• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

EYLÜL -EKİM 2016 HAMILELERI

Valla napim canım ya ilaçları kullanıyorum inşaallah bu ay dualarımız kabul olur öyle içten istiyorum ki hepimizin bebişlerimizin olmasini senden naber sen neler yapiyosun
Inşallah şifa olur canım ilaçlar sağlıkla gelir bebeler..benim bu ayda boşa geçti .hayırlısı olsun.

E eslem0000 canım dr 3 ay koruma mi verdi sana..sana tavsiyem eğer bi sorun yoksa hicccc bekleme boşa zaman kaybı .bende kurtaj ardı baya bekledim ...ama en azindan deneyerek zaman geçirmek daha iyi boşa zaman kaybı yoksa.haa deyince de olmuyor baksana dene dene bekliyoruz.

Inşallah şifa olur canım ilaçlar sağlıkla gelir bebeler..benim bu ayda boşa geçti .hayırlısı olsun.

E eslem0000 canım dr 3 ay koruma mi verdi sana..sana tavsiyem eğer bi sorun yoksa hicccc bekleme boşa zaman kaybı .bende kurtaj ardı baya bekledim ...ama en azindan deneyerek zaman geçirmek daha iyi boşa zaman kaybı yoksa.haa deyince de olmuyor baksana dene dene bekliyoruz.
Aynen canım ha deyince olmuyor ama benim kürtaj sonrası lohusalığım kanamam hiç durmadan 45 gün sürünce doktor ilaçla kanamayı kestilaç olmasa devam ediyordu 10 gün içtim ilacı bıraktım şimdi hemen adet oldum bu durmayan kanama beni korkuttu ne yapsam bilmiyorum bu ay da bekliyim ne olcak bakıyım benim ikinci kaybımdı ünversite Hastanesi de profesöre görünmek istiyorum kasım da inşallah çalışmalara başlıycam bir aksilik olmazsa. Sende kürtaj mı oldun cnm

Aynen canım ha deyince olmuyor ama benim kürtaj sonrası lohusalığım kanamam hiç durmadan 45 gün sürünce doktor ilaçla kanamayı kestilaç olmasa devam ediyordu 10 gün içtim ilacı bıraktım şimdi hemen adet oldum bu durmayan kanama beni korkuttu ne yapsam bilmiyorum bu ay da bekliyim ne olcak bakıyım benim ikinci kaybımdı ünversite Hastanesi de profesöre görünmek istiyorum kasım da inşallah çalışmalara başlıycam bir aksilik olmazsa. Sende kürtaj mı oldun cnm
CanMmm senin durumda farklıymış canım.aksatmadan görün dr a. Peki eskiden adetlerinde böyle çok olur muydu bi bitmeme hali var miydi yoksa tamamen kurtajdan sonra mi oldu?(acaba pihtilasmama durumu mu var kimi insan parmağını kesse bile kanamayı durduramaz ilaçla ancak)
Benim de bi kurtaj oldu ilk dogum sezeryan olunca bebek sezeryan yerine tutunmuş buda binde bir bir olan ihtimalmis direk iç kanamadan gidilecek durummus yada iç kanamadan rahmi almaya kadar gidiyormuş.hiç bi hastane almadı korkudan tek Üniversite hastanesi ilgilendi sukur güzel geçti operasyon.herkes panikti ama ben olayın ciddiyetini geçen haftalarda başka dr a gittiğimde anladım geçmişi anlattığımda dua et iç kanamadan gitmemisn çok tehlikeli birsey atlatmissin dedi.
Sende aksatma dediğin gibi direk Üniversite hastanesi .

