• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

EYLÜL -EKİM 2016 HAMILELERI

Ne bileyim her ay bi umut oluyor hele yine belirtiler belirtiler bu ay kesin dedim.ama yok tovbeee belirti mi asla..her ay tövbe diyorum son 10 gün başlıyor her belirti.beynim beni kekliyor resmen.
Ama en çok duam sağlıklı olması geç olsun ama sağlıkla gelsin kuzucuklar..
Çok sagolun kızlar.daha eşime de söylemedim hiç bebek muhabbeti yapmadık bu ay sormadık bile birbirimize sadece dün bence var dedi.umutluyum dedi..şimdi söyleyince canımız sağolsun diyecek..

Hayırlısı olsun canım

1 tane var ya senin Allah bagislasin

Yanlış ama benim hiç gebelik olmadı ya acaba kisir miyim.diye düşünüyorum bazen:)

Hayırlısı olsun canım

Yanlış ama benim hiç gebelik olmadı ya acaba kisir miyim.diye düşünüyorum bazen:)
Olabilirsin canım. Ben beş yıl bebek istemedim,her şey yolundaydı, bir doktora gittim ki bir hormonum düşük çıktı. Bu mantıkla ben de kısırım. Ama illa bir isim takmaya gerek yok

Hayırlısı olsun canım

Yaa canım deme oylee kısır filan..cook sukur Allaha emanet var kızım..
Ve esim hep bunu savunuyor ,burdan bazen paylaşıyorum .hadi senin bi tane çocuğun var tüzün kuru tabi,ya o kadınlar napsin onlar istemez mi anne olmak baba olmak sen bir uzluyorsan onlar 10 üzülüyor diye savunma yapıyor.

Iyi akşamlar kızlar bu ay soğan kürü deneyeyeyim dedim ve 4. günüm herhangi bir değişiklik yok şu an için. Bir de her gün 3-5 tane incir yiyorum bakalim sonucu ne olcak...
Bu ay seninde olacak inşallah :) @solitarywoman için dediğim tutarsa sana da diyorum bakalım. Totem yapıyorum sizin üzerinizden :)

Çok tatlısın ya :KK48: ben 2 gündür inciri kaynatıp içiyorum yumurta geliştiriyormuş dr saraçoğlu önerisi..
Hergün yapıcam aksilik olmazsa inşallah işe yarar :KK68:
bazen oluyo öyle allah doğacak bebeğime yardım etsin :21: ay kocişimle konuştum az önce çok mutluyumm:)) amerikada da. inşallah faydasını görürsün incirin canım bebiş gelir pıtı pıtı

Bu ay seninde olacak inşallah :) @solitarywoman için dediğim tutarsa sana da diyorum bakalım. Totem yapıyorum sizin üzerinizden :)
İnşallah totemin tutar canım allahım cok bekletmeden hayırlı zamanda hepimize verir inşallah

bazen oluyo öyle allah doğacak bebeğime yardım etsin :21: ay kocişimle konuştum az önce çok mutluyumm:)) amerikada da. inşallah faydasını görürsün incirin canım bebiş gelir pıtı pıtı

Ay inşallah canım benim Kara sevdayı izliyoruz eşimle nihanın bebeğini seviyoruz uzaktan, ağladım yine :( benim de bi kızım olsun inşallah önce sonra erkek.. hatta ikiz olmasını da istiyorum bazen biri kız biri erkek :)

Allah kavuştursun inşallah canım..

Ovulasyon testi kullanan arkadaşlarım hangi testi kullanıyorsunuz netten baktimda adet olarak sizce kacli alınmalı bilgilendirseniz sevinirim.bi o kaldı onuda deniyeyim tam olsun.
Canim ben 50 tane laboquick marka ovu testini 30 küsur liraya almistim. 5 gebelik testi de hediyesi vardi. Her ay 10 civari kullaninca 5 ay falan yetiyor

Back
X