- 27 Haziran 2016
- 2.987
- 3.595
- 83
- Konu Sahibi melekler-engelchen
-
- #4.141
Ayy inşallah canim şifa olsun bebiş olsun. Ben de zor iciyorum ama en azindan denemedim demem tatlım
isim var mı aklınızda bebişleriniz için:)
ay kıyamam yaa ağlama kuzucum allahım nasip etsin kızçeni de mutluluktan ağlarsın inşallah ah canım yayabiz de kız istiyoruz. ama minik parmaklarına oje süremezmişim babamız izin vermiyo kıskanıyo şimdiden :)) inşallah kızın olur da civciv tüyü saçlarına rengarenk tokalar takarsın :) bak beni yapmak için de annemler 2 sene uğraşmış hem de hiçbir sorunları yokmuş. sonuç: ta taaa benAy inşallah canım benim Kara sevdayı izliyoruz eşimle nihanın bebeğini seviyoruz uzaktan, ağladım yinebenim de bi kızım olsun inşallah önce sonra erkek.. hatta ikiz olmasını da istiyorum bazen biri kız biri erkek :)
Allah kavuştursun inşallah canım..
latiyya .!.:ay kıyamam yaa ağlama kuzucum allahım nasip etsin kızçeni de mutluluktan ağlarsın inşallah ah canım yayabiz de kız istiyoruz. ama minik parmaklarına oje süremezmişim babamız izin vermiyo kıskanıyo şimdiden :)) inşallah kızın olur da civciv tüyü saçlarına rengarenk tokalar takarsın :) bak beni yapmak için de annemler 2 sene uğraşmış hem de hiçbir sorunları yokmuş. sonuç: ta taaa bensağol canım amin çok özledim ya
Allahım sen konuyu biliyorsun
Amin
ay kıyamam yaa ağlama kuzucum allahım nasip etsin kızçeni de mutluluktan ağlarsın inşallah ah canım yayabiz de kız istiyoruz. ama minik parmaklarına oje süremezmişim babamız izin vermiyo kıskanıyo şimdiden :)) inşallah kızın olur da civciv tüyü saçlarına rengarenk tokalar takarsın :) bak beni yapmak için de annemler 2 sene uğraşmış hem de hiçbir sorunları yokmuş. sonuç: ta taaa bensağol canım amin çok özledim ya
Tamam canım çok teşekkür ederim.Canim ben 50 tane laboquick marka ovu testini 30 küsur liraya almistim. 5 gebelik testi de hediyesi vardi. Her ay 10 civari kullaninca 5 ay falan yetiyor
evet kız istiyorum. ama buna rağmen erkek ismi hazır ama kızınki değil:) belki Sude olabilir. nasıl:)Sende mi kız istiyosun canım belli mi ismin :)latiyya
evet kız istiyorum. ama buna rağmen erkek ismi hazır ama kızınki değil:) belki Sude olabilir. nasıl:)
Olabilirsin canım. Ben beş yıl bebek istemedim,her şey yolundaydı, bir doktora gittim ki bir hormonum düşük çıktı. Bu mantıkla ben de kısırım. Ama illa bir isim takmaya gerek yok
Yaa canım deme oylee kısır filan..cook sukur Allaha emanet var kızım..
Ve esim hep bunu savunuyor ,burdan bazen paylaşıyorum .hadi senin bi tane çocuğun var tüzün kuru tabi,ya o kadınlar napsin onlar istemez mi anne olmak baba olmak sen bir uzluyorsan onlar 10 üzülüyor diye savunma yapıyor.
Ay inşallah canım benim Kara sevdayı izliyoruz eşimle nihanın bebeğini seviyoruz uzaktan, ağladım yinebenim de bi kızım olsun inşallah önce sonra erkek.. hatta ikiz olmasını da istiyorum bazen biri kız biri erkek :)
Allah kavuştursun inşallah canım..
Günaydın kızlar..bizde ekim ayında hamile olalım noluuuuuurrrrrr
Canım ya kıyamam ağlama. Her şeyin bir zamanı var.
Amin.
Sağol canım inşallah, ağlamıyorum bugün bata son 4 kasıklarıma sancı giriyor sadece, bekliyorum..
Bu ay seninde olacak inşallah :)bir garip oblomov için dediğim tutarsa sana da diyorum bakalım. Totem yapıyorum sizin üzerinizden :)
isim var mı aklınızda bebişleriniz için:)
Ovulasyon testi kullanan arkadaşlarım hangi testi kullanıyorsunuz netten baktimda adet olarak sizce kacli alınmalı bilgilendirseniz sevinirim.bi o kaldı onuda deniyeyim tam olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?