Merhaba kizcelerim bi kaç gündür yokum buralarda takip ediyorum sizi ama yazamadim simdi azcik uzun yazicam okuyanlara tesekkur ederim beni bilenler bilir 5 aylık evli olmama rağmen son 3 ayımi deli gibi hamile kalmaya çalışarak ve burda ki hemen herkesin basının etini yigerek geçirdim (eşime yaptiklarimj soylemiyorum bile ) son ay ovu testi kullandım yine olmadı veeee artık ugrasmicam böyle şeylerle dedim ve bıraktım şimdi size söylemek istediklerim var bu 3 ayda her akşam aklıma gelen her ay sağlıklı ve hayırlısını diledim allahtan olmayınca tabi attım kendimi ordan oraya o ayrı sonra geçen hafta ise başladım ve is yerim özel bir banka bankalar ssk değil özel sağlık sigortası yapiyor ve öğrendim ki eğer hamile olsaydım sigortam ise girmeden önce hamile olduğum icin doğumu karsilamayacakti ve ssk da olmadığı için hiç bir sağlık sigortam olmayacaktı ve bu beni Cok fazla zorlicakti sonra dusundum ve allahim gerçekten hayırlısı olduğu zaman nasip edecek bizim ser gorduklerimizin hayır olduğunu yaşayarak öğreniyoruz ve yine aynı şekilde arkadaşlarım canlarim ben bu 3 ayı kendime ve eşime zehir etmisim aklım fikrim hamile kalmak olmuştu uyuyup uyanıp yumurtlama regli dusunuyordum ve emin olun gerçekten oluruna bırakıp kafadan atınca hersey çok daha güzel oluyor bu gunlerinizin keyfini çıkarın bişey lerle uğraşıp tüm düşünceleri atın kafanızdan o zaman zamanda co çabuk geçiyor ve cok daha iyi hissettiriyor

Merhaba kizcelerim bi kaç gündür yokum buralarda takip ediyorum sizi ama yazamadim simdi azcik uzun yazicam okuyanlara tesekkur ederim beni bilenler bilir 5 aylık evli olmama rağmen son 3 ayımi deli gibi hamile kalmaya çalışarak ve burda ki hemen herkesin basının etini yigerek geçirdim (eşime yaptiklarimj soylemiyorum bile ) son ay ovu testi kullandım yine olmadı veeee artık ugrasmicam böyle şeylerle dedim ve bıraktım şimdi size söylemek istediklerim var bu 3 ayda her akşam aklıma gelen her ay sağlıklı ve hayırlısını diledim allahtan olmayınca tabi attım kendimi ordan oraya o ayrı sonra geçen hafta ise başladım ve is yerim özel bir banka bankalar ssk değil özel sağlık sigortası yapiyor ve öğrendim ki eğer hamile olsaydım sigortam ise girmeden önce hamile olduğum icin doğumu karsilamayacakti ve ssk da olmadığı için hiç bir sağlık sigortam olmayacaktı ve bu beni Cok fazla zorlicakti sonra dusundum ve allahim gerçekten hayırlısı olduğu zaman nasip edecek bizim ser gorduklerimizin hayır olduğunu yaşayarak öğreniyoruz ve yine aynı şekilde arkadaşlarım canlarim ben bu 3 ayı kendime ve eşime zehir etmisim aklım fikrim hamile kalmak olmuştu uyuyup uyanıp yumurtlama regli dusunuyordum ve emin olun gerçekten oluruna bırakıp kafadan atınca hersey çok daha güzel oluyor bu gunlerinizin keyfini çıkarın bişey lerle uğraşıp tüm düşünceleri atın kafanızdan o zaman zamanda co çabuk geçiyor ve cok daha iyi hissettiriyor
AaHhh canim bilmezmiyim herseyseyde bir hayır var illaki zamanını bekliyor..ama gel gör ki su kör nefis beynimizi yiyor resmen..
Sukur eziyet etmiyorum eşime filan o konuda rahatız ama kendimce bazen çok derine daldığım oluyor.geçen aylarda hep hamile rüyaları görürdüm bu ay hiç görmedim ehliyete yazilimdim sürekli levhalar işaretler görüyorum :KK70::KK70:

AaHhh canim bilmezmiyim herseyseyde bir hayır var illaki zamanını bekliyor..ama gel gör ki su kör nefis beynimizi yiyor resmen..
Sukur eziyet etmiyorum eşime filan o konuda rahatız ama kendimce bazen çok derine daldığım oluyor.geçen aylarda hep hamile rüyaları görürdüm bu ay hiç görmedim ehliyete yazilimdim sürekli levhalar işaretler görüyorum :KK70::KK70:
Oh ne güzel işte bak canım gerçekten beynimiz bu işi zorlastitiyor çok yazı okudum bu konuda ve doGru o yüzden en başında kafanın rahat olması önemliymış vücudun hamileliğe hazır olmasi için

