EYLÜL -EKİM 2016 HAMILELERI

Yok canm kol bacaga benzer bisey yokdu ama ne bilim ceninin ilk halleri gibi gorundu gozume

yarın eylül ayı kapanıyor 1 ayda 8 hamile iyi mi sizce kızlar ekimde bakalım kaç kişi olucak

Evet eylül ayı hiç güzel geçmedi çok az hamile oldu

Mart topiğini ben açmıştım

En az hamile o ay oldu :)

Daha da acmamşöyle bereketli kısmeti biri Kasım aralık Acarsa süper olur :)
Kızlar bugün aynı şeyi bende düşündüm dedim hatta ağustos dolu doluydu eylül sallantılı geçti demekki ekim dolu dolu olacak dedim kendimce.@yesa1 canım şöyle topik olsa hiç fena olmaz sezonu kapatıyoruz diye.gittiğiniz yere beni de götürün unutmayın...marttan beri bende varım.
Boşa zaman kaybetmism 6 ay korunmakla.

Kizlar herkese merhabalaaaar. Uzun zamandir buralarda yoktum. Bayramdi, yillik izindi, isti, guctu derken bayagidir topige giremedim. Nasilsiniz bakalim? Her sey yolundadir insallah.

Benim bata daha 12 gun filan var. 1 haftadir sogan kuru yapiyorum. Daha once hic yapmamistim. Ama iste oldugum icin oglen yapamiyorum maalesef yani gunde sadece 1 bardak aksamlari icebiliyorum sogan suyunu. Ise yarar mi bilmiyorum ama hic yoktan iyidir herhalde degil mi?

yarar tabi canım. sabah kalkıp yapamıyor musun ben sabah erkenden kalkıp yapmıştım geçen ay bu arada benimde bata 12 gün var

merhabaa hoşgeldin
yarar yarar canım benim şifa olsun vesile olsun inşallah.

Kızlar hayıt tohumu aldım. Aktar kaynar suya bir kaşık at dedi. İnternette ezip kaynatın yazıyor bazı yerlerde. Kullanan var mı aranızda?

Valla napim canım ya ilaçları kullanıyorum inşaallah bu ay dualarımız kabul olur öyle içten istiyorum ki hepimizin bebişlerimizin olmasini senden naber sen neler yapiyosun

İnşallah sana tutunur ve gelişir canım. Bende nisan topiğinden beri varım
Bende çok yazmasamda nisan topiğinden beri buralardayım. Mayıs ta hamile kaldım ama Ağustos da kaybettim Rabbim sağlıkla versin inşallah hepimize şimdi tekrar denemek için kasım ayını bekliyorum

İyi akşamlar kızlar biz eşimle istanbul a gidiyoruz katiplik sınavı için bata son 3 gün inşallah bebeğim yanımdadır :) haftasonu dönücez tekrar orada öğrenirim belki, inşallah istanbul bize uğurlu gelir..

Öpüyorum hepinizi

Bende çok yazmasamda nisan topiğinden beri buralardayım. Mayıs ta hamile kaldım ama Ağustos da kaybettim Rabbim sağlıkla versin inşallah hepimize şimdi tekrar denemek için kasım ayını bekliyorum
Geçmiş olsun canım inşaallah tekrar olur sağlıklı bir şekilde alırsın kucağına : )

sınavda başarılar iyi yolculuklar canım. belki bebeğinle ilk yolculuğundur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…