- 24 Temmuz 2008
- 25.483
- 44.479
- 1.123
- Konu Sahibi melekler-engelchen
-
- #4.221
Oyle deme ben mart topiginde hamile kaldim onumuzdeki ay dogumum olacakti :) ama hatirliyorum gercekten az vardi hamile
Canım göbekten vurulan pek etki etmiyor. Aşılamalarda da göbekten vurdum. Daha önce de karnımdan beş miyom çıkarıldı. 20cm kesiğim var.Korkum sadece acıdan değil. Transferden sonraki progesteron iğneleri kalçadan oluyormuş. Her yer mosmor oluyormuş ve artık iğne vurduracak yer kalmadı diyorlarmış. Ben bir derste en az on beş kez oturup kalkıyorum, her seferinde acı çekeceğim mesela. Uzun süreli acı da insanın sinirlerini bozuyor, psikolojik olarak yıpratıyorKorkunun ecele faydası yokkkk :)
her gün vurdum tatlım önce bir taneyle başladım en son günde 4 tane iğne vurdum.
kendime göbekten vuruyordum valla ama ben biraz soğukkanlıyımdır tabi.
hiççç korkma Allah dağına göre kar verir.
opu yu bile oldum evvel Allah.
ben mayıstan beri bekliyorumAynen rekor bende :)
Bi de ne manyak misim ilk aydan hamile kalırım sandim hevesli hevesli mart topigi açtım hahah:)
allah yardımcınız olsun bu kadar acıya çabaya değer inşallah sonucu alırsınız en kısa zamandaCanım göbekten vurulan pek etki etmiyor. Aşılamalarda da göbekten vurdum. Daha önce de karnımdan beş miyom çıkarıldı. 20cm kesiğim var.Korkum sadece acıdan değil. Transferden sonraki progesteron iğneleri kalçadan oluyormuş. Her yer mosmor oluyormuş ve artık iğne vurduracak yer kalmadı diyorlarmış. Ben bir derste en az on beş kez oturup kalkıyorum, her seferinde acı çekeceğim mesela. Uzun süreli acı da insanın sinirlerini bozuyor, psikolojik olarak yıpratıyor
İnşallah canım. Hepimiz mutlu haberleri paylaşırız inşallahallah yardımcınız olsun bu kadar acıya çabaya değer inşallah sonucu alırsınız en kısa zamanda
Ayyy canım geçmiş olsun. Sanmıyorum ama düşükte kanama çok oluyor bilmiyorum da çok şaşırdım amaBayanlar merhaba bilenler vardir bende bu gurupdayfm ama hormonlarim yukseldigi icin doktor dogm kontrol hapi vermisdi hapa adetim bittikden 5 gun sonra baslanisdim ilacim bitince adet olmam gerekiyordi fakat olmadim dun sanciyla hafif bi kanamam oldu ve kocaman beyax bi et parcasi geldi gorselde atabilirim sakincasi yoksa basina boyle birsey gelen oldumu dusuk yapmis olabilir miyim
Sekerim hepimiz ilk aydan hamile kaliriz saniyoduk hatta korunurken hamile miyim diye ablamin basinin etini yiyodum ben :)Aynen rekor bende :)
Bi de ne manyak misim ilk aydan hamile kalırım sandim hevesli hevesli mart topigi açtım hahah:)
Gorseli atiyorum bakmak isteyenler bakabilir lutfen yadirgamayin inanin bende boyle bi goruntu paylasmak istemem ama ne oldugunu anlayamadigimdan fikre ihtiyacim varBayanlar merhaba bilenler vardir bende bu gurupdayfm ama hormonlarim yukseldigi icin doktor dogm kontrol hapi vermisdi hapa adetim bittikden 5 gun sonra baslanisdim ilacim bitince adet olmam gerekiyordi fakat olmadim dun sanciyla hafif bi kanamam oldu ve kocaman beyax bi et parcasi geldi gorselde atabilirim sakincasi yoksa basina boyle birsey gelen oldumu dusuk yapmis olabilir miyim
