EYLÜL -EKİM 2016 HAMILELERI

Aynen ya tırt çıktı bizim soğanlarda işe yaramadı :) adet düzenim de bozuldu. 31 Ekim doğum günüm belki hediye olarak gelir inşallahhh.

inşallahh Allah gönlüne göre versin tatlım.
benim transfer olurken kendim için dua ederken seni ve tanıdığım istediğini bildiğim buradaki tüm arkadaşları anacağım inşallah.

inşallahh Allah gönlüne göre versin tatlım.
benim transfer olurken kendim için dua ederken seni ve tanıdığım istediğini bildiğim buradaki tüm arkadaşları anacağım inşallah.
Aminnn inşallah canım. Sabretmekten başka çaremiz yok buda bizim imtihanımız demekki. İnşallah bir gün gelecek bebişlerimiz.

Aminnn inşallah canım. Sabretmekten başka çaremiz yok buda bizim imtihanımız demekki. İnşallah bir gün gelecek bebişlerimiz.

benimkiler dışarıda bir yerlerdeler bir de onu düşünsene.
eşimle benden olma bebişler..
bazen düşündükçe tuhaf oluyorum.
içimde olmasalar da varlar.
onları şimdiden çok seviyorum.
rabbim içimde hissetmeyi büyütmeyi de nasip eder inşallah.
hepimize kucağımızı doldurmayı nasip etsin. AMİNNN.

8 kişi az mı bana iyi gibi gelmişti ama ben yeniyim tabi durumları siz daha iyi biliyorsunuz.
bir çok kişi bayadır bir birini tanıyor canım ben temmuz ağustos grubundan geldim bende yeni sayılırım ama aylardır bekleyenler var onlara kıyasla baya az geldi bana gerçi eskilerden bazıları çok şükür hamile kaldı gittiler en güzel gidiş

bakınız; ben. mart topiğinden beridir devam ediyorumm.
biz de bir gün o güzel gidişi yaşayacağız inşallahh.

canım senden yumurta toplandı eşindende sperm alıcaklar dışarda döllendirip sana mı transfer yapacaklar. hiç bilmediğim konular inşallah transfer sonrası bebeğin tutunurda güzel haberler verirsin. benim arkadaşımında kasında transfer olucak onun yumurtlaması az eylülde 3 tane toplanmış 1 tanesi boşmuş ekimde yine toplancakmış. ona çok dua ediyorum ben 28 yaşında daha yumurtlama yok denecek kadar az

İnşallah sana tutunur ve gelişir canım. Bende nisan topiğinden beri varım

ne mutlu onlara darısı isteyen herkese inşallah

canım benim eylül başı toplama işlemim oldu eşimden de sperm aldılar dışarıda döllediler embriyolarım oluştu dondurdular ekimdeki adetimle çözecekler kısmetse transfer edecekler Allah ın izniyle. inşallah sonu da hayırlı olur da emeklerim boşa gitmez. şu an bile bambaşka bir duygu diyorum ya çok heyecanlıyım. çok teşekkür ederim. arkadaşınınki de inşallah güç olsa da sonu hayırlı olur da çabasına değer.

amin canım inşallah Allah nasip etsin her şey olur valla bazen aklıma geliyo benden çok onun çocuğu olsun istiyorum burda tanıştık hiç görüşmedik ama güzel bir arkadaşlık kurduk

amin canım inşallah Allah nasip etsin her şey olur valla bazen aklıma geliyo benden çok onun çocuğu olsun istiyorum burda tanıştık hiç görüşmedik ama güzel bir arkadaşlık kurduk

tüp bebek aşamaları o kadar zor ki böyle düşünmeni anlıyorum o yüzden. iğneler ilaçlar kontroller.. bir de böyle olunca kocamaan bir beklenti tabi ki. dilerim senin içinde o arkadaş içinde hayırlısı ne ise o olur. Allah ım hepimizin yardımcısı olsun.

Mart topiğini ben açmıştım

En az hamile o ay oldu :)

Daha da acmamşöyle bereketli kısmeti biri Kasım aralık Acarsa süper olur :)

hatırlıyorum :)
valla kim açar bilemiyorum ama kasım için beklentim olacağı için sayfanın ilk müdavimi ben olacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…