• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

EYLÜL -EKİM 2016 HAMILELERI

diğerleride bunlar canım pazartesi (11gün) dün (12 gün) ve bugun (13gün) aksam 8 den öncede yapıcam inşallah :KK43:
Canım yanlıs görmediysem artık acılmaya baslamıs sanki rengi, o yüzden bugunu degerlendirin bence
Aksam yaptıgını da at emin olalım ;)

Doktor konusunda kutuphanekedisi yazmıs zaten, benim direkt gidip muayene oldugum sadece Memorial'da Nesrin Fener var, memnun da kaldım. Digerlerini hic denemedim henuz, arastırıyorum. Doktor tavsiyeleri bölümüne bak bi özellikle Hüseyin Pehlivan ve Aylin Hanım'ı öven cok kisi gördüm

Canım yanlıs görmediysem artık acılmaya baslamıs sanki rengi, o yüzden bugunu degerlendirin bence
Aksam yaptıgını da at emin olalım :KK66:

Doktor konusunda kutuphanekedisi yazmıs zaten, benim direkt gidip muayene oldugum sadece Memorial'da Nesrin Fener var, memnun da kaldım. Digerlerini hic denemedim henuz, arastırıyorum. Doktor tavsiyeleri bölümüne bak bi özellikle Hüseyin Pehlivan ve Aylin Hanım'ı öven cok kisi gördüm

Bende öyle düşündüm zaten dünü bugünü yarını falan değerlendiricem demiştim başa bı topikte arkadaş ovilasyon gunlerınde üstüste 4 gün ilişkide hamıle kaldı nasip :(

Bende 27 yim canimm..haklisin yas ilerledikçe insan daha çok stres oluyor.inşallah çifter çifter saglikli bebe verir Allahimm.:KK46::KK46:

aynen canım birde benim son 2 senem eşimden çocuk istemekle geçti döktüğüm göz yaşları dualarımda cabası. tabi takdir Allah'ın ama biz üstümüze düşeni yapmaya başladık çok şükür eşimde istiyor artık bebek konusunda eşimin başının etini yemem geçti ama şimdide bugün ilişki olacak devri başladı:KK48: ben eğer takip etmezsem adam akıllı ilişki olmaz eşimin maçı işi balığı yorunluğu hiç bitmez anlayacağım o nedenle benim ipleri sıkı tutmam lazım:KK48:

Bende öyle düşündüm zaten dünü bugünü yarını falan değerlendiricem demiştim başa bı topikte arkadaş ovilasyon gunlerınde üstüste 4 gün ilişkide hamıle kaldı nasip :KK43:
değerlendir canım sen üstüne düşeni yap bende çizginin açıldığını göreyim kocayı rahat bırakmıcam:KK48: dün ceviz aldım incir aldım bugün işe giderken yanına koydum ye bunları diye enerji olsun güç kuvvet olsun:KK70:

değerlendir canım sen üstüne düşeni yap bende çizginin açıldığını göreyim kocayı rahat bırakmıcam:KK48: dün ceviz aldım incir aldım bugün işe giderken yanına koydum ye bunları diye enerji olsun güç kuvvet olsun:KK70:
Ya esimle aramizda geyik oldu artik su enerji konusu. Ikimizde yogun spor yaptigimizdan evde bi dolabimiz sadece ceviz,pekmez,kaju,fistik ezmesi,findik gibi enerji verecek saglikli gidalarla dolu.Spor sonrasi abuk zubuk seyler yemeyelim diye. birkac gun once dolabi acmis, 'hiist gec oldu atistirmak yok!' dedim. Keyfimden degil cocuklarimin anasi,guc kuvvet olsun diye dalga geciyo bi de :D Neyse dedim yumurtlama doneminde ye de sonra yemezsin :D

Bende öyle düşündüm zaten dünü bugünü yarını falan değerlendiricem demiştim başa bı topikte arkadaş ovilasyon gunlerınde üstüste 4 gün ilişkide hamıle kaldı nasip :KK43:
Canım illa olacak diye bir sey yok tabi ki, olmama ihtimali de cok yüksek ama biz üstümüze düseni yapalım ;)

Merhaba Arkadaşlar.

Eylül yada ekimde hamile olmayı planlayan arkadaşlar nasıl tedavi uyguladiniz? Neler yaptınız hamile kalmak için tecrübelerinizi yazarsaniz daha faydalı ve bereketli olur bu grup.

Herkese sevgiler, saygılar. ..

BAT TARİHLERI VE UYGULAMALAR

@Masal_ayaz 1 Eylül

Emineeemm Emineeemm 1 Eylül (soğan kürü uygulayacak )

@kutuphanekedisi 3 Eylül ( soğan kürü ve ovulasyon test uygulayacak)

M melekler-engelchen 3 Eylül ( ovulasyon test)

@titiz gelin 3 Eylül

ismetbeyinbiricikhanimi ismetbeyinbiricikhanimi 5 Eylül

Y YESIMBOZ 5 Eylül

@Asuszooad 6 Eylül

bir garip oblomov bir garip oblomov 8 Eylül (soğan kürü uygulayacak )

@birdgirl 8 Eylül

@i006 8 Eylül

@dimaam 9 Eylül

@maya_gallo 11 Eylül (Klomen kullanacak doktor kontrolünde)

@LadeyNa 12 Eylül

@mtkt 15 Eylül

@Ayla ak 20 Eylül
Merhaba benide ekleyebilirmisin 18 eylül henüz agustos ayının kırmızılarını görmedim ama pekte umutlu değilim :)

yaa bu ay yine olmadı sanırım .sabahtan beri heran regl olucakmışım gibi ağrılarım var.
bu topictede beraberiz.
yeni bat veririm artık.

kızlar ben bugün eczaneye preseed kayganlaştırıcı sordum o yoktu bu daha doğal diye bana cum laude mukus die bir ürün sattılar doğal içerikli imiş ve spermlere zarar vermiyormuş ama emin de olamadım aranızda böyle bir ürün kullanan bilen var mı?

