• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

EYLÜL -EKİM 2016 HAMILELERI

evet yorumlar güzel benim arkadaşlarımdan kullandıkları ay ya da 2-3 ay sonra hamile kalan çok var bende deneyeyim dedim kısmet tabi ama çok sık tuvalete çıkıyorum merak etim kullanıpta böyle bir şey yaşayan var mı diye

ya bu inefolic in foldace den far kı ne 2 düşün yaptım ben de folidace devam ediom

ya bu inefolic in foldace den far kı ne 2 düşün yaptım ben de folidace devam ediom
canım bu inofolik hem yumurtlamaya etki ediyor hemde bebeğin tutunmasını sağlıyormuş kullanan arkadaşlarım öyle söylemişlerdi normla folik asit gibi içinde sadece folik asit yok insülin direncini arttıran 2 farklı bileşende var ben baya araştırmıştım... yumurtlama tembelliği olan arkadaşımda kullandığı ay hamile kaldı. tabi bunlar vesile Rabbim ol derse oluyor. bu arada bende folidoce kullanıyorum sadece yumurtlama döneminde 1 kutu kullandım sonra folidoceye geri döndüm

bugün adet oldum. hormon testi için doktoru arayıp gün alayım dedim. 17 ekime kadar izinliymiş... napıcam ben. o kadar araştırıp o doktorda karar kılmıştım. o zamana kadar da tahliller için geç olur değil mi. en azından yumurtalarıma bakar mı ki büyümüş mü çatlamış mı diye. :KK14:

Ya sen resim öğretmeni miydin :) hayalimdeki iş.. Yani öğretmenlikten ziyade resim yapmak, bunun için zaman bulabilmek...
Evvet canimmm ev hanımı olan bir Resim öğretmenym.:silah::işsiz: ....bi isim olup hobi olarak resim yapsam daha iyidi.....ayy canım neyse doluyum bu konuda...Ama fırsat bulursan yapmani isterim.:super:

15 ekimde gidecegim doktora bakalım
Canım git mutlaka. Benim 5cm ve 3cm vardı, kapalı ameliyatla alamayız dediler. Çok kan kaybedersin deyip açık ameliyat yaptılar.Onun iyileşmesi de çok uzun sürdü. Hatta hâlâ ağrıyor. İnşallah güzel haberlerini alırız

kızlarrr benim bebek kasıma kaldı. sonunda doğru düzgün adet olabildim çol şükür :)
Adet olsan ayrı dert olmasan ayrı dert canım.ama adet bi kadının genel rahatlaması eğer hamile değilse kesinlikle olmalı yoksa o sinir stresten toplu katliam yapacak cinste oluyoruz ...ALLAH kimsenin düzenini bozmasın.yeni ayında bol şanslar canimm.bol bol plan yap sonra uygula ..benim adet dönemim öyle geçti ne saçma ya, yok şöyle mi yapsam böyle mi yapsam ne icsem yesem tirrrrrladik :deli::KK70:

bir garip oblomov bir garip oblomov canım yaa çok sevindim sağlıkla kucağına alırsın inşallah darısı bizim başımıza inşallah :halay:

canım teşekkür ederim darısı başınıza dünde bol bol dua ettim hepiniz için:KK36:

bir garip oblomov bir garip oblomov kuzum çok çok sevindim Rabbim sağlıcakla kucağına almak nasip etsin değerin kat be kat artsın inşallah bata kaç gün varken çıktı kuzum bu değer? ? Ay darısı başımıza insaAllah yaa

saolasın canım benim:KK36:dün reglime 4 gün varken çıktı sonucum 3 gün kaldı zaman geçmek bilmiyor hayırlısıyla 100lü değerleri görsem rahatlıcam:KK36:

Back