• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

EYLÜL -EKİM 2016 HAMILELERI

Kuzugiller Kuzugiller bende senin için dua ettim demek nasibimizde birbirimize dua etmek varmış o nedenle yazmışım yazıyı:KK48: amacım içimi dökmek çünkü gerçekten kimse anlamıyor abarttığımızı düşünüyorlar çok istemenin neresi abartı anlamıyorum 2 senedir o kadar çok arkadaşım doğurdu ki ablamda dahil ve bir çocuğunun büyümesine şahit oldum yardım ettim sanki 10 tane çocuk doğurmuş gibi tecrübeliyim ama bazen tecrübelerimi kursağımda bırakıyorlar yardım etmek okuduklarımı aktarmak en sevdiğim şey ama hayat kitaplardaki gibi ya da uzaktan çocuk sevmekle bir olmuyormuş tecrübeli anneler ya illa ezecekler ya:KK48: neyse canları saolsun inşallah biz de çocuklarımızı kucağımıza alacağız:KK36:
Burda hepimiz birbirimizi anliyoruz o cok guzel bi sey allah herkesin evladini bagislasin bende yegenimi buyuttum ama kotu oldu teyze omrunun sonuna kadar cocugun olmasin ben varim yeter diyo :) amaannn herkes bi degisik kuzum ya bizde boyle sinaniyoruz gulup gecmek en guzeli birak ezsinler belki onlar da kotu niyetli yapmiyolardir belki bizde yapariz ayni seyi bilemiyorum ama yapmayan da yapmiyo o da var ablamin gorumcesinin iki senedir olmuyo ablam kendisini olmuyomus gibi destek oluyo keske herkes oyle olsa

Eklentiler

• 20160817_114957.jpg
    20160817_114957.jpg
    33,9 KB · Görüntüleme: 38
diğer testlerinle bir arada koyma şansın var mı? onlar daha mı koyuydu eğer bundan bir önceki bundan daha koyuysa çatlaması yakındır takibe devam
diğerleride bunlar canım pazartesi (11gün) dün (12 gün) ve bugun (13gün) aksam 8 den öncede yapıcam inşallah :(

Eklentiler

• 20160815_211247.jpg
    20160815_211247.jpg
    28,7 KB · Görüntüleme: 28
  • 20160816_235200.jpg
    20160816_235200.jpg
    29,7 KB · Görüntüleme: 24
  • 20160817_114957.jpg
    20160817_114957.jpg
    33,9 KB · Görüntüleme: 30
şimdi baktım bir önceki daha koyuymuş çatlamaya başlamış olabilir ama saat etki etti mi bir öncekine acaba? bugünleri değerlendir bence birde @yesa1 baksın ama sanırım tatilde pek giremiyor
zaten değerlendiriyoruz canım bi topikte arkadaş bu günlerde hergün ilişkiyi önerdi kendınde de bı kac arkadasdada işe yaradı zaten bu ay son bu aydan sonra artık aşılama tüp bebek ne olursa geç kalmıycam :( :(

zaten değerlendiriyoruz canım bi topikte arkadaş bu günlerde hergün ilişkiyi önerdi kendınde de bı kac arkadasdada işe yaradı zaten bu ay son bu aydan sonra artık aşılama tüp bebek ne olursa geç kalmıycam :KK43: :KK43:
bu ay gelir inşallah bebeğin tüp bebeğe gerek kalmaz. doktor mu önerdi tüp bebeği kaç senedir deniyorsunuz yaşın kaç?

Surda hemen hemen hepimizin bi aci geçmişi var gebelikle ....inşallah Allahim kimseye yasatmasin...bizde eltimle bi hafta arayla hamileydik ama birbirimizden habersiz.,benim kurtajim oldu onun bebeği ddoğdu ssuan 10 günlük 9 ay boyunca hiç kotu hissetmedim kendimi bebegin üstüne dustum surekli ona hazirliklar yaptim kendi bebeğim gibi yine bbirşey yoktu ttaaki bebegin doğduğu gun ben sinir bosalmasi yasadim aksama kadar agladimm.benim bebegimde dogacakti DİE...ama nasipp nasppp Allahim yyeterki saglikla versinn yawrularimizi....çevremiz bizim sabrimizi sınıyor AAllahim bizlere sabir versin.

bu ay gelir inşallah bebeğin tüp bebeğe gerek kalmaz. doktor mu önerdi tüp bebeği kaç senedir deniyorsunuz yaşın kaç?
yaşım 26 canım 1 senedir deniyorum olmuyor kaç doktora gittim bilmiyorum son doktor en son rahim filmi çektirelim ona göre aşılama yada başla tedavı uygulayalım dedı ama ankarada iyi doktor arıyorum bulamıyorum :(

yaşım 26 canım 1 senedir deniyorum olmuyor kaç doktora gittim bilmiyorum son doktor en son rahim filmi çektirelim ona göre aşılama yada başla tedavı uygulayalım dedı ama ankarada iyi doktor arıyorum bulamıyorum :KK43:
Ankarada olan arkadaşlar var gecende sayiyolardi Dr isimleri @kutuphanekedisi ve morordek morordek kizlar yardimci olur musunuz arkadasimiza.

