- Konu Sahibi melekler-engelchen
-
adeti az gelenlerinkinin söküyor o yüzden yani daha çok getirtirse diye korkuyorum vücduma kan yetiştirmekten bacak kemiklerim sızlıyor.10unda başladıysa bugün 8. günün oluyor olduğun gün sabahsa 1. gün olarak sayıyorsun canım akşam güneş battıktan sonra ertesi gün 1. gün sayılıyor. bence bu akşam başla evinde soğanın varsa regl iken yapanlarda var ama saraçoğlu adetin 7. günü diyor yani 10 gün sürerse adet bitince yapın demiyor o da biliyordur kimisinin adetinin 5 günden uzun sürdüğünü eğer sakıncası olsaydı tam temizlenin öyle yapın derdi
Insallah kist falan degilde bebek icin bekleriz sorun yok canim :) benim ovulasyondan itibaren agriyordu gebeligimde ondan sebep dedim. Yoksa benim icinde erken daha ay sonunda bat.10unda başladıysa bugün 8. günün oluyor olduğun gün sabahsa 1. gün olarak sayıyorsun canım akşam güneş battıktan sonra ertesi gün 1. gün sayılıyor. bence bu akşam başla evinde soğanın varsa regl iken yapanlarda var ama saraçoğlu adetin 7. günü diyor yani 10 gün sürerse adet bitince yapın demiyor o da biliyordur kimisinin adetinin 5 günden uzun sürdüğünü eğer sakıncası olsaydı tam temizlenin öyle yapın derdi
valla canım herkeste oluyor diye duydum iç çamaşıra gelmesi gerekmiyormuş illa tuvalette silinirken bile geliyor farkında olmamış olabilirsin. ama akıntıya takılma eğer sen kuruyum kendimi biliyorum dersen ağrılarınla hareket et azalınca ilişkinide sıklaştır
bende şimdiye kadar hiç kist oluşmadı ne kızken ne evlendikten sonra gebelik içinde çok erken bu ay 4. ilişki olacak biri adetten 1gün önceydi zatensenin bat yakınsa inşallah hamilesindir ve ondan ağrın vardır
Aaa bu sogan kürü iyiymis ya
Ben tee mayıs ayında reglim 15 gün gecikince söksün diye yapmıstım ama 2 gün anca dayanabildim sabırsız bünyemO da işe yaramamıstır kesin
Bu ay olmazsa ben de mi baslasam sogan kürüne acaba
Aaa azaldıktan sonra mı ilişki önce değil mi?
adeti az gelenlerinkinin söküyor o yüzden yani daha çok getirtirse diye korkuyorum vücduma kan yetiştirmekten bacak kemiklerim sızlıyor.
ben soğan küründen de şüpheleniyorum acaba o içii temizliyorda ondan mı ağrıyor diye ama öyle temizleme akıntısı falanda yokInsallah kist falan degilde bebek icin bekleriz sorun yok canim :) benim ovulasyondan itibaren agriyordu gebeligimde ondan sebep dedim. Yoksa benim icinde erken daha ay sonunda bat.
