde bol bol dua ettim hepiniz için:KK36:

saolasın canım benim:KK36:dün reglime 4 gün varken çıktı sonucum 3 gün kaldı zaman geçmek bilmiyor hayırlısıyla 100lü değerleri görsem rahatlıcam:KK36:
Rabbim kat be kat arttırsın 10000 li değerleri gör insaAllah sağlıcakla kavuş miniğine:dua:

Kızlar dün çok yakın arkadaşımın bebeği oldu akşam görüntülü arama yaptık ama ben ağla ağla şiştim dün yaa Rabbim ne kadar büyük çok etkilendim o eller o ayaklar ağzı Allahım hala etkisindeyim.
Rabbim bize de göster o günleri hayırlısıyla sağlıcakla duy sesimizi :KK42:
Bugün bi heves kalktım test yaptım erken yumurtladim diye tabi ki sonuç ne garip :KK42:

Kızlar dün çok yakın arkadaşımın bebeği oldu akşam görüntülü arama yaptık ama ben ağla ağla şiştim dün yaa Rabbim ne kadar büyük çok etkilendim o eller o ayaklar ağzı Allahım hala etkisindeyim.
Rabbim bize de göster o günleri hayırlısıyla sağlıcakla duy sesimizi :KK42:
Bugün bi heves kalktım test yaptım erken yumurtladim diye tabi ki sonuç ne garip :KK42:
Inşallah bir gün nasip olacak canım ...bende bebekleri gördüğümde çok hayranlık duyarım hep derim AllahiM sen nelere Kadirsin nasıl yaratmissin die ...test için çok erken canım.sen ovulasyinla takip etmistin demi?

Inşallah bir gün nasip olacak canım ...bende bebekleri gördüğümde çok hayranlık duyarım hep derim AllahiM sen nelere Kadirsin nasıl yaratmissin die ...test için çok erken canım.sen ovulasyinla takip etmistin demi?
InsaAllah balım insaAllah Rabbim göstersin bize de o günleri :dua: yok kuzum ateş ölçmeye

Adet olsan ayrı dert olmasan ayrı dert canım.ama adet bi kadının genel rahatlaması eğer hamile değilse kesinlikle olmalı yoksa o sinir stresten toplu katliam yapacak cinste oluyoruz ...ALLAH kimsenin düzenini bozmasın.yeni ayında bol şanslar canimm.bol bol plan yap sonra uygula ..benim adet dönemim öyle geçti ne saçma ya, yok şöyle mi yapsam böyle mi yapsam ne icsem yesem tirrrrrladik :deli::KK70:
aynen canım geçen ay doğru düzgün olmadı çok stres oluyo insan. inşallah bu ay güzel geçer hepimiz için :)

bir garip oblomov bir garip oblomov senin için girdim valla. Çok sevindim kat kat kat artsın değerin inşallah. Ara ara takip ediyorum hepinizi. :KK68:
saolasın canım artıyor çok şükür bakalım önemli olan regl geçtikten sonra ne olacak daha 3 günüm var.. sen nasılsın nasıl gidiyor hamilelik gittin mi doktora keseyi falan görmüşsündür inşallah:KK36:

Gunaydin kizlaaarr cok fena test yaptirasim var zor tutuyorum kendimi esime bagla beni hastaneye gitmeyeyim dedim ama teklifimi kabul etmedi :)
Yanı yolda misin şimdi gidyormusun hastaneye kuzucuk...ben bagliyayim seni uzaktan gitme bekle ...varsa bile onca zaman geçmez stresten yoksa da geç üzülmüş olursun.

Yanı yolda misin şimdi gidyormusun hastaneye kuzucuk...ben bagliyayim seni uzaktan gitme bekle ...varsa bile onca zaman geçmez stresten yoksa da geç üzülmüş olursun.
Yok yavrum tutuyorum kendimi ilk aylarda asla yapmam regl gecmeden diyodum bu ay bebek istemiyodum aklimca simdi de zor tutuyorum kendimi :) bi de olmadigindan da eminim yani :)

saolasın canım artıyor çok şükür bakalım önemli olan regl geçtikten sonra ne olacak daha 3 günüm var.. sen nasılsın nasıl gidiyor hamilelik gittin mi doktora keseyi falan görmüşsündür inşallah:KK36:
Gittim kalp atışını da duyduk.. kızıma göre daha iyi bi hamilelik geçiriyorum şükür.

Değerin baya katlamis reglden sonra da katlamaya devam eder merak etme. Olumsuz olsa en baştan katlanmasinda sıkıntı olurdu çünkü. Bir haftaya kalmaz 500 olur bile...

Gittim kalp atışını da duyduk.. kızıma göre daha iyi bi hamilelik geçiriyorum şükür.

Değerin baya katlamis reglden sonra da katlamaya devam eder merak etme. Olumsuz olsa en baştan katlanmasinda sıkıntı olurdu çünkü. Bir haftaya kalmaz 500 olur bile...
inşallah canım evet baya güzel yükseldi değer:KK36: 11ekimde regl tarihim ya bir dahaki kanı cuma günü mü versem acaba diyorum ne dersin? 4 gün geçmiş olacak...doktora gitmekte acele etmiyorum ablamda diyor git bir kere bir şey yapmıcak test yapcak yollucak birde hastane ortamını hiç sevmiyorum:KK62:

20161008_124504.webp
Kızlar ovulayonlarim anladim ki daha erken 9.gün daha koyu orda daha susuz ve tutulmuş idrarla yapmıştım ,diğerleri 3 saat susuzlukla ....