Ya esimle aramizda geyik oldu artik su enerji konusu. Ikimizde yogun spor yaptigimizdan evde bi dolabimiz sadece ceviz,pekmez,kaju,fistik ezmesi,findik gibi enerji verecek saglikli gidalarla dolu.Spor sonrasi abuk zubuk seyler yemeyelim diye. birkac gun once dolabi acmis, 'hiist gec oldu atistirmak yok!' dedim. Keyfimden degil cocuklarimin anasi,guc kuvvet olsun diye dalga geciyo bi de :KK70: Neyse dedim yumurtlama doneminde ye de sonra yemezsin :KK70:
bizde karı koca spor yapıyoruz ama ben bıraktım çocuk düşünmeye başladıktan sonra iş çıkışı spor salonuna gidiyorduk ama bebek olur düşük yaparım vs diye bıraktım. ama düzenli yürüyüş yapmaya dikkat ediyorum zaten kilolu biri değilim amacım bebek öncesi sırt ve karın kaslarımı güçlendirmekti. sende dikkat et kendine. ay inşallah enerji olsun yediklerimiz sonra gelsin bebeklerimiz :KK48:

kızlar ben bugün eczaneye preseed kayganlaştırıcı sordum o yoktu bu daha doğal diye bana cum laude mukus die bir ürün sattılar doğal içerikli imiş ve spermlere zarar vermiyormuş ama emin de olamadım aranızda böyle bir ürün kullanan bilen var mı?

canım kuruluk mu var sende pek önermiyorlar bu tarz ürünleri ama:KK51: ben tükürüğün en doğal olduğunu sanırdım ama onu bile yapmayın diyorlar:silah: özel olucak belki ama ön sevişmede eşin eliyle falan uyarsın bence kullanma ne olur ne olmaz yani ağzımızda ürettiğimiz tükürüğün bile zararı varsa sperme her şeyin zararı olur gibi geliyor bana:KK51:

benim bugün sağ kasığım içten acıyor resmen yumurta çatlamak için mi uğraşıyor nedir anlamadım eve gidip test yapmak için sabırsızlanıyorum:KK51:pantolonumun düğmesini açıp oturdum pantolon bile sıktı:KK51:
Yaaa niye unuttun sabah testi :D
Birkac tanesini is yerinde cekmecen falan varsa oraya koy ben oyle yaptim :KK48:

Ooooo neler neler olmuş hepsini okuyamadım ama masaAllah çalışmalar başlamış. Biz de eşimle 2 günlük bir kaçamak yaptık doganın ortasında dağın tepesinde borabay golünde 2 günlük tatlı bir kaçamak :) sanırım ben üşütüm :( karnım ağrıyor ya da yumurtlama belirtisi akintim hiç yok ama :(

bizde karı koca spor yapıyoruz ama ben bıraktım çocuk düşünmeye başladıktan sonra iş çıkışı spor salonuna gidiyorduk ama bebek olur düşük yaparım vs diye bıraktım. ama düzenli yürüyüş yapmaya dikkat ediyorum zaten kilolu biri değilim amacım bebek öncesi sırt ve karın kaslarımı güçlendirmekti. sende dikkat et kendine. ay inşallah enerji olsun yediklerimiz sonra gelsin bebeklerimiz :KK48:

Cok dogru yapiyorsun canim. Ben su anda sadece hafif tempo yuruyus ve kol,kanat,gogus calisiyorum az agirlikla. Yumurtlamadan regle kadar boyle hafif, karni, kasigi etkilemicek, atlama ziplama olmayan seyler... Ama reglden sonra olumune :D

Ya esimle aramizda geyik oldu artik su enerji konusu. Ikimizde yogun spor yaptigimizdan evde bi dolabimiz sadece ceviz,pekmez,kaju,fistik ezmesi,findik gibi enerji verecek saglikli gidalarla dolu.Spor sonrasi abuk zubuk seyler yemeyelim diye. birkac gun once dolabi acmis, 'hiist gec oldu atistirmak yok!' dedim. Keyfimden degil cocuklarimin anasi,guc kuvvet olsun diye dalga geciyo bi de :KK70: Neyse dedim yumurtlama doneminde ye de sonra yemezsin :KK70:
:KK70::KK70::KK70:

benim bugün sağ kasığım içten acıyor resmen yumurta çatlamak için mi uğraşıyor nedir anlamadım eve gidip test yapmak için sabırsızlanıyorum:KK51:pantolonumun düğmesini açıp oturdum pantolon bile sıktı:KK51:
Testleri İnterneten mi aldın canım bu ay olmazsa diğer ay ben de düşünüyorum bakalım ama umarım gerek kalmaz:dua:

Ooooo neler neler olmuş hepsini okuyamadım ama masaAllah çalışmalar başlamış. Biz de eşimle 2 günlük bir kaçamak yaptık doganın ortasında dağın tepesinde borabay golünde 2 günlük tatlı bir kaçamak :) sanırım ben üşütüm :KK43: karnım ağrıyor ya da yumurtlama belirtisi akintim hiç yok ama :KK43:

Oh sefaniz olsun ne guzel kafa dagitma olmus. Yumurtlama da olabilir usutmuste olabilirsin dikkat et canim.

Back