İkimiz bataşız canım :) soğan suyundada 5. günüm. Sürekli bi akıntı halim varben soğan küründen de şüpheleniyorum acaba o içii temizliyorda ondan mı ağrıyor diye ama öyle temizleme akıntısı falanda yokbakalım batlar yaklaşınca anlıcaz benimde bat eylül 8 bayram hediyem gelse keşke
Oyyyy çok karisik ilk gebeligimde öyle spontene oldu denk gelmiş zaten dogru duzgun adet duzenim de yoktu o siralat geçen ay kaşık ağrımı akıntımı takip ettim ağrımin en fazla olduğu gün ilişki oldu ama bebek olmadivalla mide problemin yoksa başla 15 gün boyunca yap biri olmazsa diğer bir faydasından kesin yararlanıyoruz yani fayda garanti
canım ağrılar çatlama ağrısı yumurta çatlayınca da ovu testinde çizginin rengi açılıyor o gün ilişki olması gerekiyormuş yumurta 24 saat dayanıyor çatladıktan sonra ağrı azalıyormuş. işte ince çizgi yakaladık yakaladık yakalayamazsan öteki aya kalıyor
Allahım bu bayram bizim bayramimiz olsun aminnben soğan küründen de şüpheleniyorum acaba o içii temizliyorda ondan mı ağrıyor diye ama öyle temizleme akıntısı falanda yokbakalım batlar yaklaşınca anlıcaz benimde bat eylül 8 bayram hediyem gelse keşke
Ayyy tam bayram sekeri olu ayol :) Keske olsa saglikli sihhatlii.ben soğan küründen de şüpheleniyorum acaba o içii temizliyorda ondan mı ağrıyor diye ama öyle temizleme akıntısı falanda yokbakalım batlar yaklaşınca anlıcaz benimde bat eylül 8 bayram hediyem gelse keşke
Merhaba Arkadaşlar.
Eylül yada ekimde hamile olmayı planlayan arkadaşlar nasıl tedavi uyguladiniz? Neler yaptınız hamile kalmak için tecrübelerinizi yazarsaniz daha faydalı ve bereketli olur bu grup.
Herkese sevgiler, saygılar. ..
BAT TARİHLERI VE UYGULAMALAR
M Masal_ayaz 1 Eylül
Emineeemm 1 Eylül (soğan kürü uygulayacak )
@kutuphanekedisi 3 Eylül ( soğan kürü ve ovulasyon test uygulayacak)
M melekler-engelchen 3 Eylül ( ovulasyon test)
@titiz gelin 3 Eylül
ismetbeyinbiricikhanimi 5 Eylül
Y YESIMBOZ 5 Eylül
@Asuszooad 6 Eylül
bir garip oblomov 8 Eylül (soğan kürü uygulayacak )
@birdgirl 8 Eylül
Kontes001 8 Eylül
@dimaam 9 Eylül
@maya_gallo 11 Eylül (Klomen kullanacak doktor kontrolünde)
@LadeyNa 12 Eylül
@mtkt 15 Eylül
@Ayla ak 20 Eylül
Ay ben yerim o doğal ovu testini amaismetbeyinbiricikhanimi
Canim su gün yumurtladim diyemiyorum,ovulasyon ttestimde yok.burada kizlari takip ederken akintiya rastliyordum o zaman korunuyorduk simdi bebe cabasindayim akinti yok tersineadet olcakmis gibi agrim oldu sol kasikta batma birde bisey akiyormus gibi icimde ama dista birsey yokk...birde benim kizim sagolsun alarm gibi bana dokunupp annee senin atesinn var dio...(dogal ovulasyon testim) gun belli olmadigi icin surekli degerlendiriyorum
Kızlar bi yerde okumuştum yumurta dollenmede hafif ağrılar olabiliyor kasiklarim diye bilgisi olan varmı benim kasik agrilarim geçmişti bugün içten içe hafif ağrım var ymurtlama günüm geçti dollenmede böyle hafif agrlar olabiliyor mu
10. Gun en koyu oldugu gun muydu?Eki Görüntüle 1871909 kizlar az once yaptigim test ya catladi ya daha erken bilemedim valla
Eki Görüntüle 1871910 10. Gun yaniltti beni ben tam ikisinin ayni renk olmasini bekliyeyim tabi iliskiye tam gazdevam
Erken çatlama da olabilir10. Gun en koyu oldugu gun muydu?
Ay ne desem bilemedim ki daha vakti var galiba ya :)
Eki Görüntüle 1871909 kizlar az once yaptigim test ya catladi ya daha erken bilemedim valla
Eki Görüntüle 1871910 10. Gun yaniltti beni ben tam ikisinin ayni renk olmasini bekliyeyim tabi iliskiye tam gazdevam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?