Gorseli ekliyorum lutfen kusura bakmayin igrenc bi goruntu ozur dilerim simdidenAyyy canım geçmiş olsun. Sanmıyorum ama düşükte kanama çok oluyor bilmiyorum da çok şaşırdım ama
Yok canim o dusuk degildir ben bekarlen olmustu oyle bi sey bende kist falan atmis olabilirsin kocaman beyaz beyin gibi bi parcaydi aradan 10 sene falan gecti hala hatirlarim korkmustum gorunceBayanlar merhaba bilenler vardir bende bu gurupdayfm ama hormonlarim yukseldigi icin doktor dogm kontrol hapi vermisdi hapa adetim bittikden 5 gun sonra baslanisdim ilacim bitince adet olmam gerekiyordi fakat olmadim dun sanciyla hafif bi kanamam oldu ve kocaman beyax bi et parcasi geldi gorselde atabilirim sakincasi yoksa basina boyle birsey gelen oldumu dusuk yapmis olabilir miyim
Benim ki boyle degildi soylediklerimi geri aliyorum canim bunun ne oldugu konusunda fikrim yokGorseli atiyorum bakmak isteyenler bakabilir lutfen yadirgamayin inanin bende boyle bi goruntu paylasmak istemem ama ne oldugunu anlayamadigimdan fikre ihtiyacim var
Gorseli ekliyorum lutfen kusura bakmayin igrenc bi goruntu ozur dilerim simdiden
Hic boyle bisey gelmedi basima cok korktm doktorumu aradim cok ilgilenmedi kalinlasan rahim duvaridir o dedi ama sonucda her ay adetle atioz bu duvari hic boyle gelmemisdiBenim ki boyle degildi soylediklerimi geri aliyorum canim bunun ne oldugu konusunda fikrim yok
Bayanlar merhaba bilenler vardir bende bu gurupdayfm ama hormonlarim yukseldigi icin doktor dogm kontrol hapi vermisdi hapa adetim bittikden 5 gun sonra baslanisdim ilacim bitince adet olmam gerekiyordi fakat olmadim dun sanciyla hafif bi kanamam oldu ve kocaman beyax bi et parcasi geldi gorselde atabilirim sakincasi yoksa basina boyle birsey gelen oldumu dusuk yapmis olabilir miyim
topikten taşınırsanız bana da haber verin bohçamı alayım:)
Dogru ama rahim duvarindandir bence de tamamen temizlenmis oyle dusun benim kurtajdan sonra cok parcaliydi kanaman hatta tam temizlenmedi mi diye düşünmüştüm kontrol de tertemizdi doktor rahmin temizlenmis surekli olmadigi surece sıkıntı yok demiştiHic boyle bisey gelmedi basima cok korktm doktorumu aradim cok ilgilenmedi kalinlasan rahim duvaridir o dedi ama sonucda her ay adetle atioz bu duvari hic boyle gelmemisdi
Yine de hic bi kadari olmamisti yanlis bi sey soylemek istemem ama dusuk ihtimalini aklina getirme hic sanmıyorumDogru ama rahim duvarindandir bence de tamamen temizlenmis oyle dusun benim kurtajdan sonra cok parcaliydi kanaman hatta tam temizlenmedi mi diye düşünmüştüm kontrol de tertemizdi doktor rahmin temizlenmis surekli olmadigi surece sıkıntı yok demişti
Canım göbekten vurulan pek etki etmiyor. Aşılamalarda da göbekten vurdum. Daha önce de karnımdan beş miyom çıkarıldı. 20cm kesiğim var.Korkum sadece acıdan değil. Transferden sonraki progesteron iğneleri kalçadan oluyormuş. Her yer mosmor oluyormuş ve artık iğne vurduracak yer kalmadı diyorlarmış. Ben bir derste en az on beş kez oturup kalkıyorum, her seferinde acı çekeceğim mesela. Uzun süreli acı da insanın sinirlerini bozuyor, psikolojik olarak yıpratıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?