• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

EYLÜL -EKİM 2016 HAMILELERI

Evvet canimmm ev hanımı olan bir Resim öğretmenym.:silah::işsiz: ....bi isim olup hobi olarak resim yapsam daha iyidi.....ayy canım neyse doluyum bu konuda...Ama fırsat bulursan yapmani isterim.:super:
canim evet benim bir isim var ama resim yapmak kadar hic bir sey mutlu etmiyor beni:110: karakalem vs'den bir donem para da kazandim ama baska bir isim oldugu icin hic bir zaman uzerine tam olarak egilemedim. Neyse hayaller hayatlar meslesi bu :KK51:

Eki Görüntüle 1895072
Kızlar ovulayonlarim anladim ki daha erken 9.gün daha koyu orda daha susuz ve tutulmuş idrarla yapmıştım ,diğerleri 3 saat susuzlukla ....

Yaa simdi eşime koptumm...banyodan bi heyecanlı bagris "
bitanemmmm bunlar nee bu çizgiler ne siralamissin hepsini ,ama biz daha bişey yapmadık ki sen test yapmışsın çizgiler çıkmış " dedi:KK70::KK70:
Hani testler almıştım ya yumurtlama takibi için onlar dedim de rahatladı ...yoksa kalpten gidecekti ben bişey yapmadım havadan mi hamile kaldın diye:KK70::KK70:

Bekle canım bekle

Koyulasacak zamanla :)

Kızlar herkese merhaba.. Ben hamileyim :KK73:Bugün kan tahlili yaptırdık değerim 235 çıktı.. Şükürler olsun Allaha.. Bu üçüncü hamileliğim inşallah bu kez hayırlısıyla tamamına erer de bebeğimi sağsalim kucağıma alabilirim.. :KK42: Dualarınızı eksik etmeyin.. Allah isteyen herkese en kısa zamanda sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah..

Kızlar herkese merhaba.. Ben hamileyim :KK73:Bugün kan tahlili yaptırdık değerim 235 çıktı.. Şükürler olsun Allaha.. Bu üçüncü hamileliğim inşallah bu kez hayırlısıyla tamamına erer de bebeğimi sağsalim kucağıma alabilirim.. :KK42: Dualarınızı eksik etmeyin.. Allah isteyen herkese en kısa zamanda sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah..
Hayirli saglikli olsun canim tamamina ersin inşallah :) degere gore gecikmen oldu sanirim

Hemen doktora gidecek misin canım pihtilasma falan mı var inşallah bu sefer sağlıkla kucağına alırsın :)

Hayırlı olsun bebeğin canım Allah tamamına erdirsin.eğer kayıpların varsa dr a görün anlat durumu tedbir ne varsa artık alin.

M melekler-engelchen Canım ben bat vermemişim. Aşılama tutmayınca üzüntüden unuttum. Yani bat 22 ekim canım. Ama test için o günü beklemem galiba. erkenden test yaptırmayı düşünüyorum:) bir garip oblomov bir garip oblomov soktu aklıma :)

Yap canim insallah hayirli sonuclar cikar ben bilincli yapmadim sadece bir an once ogrenmek icin negatifse bile regl gununu beklerim diye yaptirmistim ama cok sukur nasip oldu. Ama erken ogrenmekte pek iyi degilmis regl gunum yaklastikca 3 hanelileri gorebilecekmiyim kaygisi olusuyor etrafa belli etmiyorum ama:KK51:

Hayirlisi olsun canim rabbim kucagina almani nasip etsin degerin gayet guzel kac gun gecti reglin ?

Yap canim insallah hayirli sonuclar cikar ben bilincli yapmadim sadece bir an once ogrenmek icin negatifse bile regl gununu beklerim diye yaptirmistim ama cok sukur nasip oldu. Ama erken ogrenmekte pek iyi degilmis regl gunum yaklastikca 3 hanelileri gorebilecekmiyim kaygisi olusuyor etrafa belli etmiyorum ama:KK51:

Hayirlisi olsun canim rabbim kucagina almani nasip etsin degerin gayet guzel kac gun gecti reglin ?
Niye görmeyesin canım. İnşallah sağlıkla kucağına alırsın.Ama sana tavsiyem pazartesi günü doktora git. Kanda progesterona da bakıyorlar. Hormonda dengesizlik varsa erkenden tedbir almış olursunuz

ay canim hayirli olsun, allahim tamamina saglikla hayirlisiyla erdirsin insallah :)
Beni de beni de

Ama çok güzel regl olmuşsun diye hahaah:)

cok hossun canim ya :D

Balım senin sat kaç? ? Yumurtlamadan kaç gün sonra ogrendin ?

Back