- 5 Mayıs 2013
- 33.831
- 41.255
- 798
- Konu Sahibi melekler-engelchen
- #4.121
Aaaa çok teşekkür ederim canım çok iyi geldi bana içim rahatladı teşekkürler :)
Ne demek canim rica ederim :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aaaa çok teşekkür ederim canım çok iyi geldi bana içim rahatladı teşekkürler :)
Ne bileyim her ay bi umut oluyor hele yine belirtiler belirtiler bu ay kesin dedim.ama yok tovbeee belirti mi asla..her ay tövbe diyorum son 10 gün başlıyor her belirti.beynim beni kekliyor resmen.
Ama en çok duam sağlıklı olması geç olsun ama sağlıkla gelsin kuzucuklar..
Çok sagolun kızlar.daha eşime de söylemedim hiç bebek muhabbeti yapmadık bu ay sormadık bile birbirimize sadece dün bence var dedi.umutluyum dedi..şimdi söyleyince canımız sağolsun diyecek..
Olabilirsin canım. Ben beş yıl bebek istemedim,her şey yolundaydı, bir doktora gittim ki bir hormonum düşük çıktı. Bu mantıkla ben de kısırım. Ama illa bir isim takmaya gerek yokHayırlısı olsun canım
1 tane var ya senin Allah bagislasin
Yanlış ama benim hiç gebelik olmadı ya acaba kisir miyim.diye düşünüyorum bazen:)
Yaa canım deme oylee kısır filan..cook sukur Allaha emanet var kızım..Hayırlısı olsun canım
1 tane var ya senin Allah bagislasin
Yanlış ama benim hiç gebelik olmadı ya acaba kisir miyim.diye düşünüyorum bazen:)
Iyi akşamlar kızlar bu ay soğan kürü deneyeyeyim dedim ve 4. günüm herhangi bir değişiklik yok şu an için. Bir de her gün 3-5 tane incir yiyorum bakalim sonucu ne olcak...
Bu ay seninde olacak inşallah :) @solitarywoman için dediğim tutarsa sana da diyorum bakalım. Totem yapıyorum sizin üzerinizden :)Iyi akşamlar kızlar bu ay soğan kürü deneyeyeyim dedim ve 4. günüm herhangi bir değişiklik yok şu an için. Bir de her gün 3-5 tane incir yiyorum bakalim sonucu ne olcak...
bazen oluyo öyle allah doğacak bebeğime yardım etsinÇok tatlısın yaben 2 gündür inciri kaynatıp içiyorum yumurta geliştiriyormuş dr saraçoğlu önerisi..
Hergün yapıcam aksilik olmazsa inşallah işe yarar![]()
Amerikalarda ne yapıyo kocişin :)bazen oluyo öyle allah doğacak bebeğime yardım etsinay kocişimle konuştum az önce çok mutluyumm:)) amerikada da. inşallah faydasını görürsün incirin canım bebiş gelir pıtı pıtı
Ben 1 günde özlüyorum. Allah sabır versin canım.Kontes001 . normalde şehiriçinde işi ama dışardan iş almışlar 1 aylığına gitti. 1 ay bana 1 yıl gibi geldi ama
![]()
Ayy inşallah canim şifa olsun bebiş olsun. Ben de zor iciyorum ama en azindan denemedim demem tatlımŞifa olsun canım ben soğan suyu içemiyorum onun yerine incir suyu içiyorum inşallah işe yarar :)
İnşallah totemin tutar canım allahım cok bekletmeden hayırlı zamanda hepimize verir inşallahBu ay seninde olacak inşallah :) @solitarywoman için dediğim tutarsa sana da diyorum bakalım. Totem yapıyorum sizin üzerinizden :)
saol canımBen 1 günde özlüyorum. Allah sabır versin canım.
Aminnn inşallah canım. Kendim için totem yapamıyorum. Benim yumurtalar kafayı yediİnşallah totemin tutar canım allahım cok bekletmeden hayırlı zamanda hepimize verir inşallah
Totem yapmana bile gerek kalmaz inşallah canım. Eeee biz kafayi yedik bebek diye diye yumurtalar ne yapsınAminnn inşallah canım. Kendim için totem yapamıyorum. Benim yumurtalar kafayı yedi![]()
bazen oluyo öyle allah doğacak bebeğime yardım etsinay kocişimle konuştum az önce çok mutluyumm:)) amerikada da. inşallah faydasını görürsün incirin canım bebiş gelir pıtı pıtı
Canim ben 50 tane laboquick marka ovu testini 30 küsur liraya almistim. 5 gebelik testi de hediyesi vardi. Her ay 10 civari kullaninca 5 ay falan yetiyorOvulasyon testi kullanan arkadaşlarım hangi testi kullanıyorsunuz netten baktimda adet olarak sizce kacli alınmalı bilgilendirseniz sevinirim.bi o kaldı onuda deniyeyim tam olsun.