Çok uzun oldu ama hepimiz birbirimizi uxuntumuzu sevincimizi çok iyi anlıyoruz o yüzden kendimdeki değişimi ve hislerimi paylaşmak istedim allahim hepimize en hayirli zamanda bebislerimize kavusmayı nasip etsin hepinizi seviyorum
canım kaç yaşındasın. 3 ay çabalamışsın ben de 4 aydır çabalıyorum tamam isteyince hayal kırıklığı yaşıyoruz haklısın ama öğrendiğime göre 1 yıla kadar olmaması normalmiş. 1 yıldan sonra paniğe kapılabilirsiniz diyor. benim acelem ise yaşımdan dolayı. daha çok yeni evlisin de. evliliğin tadını çıkar ki zaten oluruna bırakmaya karar vermişsin.
hakkında hayırlısı olsun cümlemize de amin:)

canım kaç yaşındasın. 3 ay çabalamışsın ben de 4 aydır çabalıyorum tamam isteyince hayal kırıklığı yaşıyoruz haklısın ama öğrendiğime göre 1 yıla kadar olmaması normalmiş. 1 yıldan sonra paniğe kapılabilirsiniz diyor. benim acelem ise yaşımdan dolayı. daha çok yeni evlisin de. evliliğin tadını çıkar ki zaten oluruna bırakmaya karar vermişsin.
hakkında hayırlısı olsun cümlemize de amin:)
Kaç yaşındasın canım

Gunaydinnnn :)

Ve gunlerdir tasasini tuttugum HSG'yi cekindim...

Tuplerim acik cikti cok sukur :)

Tuplerin acik olmasindan midir nedir operasyon oyle cok abartildigi gibi dayanamayacgin sekilde agrili falan degil. Evet agri oluyo. Burda anlasalim :) Asiri adet agrisi gibi dusunun ilacli suyu rahime ve tuplere verince oluyor o da. Ama zaten o kisim 30 saniye falan suruyo. Dayanilabilecek bir sey yani. Anestezi almaya hic gerek yok.

Spekulum takilmasina gelelim. Eger normal bir jinekolojik muayeneye katlanabiliyorsaniz buna da katlanirsiniz. En kolay kismi burasi zaten.

Sonuc olarak tavsiye ederim herkese :)

Artik hakkimizda hayirlisi :)
Sevindim canim hadi gecmis olsun. Artik aklinda soru işareti kalmadi ben de bir cesaret edersem cektiririm inşallah

canim benim insallh her sey yolunda gidecek ben inaniyorum :) senin minik embriyolar annelerinin karnina girmek icin nasil sabirla bekliyorlarsa allah da sana, esine oyle sabir versin.
benimkiler dışarıda bir yerlerdeler bir de onu düşünsene.
eşimle benden olma bebişler..
bazen düşündükçe tuhaf oluyorum.
içimde olmasalar da varlar.
onları şimdiden çok seviyorum.
rabbim içimde hissetmeyi büyütmeyi de nasip eder inşallah.
hepimize kucağımızı doldurmayı nasip etsin. AMİNNN. :dua:

canim benim insallh her sey yolunda gidecek ben inaniyorum :) senin minik embriyolar annelerinin karnina girmek icin nasil sabirla bekliyorlarsa allah da sana, esine oyle sabir versin.

sabah sabah işe gelmişim msjın öyle iyi geldi ki anlatamamm :KK36:
çook teşekkür ederim canım ne içten yazmışsın inşallah dediğin gibi olur aminn.
Allah senin de gönlüne göre versin birbirimizin hayırlı haberlerini duyalım inşallah.:dua:

Günaydın canım. Hayırdır inşallaj
ya tatlım whatsaap grubumuz var ordaki bütün arkadaşlarımın çocuğu var bir ben sapsız üzümüm:KK51: hepsinin 2 çocuğu var ya da 2. ye hamileler dün arkadaşımın birinin çocuğu sürekli kusuyormuş soruyor sizce normal mi diye kimse cevap yazmadı ben gördüm yazdım sütün fazlasını kusuyor olabilir midesini üşütmüş olabilir ya da bebek reflüsü olabilir diye tabi bunları hep duyduklarım doğrultusunda yazdım arkadaşım teşekkür etti falan sonra çocuğu olan kızlar yazmaya başlamış hepsinin yazdığı ortak şey benimkinde de aynı durum vardı onlar tecrübeli de yazıyor ben neyim peki benim neyim var da ben yazıyorum:KK42::KK42: 29 yaşındayım daha hamile kalıp kalmadığımı bile bilmiyorum.. sonra eşime kızıyorum öfkem büyüyor öfkem nefrete dönüşecek diye korkuyorum dün hiç konuşmadım eşimle sürekli sordu durdu en son sebepsiz trip atıyorum işte oldu mu dedim girdim yattım yatağa sabah uyandım konuşsam kavga edicez çünkü:KK51:

Back
X