- 18 Kasım 2012
- 1.052
- 1.348
- 133
- Konu Sahibi melekler-engelchen
-
- #4.161
Hadi hayırlısı. Beklentilerimiz güzel sonuçlanır inşallah. Ben de sadece bekliyorum. :)
canım çok sevindim bundan sonra gelsin bebişlerrrrGunaydinnnn :)
Ve gunlerdir tasasini tuttugum HSG'yi cekindim...
Tuplerim acik cikti cok sukur :)
Tuplerin acik olmasindan midir nedir operasyon oyle cok abartildigi gibi dayanamayacgin sekilde agrili falan degil. Evet agri oluyo. Burda anlasalim :) Asiri adet agrisi gibi dusunun ilacli suyu rahime ve tuplere verince oluyor o da. Ama zaten o kisim 30 saniye falan suruyo. Dayanilabilecek bir sey yani. Anestezi almaya hic gerek yok.
Spekulum takilmasina gelelim. Eger normal bir jinekolojik muayeneye katlanabiliyorsaniz buna da katlanirsiniz. En kolay kismi burasi zaten.
Sonuc olarak tavsiye ederim herkese :)
Artik hakkimizda hayirlisi :)
Gunaydinnnn :)
Tuplerin acik olmasindan midir nedir operasyon oyle cok abartildigi gibi dayanamayacgin sekilde agrili falan degil. Evet agri oluyo. Burda anlasalim :) Asiri adet agrisi gibi dusunun ilacli suyu rahime ve tuplere verince oluyor o da. Ama zaten o kisim 30 saniye falan suruyo. Dayanilabilecek bir sey yani. Anestezi almaya hic gerek yok.
Spekulum takilmasina gelelim. Eger normal bir jinekolojik muayeneye katlanabiliyorsaniz buna da katlanirsiniz. En kolay kismi burasi zaten.
Ay aynen ya, hic biseycik de olmuyo. Buna zaten katlanamiyorsan cocugu nasil doguracan di micanım çok sevindim bundan sonra gelsin bebişlerrrrzaten demiştim adet ağrısı gibi diyorlar diye bağırıp çağıranlar öldüm sananlar varmış nasıl tatlıdır insanların canı anlamıyorum bartıyorlarda abartıyorlar
ohh en güzelini yapmış eşinKizlaaarrr sizi coookkk ozlediiimmm girip bakıyorum naptiniz diyeEmineeemm kuzum takilma saglikli olsun da 3 ay 5 ay gec olsun onemli degil. bir garip oblomov kutumda bos hissediyorum demissin yine ay olduresi var beniii kocam beni kandirdi bu arada kizlar. ilaca baslamani istemiyorum geri cekilirim ben dedi ve cekilmedi kopek :) neyse nasipte varsa gelene kapim acik. is guc calismak guzel tabi de o hamilelik duygusunu 2 ay yasadim dunyadaki hicbi seyin guzelligine benzemiyo:)
İnsallah canim benim :) ben cektirdim rahatladim. Daha fazla kafanda buyutmeden en kisa zamanda sen de cektir. Niye daha once gitmedim deme en azindanGeçmiş olsun canım çok şükür içinin rahatlamasına senin kadar sevindim :) bilgilendirdiğin için de tşkler bir gün bende giderim belki :) inşallah güzel günlerimiz yola çıkmış geliyorlardır
Senin esin de iyi yapmis :) istedigimiz kadar sartlandiralim kendimizi ne yaparsak yapalim o belirtileri arayacagiz ve ne olursa olsun regl oldugunuzda uzulecegiz hic bi sey yasamasak bile regl olunca uzuluyoruz onun icin koyverelim ya arayalim belirti bi kac hafta hamile gibi yasayalim evrene mesaj gonderelim o da bize bebek gondersin:) bende senin gecen ay kimyasal oldu diye düşünüyorum cunku bariz vardi cizgi hayalet falan degildi hatırlıyorum. Ne olur ne olmaz ovulasyon testi yaptim dun kopkuyuydu bugun yine koyu ama dune gore silik adam tam gununu tutturmus helal olsun bu sekilde hamile kalirsam yeni formul kocalarin kandirmasi olacak :)ohh en güzelini yapmış eşinya kuzum geçen ay hayalet çizgi gördüm kesin vardı bebişim bütün belirtiler onu işaret ediyordu ama regl oldum sanırım kimyasaldı o nedenle bu ay ümitlenmek istemiyorum testi gördükten sonra ki sevincim aklıma geliyor bu ayda belirtim var ama kendimi dinlemiyorum. dün eşimde sordu yok bişi dedim sen böyle yaparsan tutacağı varsa da tutmaz dedi suçlu ben oldum yani
aynen canım ya kısacıkta olsa ümitlenmek mutluluğu yaşamak çok güzel inşallah bebişlerimizin bizimle olduğu günlerde gelecekSenin esin de iyi yapmis :) istedigimiz kadar sartlandiralim kendimizi ne yaparsak yapalim o belirtileri arayacagiz ve ne olursa olsun regl oldugunuzda uzulecegiz hic bi sey yasamasak bile regl olunca uzuluyoruz onun icin koyverelim ya arayalim belirti bi kac hafta hamile gibi yasayalim evrene mesaj gonderelim o da bize bebek gondersin:) bende senin gecen ay kimyasal oldu diye düşünüyorum cunku bariz vardi cizgi hayalet falan degildi hatırlıyorum. Ne olur ne olmaz ovulasyon testi yaptim dun kopkuyuydu bugun yine koyu ama dune gore silik adam tam gununu tutturmus helal olsun bu sekilde hamile kalirsam yeni formul kocalarin kandirmasi olacak :)
Merhaba kızlar :) Bugün reglin 4. günü hayıt otuna başlanır mı dördüncü gün? Tüp bebekten önce son çıkıştayım. Tüp bebekteki o kadar iğneden korkuyorumm
sagol canim benim :) hepimiz aliriz insallah o haberleri :)Canım güzel haber. Sevindim sonuca. Hamilelik haberini de alırız inşallah.
çatlamış canım. bugünde ilişki olsun da tam olsunKizlar bu catlamis di mi ? Dun aksam sol yumurtaligimda agri vardi hala var o yuzden catlamadi herhalde daha dedim ama sabah boyle cikti
Sali gunu benim canim istedi oldu dun koyuyu gordum bu sabah kandirildim :) gerci hemen kalktim ama giden gitmistir :) yani aslinda bugun iliski olmus oldu :) ugrassam tutturamazdim :)çatlamış canım. bugünde ilişki olsun da tam olsun
hımm içinde sperm var o zamanSali gunu benim canim istedi oldu dun koyuyu gordum bu sabah kandirildim :) gerci hemen kalktim ama giden gitmistir :) yani aslinda bugun iliski olmus oldu :) ugrassam tutturamazdim :)
Ne zaman adet olacagimi da bilmiyorum ki haberim olmaz cok salmistim ben bu ay :) ama bugun catladigini dusununce 14 gun sonra bakariz artik :)hımm içinde sperm var o zamaniyi bakalım bak habersiz ilişki oldu her şey kısmet derler ya bakarsın tutar
Benim bugün 7.günüm hayıt tohumuna başlayalı bakalım Rabbim vesile kılacak mi bebeğime bekliyorum :)kızlar forumda dolaşırken hayıt tohumunu okudum. kadınlık hormonlarını düzeltiyormuş. adet düzensizliği, aşırı tüylenme vb. ama en önemlisi yumurtlama üzerine çok olumlu etkileri varmış. bi araştırın derim ben de bakacam netten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?