EYLÜL -EKİM 2016 HAMILELERI

Kizlaaarrr sizi coookkk ozlediiimmm girip bakıyorum naptiniz diye Emineeemm kuzum takilma saglikli olsun da 3 ay 5 ay gec olsun onemli degil. bir garip oblomov kutumda bos hissediyorum demissin yine ay olduresi var beniii kocam beni kandirdi bu arada kizlar. ilaca baslamani istemiyorum geri cekilirim ben dedi ve cekilmedi kopek :) neyse nasipte varsa gelene kapim acik. is guc calismak guzel tabi de o hamilelik duygusunu 2 ay yasadim dunyadaki hicbi seyin guzelligine benzemiyo:)

Gunaydinnnn :)

Ve gunlerdir tasasini tuttugum HSG'yi cekindim...

Tuplerim acik cikti cok sukur :)

Tuplerin acik olmasindan midir nedir operasyon oyle cok abartildigi gibi dayanamayacgin sekilde agrili falan degil. Evet agri oluyo. Burda anlasalim :) Asiri adet agrisi gibi dusunun ilacli suyu rahime ve tuplere verince oluyor o da. Ama zaten o kisim 30 saniye falan suruyo. Dayanilabilecek bir sey yani. Anestezi almaya hic gerek yok.

Spekulum takilmasina gelelim. Eger normal bir jinekolojik muayeneye katlanabiliyorsaniz buna da katlanirsiniz. En kolay kismi burasi zaten.

Sonuc olarak tavsiye ederim herkese :)

Artik hakkimizda hayirlisi :)

canım çok sevindim bundan sonra gelsin bebişlerrrr zaten demiştim adet ağrısı gibi diyorlar diye bağırıp çağıranlar öldüm sananlar varmışnasıl tatlıdır insanların canı anlamıyorum bartıyorlarda abartıyorlar

Geçmiş olsun canım çok şükür içinin rahatlamasına senin kadar sevindim :) bilgilendirdiğin için de tşkler bir gün bende giderim belki :) inşallah güzel günlerimiz yola çıkmış geliyorlardır

Ay aynen ya, hic biseycik de olmuyo. Buna zaten katlanamiyorsan cocugu nasil doguracan di mi

insallah kuzum, hepimizn bebisleri hayirli zamanda gelsin insallah :)

ohh en güzelini yapmış eşin ya kuzum geçen ay hayalet çizgi gördüm kesin vardı bebişim bütün belirtiler onu işaret ediyordu ama regl oldum sanırım kimyasaldı o nedenle bu ay ümitlenmek istemiyorum testi gördükten sonra ki sevincim aklıma geliyor bu ayda belirtim var ama kendimi dinlemiyorum. dün eşimde sordu yok bişi dedim sen böyle yaparsan tutacağı varsa da tutmaz dedi suçlu ben oldum yani

İnsallah canim benim :) ben cektirdim rahatladim. Daha fazla kafanda buyutmeden en kisa zamanda sen de cektir. Niye daha once gitmedim deme en azindan

latiyya @yesa1 @i006 Emineeemm beren20

Senin esin de iyi yapmis :) istedigimiz kadar sartlandiralim kendimizi ne yaparsak yapalim o belirtileri arayacagiz ve ne olursa olsun regl oldugunuzda uzulecegiz hic bi sey yasamasak bile regl olunca uzuluyoruz onun icin koyverelim ya arayalim belirti bi kac hafta hamile gibi yasayalim evrene mesaj gonderelim o da bize bebek gondersin:) bende senin gecen ay kimyasal oldu diye düşünüyorum cunku bariz vardi cizgi hayalet falan degildi hatırlıyorum. Ne olur ne olmaz ovulasyon testi yaptim dun kopkuyuydu bugun yine koyu ama dune gore silik adam tam gununu tutturmus helal olsun bu sekilde hamile kalirsam yeni formul kocalarin kandirmasi olacak :)

Canım güzel haber. Sevindim sonuca. Hamilelik haberini de alırız inşallah.

aynen canım ya kısacıkta olsa ümitlenmek mutluluğu yaşamak çok güzel inşallah bebişlerimizin bizimle olduğu günlerde gelecek

Merhaba kızlar :) Bugün reglin 4. günü hayıt otuna başlanır mı dördüncü gün? Tüp bebekten önce son çıkıştayım. Tüp bebekteki o kadar iğneden korkuyorumm

Korkunun ecele faydası yokkkk :)
her gün vurdum tatlım önce bir taneyle başladım en son günde 4 tane iğne vurdum.
kendime göbekten vuruyordum valla ama ben biraz soğukkanlıyımdır tabi.
hiççç korkma Allah dağına göre kar verir.
opu yu bile oldum evvel Allah.

Sali gunu benim canim istedi oldu dun koyuyu gordum bu sabah kandirildim :) gerci hemen kalktim ama giden gitmistir :) yani aslinda bugun iliski olmus oldu :) ugrassam tutturamazdim :)
hımm içinde sperm var o zaman iyi bakalım bak habersiz ilişki oldu her şey kısmet derler ya bakarsın tutar

Benim bugün 7.günüm hayıt tohumuna başlayalı bakalım Rabbim vesile kılacak mi bebeğime bekliyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…