EYLÜL -EKİM 2016 HAMILELERI

Oh sefaniz olsun ne guzel kafa dagitma olmus. Yumurtlama da olabilir usutmuste olabilirsin dikkat et canim.
Aynen çok iyi geldi küçük şirin ahşap bungalov evimiz vardı takvimim pazar gününü gosteriyor yumurtlama olarak ama bilmiyorum akıntıya bakıyorum tık yok. Herhalde üşütüm biraz serindi hele ilk akşam ceket giyip uyudum şimdi şu işittim ayağımın altına koyacağım insaAllah faydası olur

Benim de oyle canim bu sabahtan beri sag yumurtaligim otururken bile batiyo.

Yaaa niye unuttun sabah testi
Birkac tanesini is yerinde cekmecen falan varsa oraya koy ben oyle yaptim

akşamdan koyucam canım çantama çekmecemde dursun

benimde akıntım yok ama kasık ağrılarım var canım bende düşündüm acaba üşüttüm mü diye ama soğan kürü yapıyorum içimi temizlemesi lazım yani ona da ihtimal vermiyorum iyi düşünelim iyi olsun çatlaşım yumuşlar gelsin bebekler

Testleri İnterneten mi aldın canım bu ay olmazsa diğer ay ben de düşünüyorum bakalım ama umarım gerek kalmaz

evet canım internetten aldım

adetin kaçıncı günü başlanıyordu soğan kürüne bak unuttm yine

adetin 7. günü canım kanaman bitmesede yani az gelse bile 7. günü başla benim normalde hep 5 gün sürer bu ay 6 gün sürdü ertesi gün 7. günümde başladım hemen

adetin 7. günü canım kanaman bitmesede yani az gelse bile 7. günü başla benim normalde hep 5 gün sürer bu ay 6 gün sürdü ertesi gün 7. günümde başladım hemen
benim bazen 10 gün yoğun gelebiliyor 10 unda başladı saysam.bugün 7. gün daha ancak azaldı.

Kızlar bi yerde okumuştum yumurta dollenmede hafif ağrılar olabiliyor kasiklarim diye bilgisi olan varmı benim kasik agrilarim geçmişti bugün içten içe hafif ağrım var ymurtlama günüm geçti dollenmede böyle hafif agrlar olabiliyor mu

evet evet bende tükürük zararlı diye böyle bir yola başvurdum aslında yoktu ama kendi rutinimde yoktu cocuk olayına başlayınca bu sıklıkta canım istemiyor acıkcası o zamanlarda kullanmayı düşündüm de:)

Akıntı olmadan da yumurtlanir mi acaba???

Ayyy inşallah hayırlısıyla gelsin :)

benimde batıyor masa başı çalışıyorum bilgisayar kasasına uzattım ayaklarımı yatma imkanım olsa yatacam o derece arada belime de vuruyor

Canim umutlandirmak istemem bambaska biseyde olabilir ama gebeligimde surekli sag kasik batmam vardi. Hatta ilk kontrole gittigimde doktorum sag taraftan yumurtlamissin batma ve agri olabilir demisti. Anliyolar sanirim kese falan gorunmustu cunku, yumurta gormus olamaz orda.
Icimden bi his ya gebelik ya kist diye iki uc nokta dusuyorr

bende bu kadar sıklıkta ilişkiye alışkın değilim açıkcası ama ucunda çocuk olunca birde soğan kürü yaptıktan sonra daha çabuk ıslanmaya başladım sende düşünmez misin soğan kürü yapmayı ben bu ay faydasını göreceğim diye umuyorum çocuk anlamında olmasada içimiz temizlenir ya da kışın grip olmayız

A öyle bir faydasının da olduğunu bilmiyordum bu ayda olmaz ise önümüzdeki ay yapacagım sanırım soğan kürü bende

benim bazen 10 gün yoğun gelebiliyor 10 unda başladı saysam.bugün 7. gün daha ancak azaldı.
10unda başladıysa bugün 8. günün oluyor olduğun gün sabahsa 1. gün olarak sayıyorsun canım akşam güneş battıktan sonra ertesi gün 1. gün sayılıyor. bence bu akşam başla evinde soğanın varsa regl iken yapanlarda var ama saraçoğlu adetin 7. günü diyor yani 10 gün sürerse adet bitince yapın demiyor o da biliyordur kimisinin adetinin 5 günden uzun sürdüğünü eğer sakıncası olsaydı tam temizlenin öyle yapın derdi

Akıntı olmadan da yumurtlanir mi acaba???

Ayyy inşallah hayırlısıyla gelsin :)

valla canım herkeste oluyor diye duydum iç çamaşıra gelmesi gerekmiyormuş illa tuvalette silinirken bile geliyor farkında olmamış olabilirsin. ama akıntıya takılma eğer sen kuruyum kendimi biliyorum dersen ağrılarınla hareket et azalınca ilişkinide sıklaştır

bende şimdiye kadar hiç kist oluşmadı ne kızken ne evlendikten sonra gebelik içinde çok erken bu ay 4. ilişki olacak biri adetten 1gün önceydi zaten senin bat yakınsa inşallah hamilesindir ve ondan ağrın vardır

Aaa bu sogan kürü iyiymis ya
Ben tee mayıs ayında reglim 15 gün gecikince söksün diye yapmıstım ama 2 gün anca dayanabildim sabırsız bünyem O da işe yaramamıstır kesin
Bu ay olmazsa ben de mi baslasam sogan kürüne acaba

Aaa azaldıktan sonra mı ilişki önce değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…