- 26 Eylül 2016
- 4.487
- 10.625
- 123
- Konu Sahibi melekler-engelchen
-
- #4.241
Yok canm kol bacaga benzer bisey yokdu ama ne bilim ceninin ilk halleri gibi gorundu gozumeaa benim hiç böyle değildi bildiğin kan pıhtısı gelirdi benden bende söylediklerimi geri alıyorum ama hamile olup düşük yapsan bile çok çok küçük olması lazım o da kanla atılır bu eğer bebekse ki olduğunu sanmıyorum baya haftası olması lazım kol bacak gibi uzantı yok dimi canım
bana da ona göre büyük geldi canım ya bilemedim ama adet öncesi kan pıhtısır diyorum ben yinedeYok canm kol bacaga benzer bisey yokdu ama ne bilim ceninin ilk halleri gibi gorundu gozume
yarın eylül ayı kapanıyor 1 ayda 8 hamile iyi mi sizce kızlar ekimde bakalım kaç kişi olucak
Evet eylül ayı hiç güzel geçmediçok az hamile oldu
Kızlar bugün aynı şeyi bende düşündüm dedim hatta ağustos dolu doluydu eylül sallantılı geçti demekki ekim dolu dolu olacak dedim kendimce.@yesa1 canım şöyle topik olsa hiç fena olmaz sezonu kapatıyoruz diye.Mart topiğini ben açmıştım
En az hamile o ay oldu :)
Daha da acmamşöyle bereketli kısmeti biri Kasım aralık Acarsa süper olur :)
yarar tabi canım. sabah kalkıp yapamıyor musun ben sabah erkenden kalkıp yapmıştım geçen ay bu arada benimde bata 12 gün varKizlar herkese merhabalaaaar. Uzun zamandir buralarda yoktum. Bayramdi, yillik izindi, isti, guctu derken bayagidir topige giremedim. Nasilsiniz bakalim? Her sey yolundadir insallah.
Benim bata daha 12 gun filan var. 1 haftadir sogan kuru yapiyorum. Daha once hic yapmamistim. Ama iste oldugum icin oglen yapamiyorum maalesef yani gunde sadece 1 bardak aksamlari icebiliyorum sogan suyunu. Ise yarar mi bilmiyorum ama hic yoktan iyidir herhalde degil mi?
kolay gelsin canımKızlar ben eve kaçar. Ovulasyon testlerine göre döneme girmişim...Ay hadi inşallah.
Dönemi olanlar yoğun çalışsın... Ekim ayı bizim ayımız olsun. Öptüm sizi
Kizlar herkese merhabalaaaar. Uzun zamandir buralarda yoktum. Bayramdi, yillik izindi, isti, guctu derken bayagidir topige giremedim. Nasilsiniz bakalim? Her sey yolundadir insallah.
Benim bata daha 12 gun filan var. 1 haftadir sogan kuru yapiyorum. Daha once hic yapmamistim. Ama iste oldugum icin oglen yapamiyorum maalesef yani gunde sadece 1 bardak aksamlari icebiliyorum sogan suyunu. Ise yarar mi bilmiyorum ama hic yoktan iyidir herhalde degil mi?
Kızlar hayıt tohumu aldım. Aktar kaynar suya bir kaşık at dedi. İnternette ezip kaynatın yazıyor bazı yerlerde. Kullanan var mı aranızda?
Valla napim canım ya ilaçları kullanıyorum inşaallah bu ay dualarımız kabul olur öyle içten istiyorum ki hepimizin bebişlerimizin olmasini senden naber sen neler yapiyosun@nefertiti989 canimmm ssbah aklımdan gectin ne yaptı acaba is güç diyordu acaba etiketlesm görür mu dedim kendimce..çoook iyi olmus habersiz kafan rahat ve kasilmamis halde...inşallah buluşurlar içerde ka ynasirlar..
@kutuphanekedisi canimmm hadi gözün aydın inşallah simdi gelsn bebisler...kafan rahat olur artık..
Ayla ak canım sen nasılsın nerelerdesinn...
bir garip oblomov tamam canım bende 30 luya karar kıldım su adetim bi tamamen sökulsnde daha leke var dunden beri kanama başlamadı henüz.
Ozelde cekindim canim. Anestezisiz 300 tl. Anestezili 500 tl.@kutuphanekedisi canım özelde mi devlette mi çektirmiştn bi de özelse ne kadar fiyatı
Bende çok yazmasamda nisan topiğinden beri buralardayım. Mayıs ta hamile kaldım ama Ağustos da kaybettim Rabbim sağlıkla versin inşallah hepimize şimdi tekrar denemek için kasım ayını bekliyorumİnşallah sana tutunur ve gelişir canım. Bende nisan topiğinden beri varım
Geçmiş olsun canım inşaallah tekrar olur sağlıklı bir şekilde alırsın kucağına : )Bende çok yazmasamda nisan topiğinden beri buralardayım. Mayıs ta hamile kaldım ama Ağustos da kaybettim Rabbim sağlıkla versin inşallah hepimize şimdi tekrar denemek için kasım ayını bekliyorum
sınavda başarılar iyi yolculuklar canım. belki bebeğinle ilk yolculuğundurİyi akşamlar kızlar biz eşimle istanbul a gidiyoruz katiplik sınavı için bata son 3 gün inşallah bebeğim yanımdadır :) haftasonu dönücez tekrar orada öğrenirim belki, inşallah istanbul bize uğurlu gelir..
Öpüyorum hepinizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?