- 28 Mayıs 2016
- 1.178
- 1.150
- 53
- 39
- Konu Sahibi melekler-engelchen
-
- #4.381
Yok cnm ne özrü estağfirullah anladım ben seni banada bulup kaybetmek zor geliyor sna katılıyorum kalbimde iki yara var kayıplarımdan kaldn benim be tekrar hamile kalsam yine o korkular ama bende bulamamanın ne demek olduğunu bilmediğim için birşey demek istemedim çok insan var baskı altında olan hamile kalıyımda ne olursa olsun diyen kısırmış gibi mumamele gören yani kimse kimsenin çektiğini bitmez anlamaz. Ama desteğin ve beni anladıığın için çok teşekkür ederim cnm Rabbim sanada hepimize sağlıklı evlatlar en kısa zamn da nasip etsinben anlatamadım galiba canım kusura bakma. ben zaten hiç hamile kalmamaktansa bulup kaybetmek çok daha zor demek istemiştim. tabi ve tabi ki seni çok iyi anlıyorum ve tabiki de bir varken bir yok olması insanın başına gelen en kötü şeylerden biridir meleği için. ben hiç hamile kalmadım kaybım yok canım. eğer beni yanlış anladıysan özür dilerim.
Evet cnm ne kdr çok şey paylaşırsan acı o kdr artıyor Allah korusun hepimizi böyle acılardan..canım allah beterinden korusun..ya doğurduktan, kucağına alıp onu emzirdikten sonra kaybetseydin? allah korusun..
Yok cnm ne özrü estağfirullah anladım ben seni banada bulup kaybetmek zor geliyor sna katılıyorum kalbimde iki yara var kayıplarımdan kaldn benim be tekrar hamile kalsam yine o korkular ama bende bulamamanın ne demek olduğunu bilmediğim için birşey demek istemedim çok insan var baskı altında olan hamile kalıyımda ne olursa olsun diyen kısırmış gibi mumamele gören yani kimse kimsenin çektiğini bitmez anlamaz. Ama desteğin ve beni anladıığın için çok teşekkür ederim cnm Rabbim sanada hepimize sağlıklı evlatlar en kısa zamn da nasip etsin
Aaa cok sevindim maşallahMerhaba kızlar,
Ilk size soyluyorum bu haberi !!! İki cizgi cikti nihayettt!!!!ohh be
Darisi sizin başiniza amin
Evet canım 20kasim doğum günüm ,akrep :)
Hayırlı olsun evet darısı bize inşallahMerhaba kızlar,
bende 2 gün gecikebiliyor belki sende de öyledir ama belirti yok diyosun. hamilelik belirtisi olarak kasık veya bel ağrısı diyorlar o var mı? geç döllenme olabiliyomuş o da geç zamanda belli oluyomuş. kan testi mi yaptırsankızlar adetım gecıktı 2 gun dun de test yaptım onda da bışı cıkmadı
ama regl olcam gıbı bı belırtım de yok anlamadım valla bu işten
hayırlı olsun:) inşallah güzel bir gebelik geçirir bebeğini kucağına sağlıkla alırsın:)Merhaba kızlar dün gece test yaptım çift çizgi cıktıTam 1 yıl önce ölü dogum yapmıştım sezeryanla gebelik pıhtılaşması yüzünden allahım kimselere o günleri yaşatmasın aslında bana süpriz oldu bu ay aspirini cok da düzenli kullanamadım inş bi sıkıntı çıkmaz ama 3 aydır kullanıorm şimdi iğneye başlıcam dr öyle söylemişti pazartesi dr tayım
Yok cnm ne özrü estağfirullah anladım ben seni banada bulup kaybetmek zor geliyor sna katılıyorum kalbimde iki yara var kayıplarımdan kaldn benim be tekrar hamile kalsam yine o korkular ama bende bulamamanın ne demek olduğunu bilmediğim için birşey demek istemedim çok insan var baskı altında olan hamile kalıyımda ne olursa olsun diyen kısırmış gibi mumamele gören yani kimse kimsenin çektiğini bitmez anlamaz. Ama desteğin ve beni anladıığın için çok teşekkür ederim cnm Rabbim sanada hepimize sağlıklı evlatlar en kısa zamn da nasip etsin
Ben erken bat oldum.25 eylüldeOoooo ilk hamile haberi ekime güzel giriş oldu baddasim hamile kalmış hayırlı olsun bakalım sağlıkla gelsin kuzucuk .
M melekler-engelchen canimm sende durumlar ne alemde yaklaşmış batın.
Şaştı artık bedenler bende erken oldum .napalim hayırlısı Artik canimm.Ben erken bat oldum.25 eylülde
Anne olmak zor evlat büyük imtahan derlerdi şimdi anlıyorum.. Güzel düşün dua et inşallah tutunurlarayy çook teşekkür ederim canım benim iyi dileklerin için. seni çok iyi anlıyorum emin ol. Allah sana da acılarını unutturacak sağlıklı bebişler nasip etsin inşallah. benim bu ay sonunda tüp transferim olacak bende tutunamamalarından korkuyorum yani düşün daha bulmadan bile kaybetmekten korkuyor insan. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.
Canım ya çok sevindim gerçekten darısı tüm isteyenlerin başına inşallahMerhaba kızlar,
AminnnCanım ya çok sevindim gerçekten darısı tüm isteyenlerin başına inşallah
33 ay oldu canım. Üç yıl bitecek bu gidişleDün reglimin 5. günü hayıt otu tohumunu çay yapıp içmeye başladım. Herkes çok acı diyordu. Ben de ne olacak ki diye düşünüyordum. Meğer sadece içerken acı değilmiş. Beş dakika oldu içeli hâlâ dilim cayır cayır yanıyor
Canım hormon bozukluğunu düzenliyormuş. Sende hormon bozukluğu var mıydı? Ben de progesteron düşük çıkmıştı, o yüzden içiyorum. Benim de reglim düzenli , inşallah bozmaz ya korktum şimdiCanim bu otun hap versiyonu var adi agnucaston. Ben bir ay kadar kullandim ama faydasini goremedim. Duzenli olan adet dongumun de bozulmasi cabasi. Ama istersen bir arastir yine de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?