• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

EYLÜL -EKİM 2016 HAMILELERI

Ay onu ben her ay yapıyorum bata yakın karnım şişiyor ya ben bir havalar ağır filan kaldırmiyorum eşime veriyorum filan varsa dikkat etmeliyim diyorum garibim oda hiç ikilemiyor bi umut bekliyoruz sonra fosss adet :KK70: ama inşallah bu ay devam eder hepimiz hamile olduğumuzu öğreniriz hayırlısıyla aminnnn:dua:
Yok sekerim ben ya varsadan gectim test yaptim var gibi davranmayi düşünüyorum kan falan mi versem iki gune bir :)

Tutmana gerek yok canım sivi alma yeter :) evde oldugun gun yap cok silikse ikinci gün yapmazsin musait olamazsan
yesa yesa
Tamam kızlar ben ortalama birşeyler yaparım bu kadar yazılardan cikarttigim kadarıyla.:KK53:

bir garip oblomov bir garip oblomov solii suan daha 8. Gundeyim bence c.tesi sallayayim pazar gunu saatlere uyaraktan yapayim.

BirAsilAnnesi BirAsilAnnesi Bakalim çalışıyorum inşallah kalmadan geçerim tek sefederde...sen naptin calistin mi ders aksatma.

Kuzugiller Kuzugiller canimm 2 gündür merak ediyorum hayırdır sen ne ictin kafan bi dünya olmus yada bu kadar espirliydinde biz mi bilmiyorduk...
:KK70::rapci: bende buyukbasim bak(boga) her msjina kopuyorum yaa.:KK53::sampiyon::KK70:...insallah gerçek hamis diye tebrik ederiz kuzucuk.

ismetbeyinbiricikhanimi ismetbeyinbiricikhanimi Canim işin hayırlı olsun yazacaktim simdi aklıma geldi cook iyi olmus senin için.kafa dağıtmaya birebir..zaman geçer ...bende halk eğitime Basvurmustum Resim ogretmenligi icin daha rahat olur kizimida yanimda goturur getrr diye dusundum olmadi ogrenci toplayamadim bu kucuk yerde.ucretliye basvurmadim emanet edecek yer yok kızımı bakıcıya versem bana sakız parası kalmicak.:KK70:...iğne ooyasi kursuna yazildim çok güzel..hoca sınıfta dedi ki yaw kursiyerlerim arasında resim öğretmeni bile varmış çok şaşırdım dedi bende benim benimmm..dedim.
Ama haftaya evde ise başlıyorum kendimce projelerim var.

yesa yesa
Tamam kızlar ben ortalama birşeyler yaparım bu kadar yazılardan cikarttigim kadarıyla.:KK53:

bir garip oblomov bir garip oblomov solii suan daha 8. Gundeyim bence c.tesi sallayayim pazar gunu saatlere uyaraktan yapayim.

BirAsilAnnesi BirAsilAnnesi Bakalim çalışıyorum inşallah kalmadan geçerim tek sefederde...sen naptin calistin mi ders aksatma.

Kuzugiller Kuzugiller canimm 2 gündür merak ediyorum hayırdır sen ne ictin kafan bi dünya olmus yada bu kadar espirliydinde biz mi bilmiyorduk...
:KK70::rapci: bende buyukbasim bak(boga) her msjina kopuyorum yaa.:KK53::sampiyon::KK70:...insallah gerçek hamis diye tebrik ederiz kuzucuk.

Aaaaa ben de hayvanım hatta esim de hayvan

İkimiz de aslaniz:)

Emineeemm Emineeemm ben hep boyleydim de psikolojim boyle degildi :) duzeldim bu aralar :) bende evden orduklerimi satayım diye bi niyetlendim de olmadi simdi yine banka sinavina hazırlanıyorum ama cocugumu da kendim buyutmek istiyorum kafamda deli sorular :)

Emineeemm Emineeemm ben hep boyleydim de psikolojim boyle degildi :) duzeldim bu aralar :) bende evden orduklerimi satayım diye bi niyetlendim de olmadi simdi yine banka sinavina hazırlanıyorum ama cocugumu da kendim buyutmek istiyorum kafamda deli sorular :)
Boyle olup insann kendinle bile alay etmesi guzel takilmamak canimm..Yok canım örgü değil benimkisi tamamen supriz ...bak atcam sana.

ismetbeyinbiricikhanimi ismetbeyinbiricikhanimi Canim işin hayırlı olsun yazacaktim simdi aklıma geldi cook iyi olmus senin için.kafa dağıtmaya birebir..zaman geçer ...bende halk eğitime Basvurmustum Resim ogretmenligi icin daha rahat olur kizimida yanimda goturur getrr diye dusundum olmadi ogrenci toplayamadim bu kucuk yerde.ucretliye basvurmadim emanet edecek yer yok kızımı bakıcıya versem bana sakız parası kalmicak.:KK70:...iğne ooyasi kursuna yazildim çok güzel..hoca sınıfta dedi ki yaw kursiyerlerim arasında resim öğretmeni bile varmış çok şaşırdım dedi bende benim benimmm..dedim.
Ama haftaya evde ise başlıyorum kendimce projelerim var.
Sağol canım inşallah. Aynen en azından kendimi oyalayacak bişey buldum umarım o kadar çok saat ders verirler kendimi görmem :) bu esnada da bebis filan gelmez aklıma :)
Kız burda olaydin koşa koşa gelirdim kursuna geçen sene bende dikiş e gittim.
Evde ne projelerin varmış acaBa merak ettim :)

yesa yesa

kız boşa harcama testlerini 8. gün çok erken tabi regl döngün kısa değilse:KK51:ben hala bat bekliyorum benim gibi uzun değildir inşallah:KK51:

yesa yesa

benim bu 5. direksiyon sınavım.
sen ilk gireceksen söyleyeyim hiç de kolay değil.
kıla tüğe takılıyorlar.
şuan trafiğe çıkacak kadar ders aldım ama sınavda stres yapıyorum :işsiz:

Back