Yaa simdi eşime koptumm...banyodan bi heyecanlı bagris "
bitanemmmm bunlar nee bu çizgiler ne siralamissin hepsini ,ama biz daha bişey yapmadık ki sen test yapmışsın çizgiler çıkmış " dedi:KK70::KK70:
Hani testler almıştım ya yumurtlama takibi için onlar dedim de rahatladı ...yoksa kalpten gidecekti ben bişey yapmadım havadan mi hamile kaldın diye:KK70::KK70:

Eki Görüntüle 1895072
Kızlar ovulayonlarim anladim ki daha erken 9.gün daha koyu orda daha susuz ve tutulmuş idrarla yapmıştım ,diğerleri 3 saat susuzlukla ....

bitanemmmm bunlar nee bu çizgiler ne siralamissin hepsini ,ama biz daha bişey yapmadık ki sen test yapmışsın çizgiler çıkmış " dedi:KK70::KK70:
Hani testler almıştım ya yumurtlama takibi için onlar dedim de rahatladı ...yoksa kalpten gidecekti ben bişey yapmadım havadan mi hamile kaldın diye:KK70::KK70:
bak sana dediğim gibi oluyor canım bende 10. günde koyu görüyordum gittikçe açılıyordu seninde açılma var 12. gününde falan çift teste geçersin şimdi harcama sana nacizane tavsiyem bu ay her gün yapmayın ilk koyulaşmayı gördüğün gün olsun tam koyulaştığı gün ve ertesi gün açıldığında olsun ilişki:KK36:inşallah Allahın izniyle bu ay göbüşün dolar:KK36:

Eki Görüntüle 1895072

Hahaaaa ay cok iyiydi bu :)

inşallah canım evet baya güzel yükseldi değer:KK36: 11ekimde regl tarihim ya bir dahaki kanı cuma günü mü versem acaba diyorum ne dersin? 4 gün geçmiş olacak...doktora gitmekte acele etmiyorum ablamda diyor git bir kere bir şey yapmıcak test yapcak yollucak birde hastane ortamını hiç sevmiyorum:KK62:
Ben ilikinde çok gittim. Keseyi gördü görmedi kalbi duydu duymadı çok stres oldum. Bunda 7. Haftada gittim direk kalp atışıni gördük hiç stres olmadım. Doktorun yapacağı bir şey yok. Bekleyebilirsen cuma gunu test yaptir. Bekleyemezsen regl gününde test yaptır tekrar. Ben idrar testleriyle kontrol ediyordum koyulasiyor mu diye. Oyle de yükseldiğini anlamistim.

bak sana dediğim gibi oluyor canım bende 10. günde koyu görüyordum gittikçe açılıyordu seninde açılma var 12. gününde falan çift teste geçersin şimdi harcama sana nacizane tavsiyem bu ay her gün yapmayın ilk koyulaşmayı gördüğün gün olsun tam koyulaştığı gün ve ertesi gün açıldığında olsun ilişki:KK36:inşallah Allahın izniyle bu ay göbüşün dolar:KK36:
Aynen öyle canım çift teste gerek yok.bu ay gerçekten aralıklı birliktelik olmasını istiyorum soliiicim ..geçen aylarda çok bel ve kask ağrısı çektim öyle olunca da ay sonlarına doğru esim sana zarar gelecek diye Yaklasamiyorum dedi..en iyisi az az herzaman olması.

Ben ilikinde çok gittim. Keseyi gördü görmedi kalbi duydu duymadı çok stres oldum. Bunda 7. Haftada gittim direk kalp atışıni gördük hiç stres olmadım. Doktorun yapacağı bir şey yok. Bekleyebilirsen cuma gunu test yaptir. Bekleyemezsen regl gününde test yaptır tekrar. Ben idrar testleriyle kontrol ediyordum koyulasiyor mu diye. Oyle de yükseldiğini anlamistim.
beklerim canım ya garanti olsun istiyorum erken öğrendim zaten değerimde adam akıllı yükselmiş olur Allah korusun lekelenme vs olmadığı sürece telaş yapmam zaten o bebek öncesi telaşlı halim kalmadı ne oldu bana anlamadım dinginlik geldi rahatladım sanırım:KK48: evde 2 tane ovulasyon testim bir tanede gebelik testim var gebelik testi bile yapmadım herkes testle öğrenir ben direk kanla öğrendim:KK70:regl günüm geçince yapayım bakalım nasıl çıkacak 2. çizgi:KK36:birde benim şu an 4 haftalık gibi gösteriyor takvim ama 2,5-3 haftalık adet döngüm uzun olduğundan 1 hafta kadar geriden geliyorum 28 güne göre hesaplayamıyorum keseyi falan bu nedenle geç görürüm o nedenle beklemem en mantıklısı

Back