EYLÜL -EKİM 2016 HAMILELERI

ay kıyamam yaa ağlama kuzucum allahım nasip etsin kızçeni de mutluluktan ağlarsın inşallah ah canım yayabiz de kız istiyoruz. ama minik parmaklarına oje süremezmişim babamız izin vermiyo kıskanıyo şimdiden :)) inşallah kızın olur da civciv tüyü saçlarına rengarenk tokalar takarsın :) bak beni yapmak için de annemler 2 sene uğraşmış hem de hiçbir sorunları yokmuş. sonuç: ta taaa ben sağol canım amin çok özledim ya

Allahım sen konuyu biliyorsun
Amin

Sende mi kız istiyosun canım belli mi ismin :) latiyya

Olabilirsin canım. Ben beş yıl bebek istemedim,her şey yolundaydı, bir doktora gittim ki bir hormonum düşük çıktı. Bu mantıkla ben de kısırım. Ama illa bir isim takmaya gerek yok

Hayırlısı olsun bakalim kızlar beklemeye devam :) hepimizin olur inşallah zamanı gelince :)

Gunaydinn ben ilk hamileligimde cok sik idrara cikmaya baslamistim meger minigimdenmis. Bu ayda dun geceden beri sik cikmaya basladm ama daha reglime 10 gun var bakalim sonucc ne olacakk off

Canım ya kıyamam ağlama. Her şeyin bir zamanı var.

Günaydın kızlar..bizde ekim ayında hamile olalım noluuuuuurrrrrr

Amin.

Bu ay seninde olacak inşallah :) bir garip oblomov için dediğim tutarsa sana da diyorum bakalım. Totem yapıyorum sizin üzerinizden :)

ay inşallah tutar totemin ama ben bu ayda kutumda boş hissediyorum gerçi daha çok var bata

isim var mı aklınızda bebişleriniz için:)

erkek bebek istediğim halde kız ismimiz hazırzeynep koyucam kızım olursa erkek olursada eşimle kendi babamın isimlerini düşünüyoruz ama kesin değil

Ovulasyon testi kullanan arkadaşlarım hangi testi kullanıyorsunuz netten baktimda adet olarak sizce kacli alınmalı bilgilendirseniz sevinirim.bi o kaldı onuda deniyeyim tam olsun.

labquick marka aldım 30lu 2 ay kullandım 5 tane gebelik testi bedavaydı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…