Bizim de bizden 10 gün önce evlenen arkadaşlarımız var 3 aylik evliler bi öğrendim ki 3 aylikta hamile ilk günden kalmış herhalde istedigimiz icin mi böyle oluyor acaba

Bizim de bizden 10 gün önce evlenen arkadaşlarımız var 3 aylik evliler bi öğrendim ki 3 aylikta hamile ilk günden kalmış herhalde istedigimiz icin mi böyle oluyor acaba
Üstüne çok düşmekten coook stres yapiyoruz herşey planli aksam olacak yok yarin olmayacak ister istemez kasiliyoruz.ben kizimda ne yumurtlama biliyordum ne bisey 6 ay korunduk evlenince sonra oldu doğaçlama,kimyasal gebeligimde tek korunmasız birliktelik olmuştu eşime hamileyim dediğimde inanmadi saka yapiyorsun dedi,kurtaj oldugumdada hemen hamile kaldim .şuan korkuyor da insan önemli olan hamile kalmak değil hamile kalip o gebeliği saglikli şekilde sürdürebilmek ,hamile kalip uzulmek cook zor.

yaşım 26 canım 1 senedir deniyorum olmuyor kaç doktora gittim bilmiyorum son doktor en son rahim filmi çektirelim ona göre aşılama yada başla tedavı uygulayalım dedı ama ankarada iyi doktor arıyorum bulamıyorum :KK43:
Canim ankarada iyi olarak bildigim eger ozele gideceksen doktorlar var.

Medical park - aylin hoca
Sincan koru - huseyin pehlivan
Eryaman hastanaesi- oskar öğüten
Güven hastanesi- ilhami atilgan

Huseyin, oskar ve ilhami hocaya bizzat muayene oldum. Arastirarak gittim hepsine. Hepsine yogun ilgi var. Aylin hocaya da tanidiklarimiz muayene oldu. Methini ben de cok duydum. Memnun kaldik biz bu doktorlardan.

Fiyat arasitrmasi yaptiktan sonra yeni dogan bakim unitesi olup olmadigini da arastir canim hastanelerin. Hastanelerin her yerde web'de iletisim bilgileri var canim. Telefon acar, gerekli bilgileri alirsin tatlim.

Hayirlisi olsun hakkinda :)

Üstüne çok düşmekten coook stres yapiyoruz herşey planli aksam olacak yok yarin olmayacak ister istemez kasiliyoruz.ben kizimda ne yumurtlama biliyordum ne bisey 6 ay korunduk evlenince sonra oldu doğaçlama,kimyasal gebeligimde tek korunmasız birliktelik olmuştu eşime hamileyim dediğimde inanmadi saka yapiyorsun dedi,kurtaj oldugumdada hemen hamile kaldim .şuan korkuyor da insan önemli olan hamile kalmak değil hamile kalip o gebeliği saglikli şekilde sürdürebilmek ,hamile kalip uzulmek cook zor.
Kesinlikle katiliyorum. Onemli olan saglik olmasi,saglikla devam etmesi...

canım doktor tüp bebek demediyse daha erken yumurta takibi çatlatma iğnesi var ondan önce tabi ilk hormonlarına baktırman lazım. burda açılan doktor tavsiyesi forumumlarına baktın mı vardır belki yazan ankarada iyi bir doktor ismi

bu arada annemde de sebebsiz inferlite varmış 5 sene olmamıs çocuğu ırsı diye korkuyorum :KK43: gerçi sonradan 4 tane olmuş ama :KK43:

maşallah bak 4 tane doğurmuş annen inşallah seninde kucağın dolacak canım

valla evlendikten 6 ay sonra denemeye başlasaydım bende hiç takmazdım kafama ben 29 yaşındayım 3 senelik evliyim ve durdukça sürekli problemlerim çıkıyor insan ister istemez stres oluyor ve tek çocukla kalmakta istemiyorum nasıl olacak bilmiyorum ama bu sene hamile kalmak istiyorum:KK51:

canım doktor tüp bebek demediyse daha erken yumurta takibi çatlatma iğnesi var ondan önce tabi ilk hormonlarına baktırman lazım. burda açılan doktor tavsiyesi forumumlarına baktın mı vardır belki yazan ankarada iyi bir doktor ismi

maşallah bak 4 tane doğurmuş annen inşallah seninde kucağın dolacak canım

hormon testi yaptırdım canım ben 2 ay önce temiz çıktı bir sorun yok dedi. Mart ayında adetim 10 gün gecikti doktor yumurtalıklarında ölü yumurtalar var onlar batı engellıyor demıstı ilaç kullanmadan kendılığınden hastalandım ama bilmiyorum

valla evlendikten 6 ay sonra denemeye başlasaydım bende hiç takmazdım kafama ben 29 yaşındayım 3 senelik evliyim ve durdukça sürekli problemlerim çıkıyor insan ister istemez stres oluyor ve tek çocukla kalmakta istemiyorum nasıl olacak bilmiyorum ama bu sene hamile kalmak istiyorum:KK51:
Bende 27 yim canimm..haklisin yas ilerledikçe insan daha çok stres oluyor.inşallah çifter çifter saglikli bebe verir Allahimm.:KK46::KK46:

Back