- 29 Ağustos 2016
- 87
- 54
- 8
- 37
- Konu Sahibi melekler-engelchen
-
- #4.101
Doktorda oyle dedi saati yoksaat düşünme canım 36-24 falan yumurtan çatladıktan sonra dakikan bile önemli çünkü yumurta 1 gün yaşıyor hangi ara çatlıyor garantisi yok malesef o nedenle içinde sperm her daim bulunsun yani en azından çatlama günlerinde o nedenle 3 gün ya da 4 gün üst üste ilişki önemli ovulasyon konusundaki çoğu bayan bu şekilde üst üste ilişkiyle hamile kalmışlar...
aynen o nedenle bizim de bu ay 3 gün üst üste ilişki oldu. normal de sperm biriksin diye gün aşırı ya da 2 günde bir olurdu ama bu şekilde hamile kalanları duyunca dedim bir ayda 3 gün üst üste yapmakla sperm bitmezDoktorda oyle dedi saati yok
İnşallah canım..hepimiz için bir hayırlı vakit var..sabırla sükunetle beklemeye devam ediyoruzhayırlısı herşeyin hakkında en iyisi olsun inşallah: )
Cook cookk hayirli olsunKızlar merhaba
dün akşam gebe oldugumu öğrendim. Kan değerim 551 çıktı. Hala şoktayım rüya gibi herşey.
Ay insaAllah balım yaa insaAllah hayırlısıyla gelsin artık civcivlerimiz sağlıcakla çok amin Allahimhayıt neye iyi geliyordu canım yumurta geliştirici falan mı eğer yumurtanın gelişmesi için hormonlarına etki ediyorsa göğüslerinin şiş olması ve acıması normal gibi geldi bana... amin inşallah en kısa zamanda hepimizin göbüşleri minik misafirlerimizle dolar
Başlanır kuzum başla insaAllah şifa olur hayırlısıyla tutunur bebegin. Ben de 5 .gün basladikMerhaba kızlar :) Bugün reglin 4. günü hayıt otuna başlanır mı dördüncü gün? Tüp bebekten önce son çıkıştayım. Tüp bebekteki o kadar iğneden korkuyorumm
Aaaa çok teşekkür ederim canım çok iyi geldi bana içim rahatladı teşekkürler :)Canım hayıt tohumu direkt olarak kadınsal hormonlara etki ettiği için göğüs büyütebiliyor.
Hatta bir defa hayıt tohumunu araştırırken göğüs büyütme yöntemlerinde denk gelmiştim.
Ben içemedim ya boğazımı çok yaktı.ay zaten siz de bundan bahsetmişsiniz
1 çay kaşığı tohum 1 bardak suya diyor. çok mu koydun tohumu acabaBen içemedim ya boğazımı çok yaktı.
Yok canım çok koymadım1 çay kaşığı tohum 1 bardak suya diyor. çok mu koydun tohumu acaba
Dediğin gibi hayırlısı olsun canim rabbim ekimde yüzümüzü güldürsün inşallahKızlar sabah test yaptim negatif çıktı .Simdi de lekelenmeler başladı adetim başlıyor...ve 2 gün erken geldi..
Off yaa canım skldi hayırlısı demekten başka avuntu yok..
Yeni ay yeni umut canım. Elbet gelecekler. Eski konularda bişey aradığımda denk geliyoda. Bizim gibi yazanlar hamile kalmış doğm yapmış ve ikinciyi bekleyen çok var. Onları görünce dahada umutlanıyorum.Kızlar sabah test yaptim negatif çıktı .Simdi de lekelenmeler başladı adetim başlıyor...ve 2 gün erken geldi..
sıkma canını içini ferah tut zamanı gelince olacak inşallahKızlar sabah test yaptim negatif çıktı .Simdi de lekelenmeler başladı adetim başlıyor...ve 2 gün erken geldi..
Kızlar sabah test yaptim negatif çıktı .Simdi de lekelenmeler başladı adetim başlıyor...ve 2 gün erken geldi..
ay zaten siz de bundan bahsetmişsiniz
İnşallah canım :)
O burukuluk oluyo ama regl bittikten sonra geçiyo canım ya. Sonra yumurtlama oldu mu olmadı mı onun derdine düşüyosun :) Boşver, her şey olacağına varır :)
canım @kutuphanekedisi nin dediği gibi adet ol bitsin unutuluyor o üzüntüler yeni ay yeni umut oluyor hayırlısı olsun hakkında... benimde bu ay olmazsa öteki ay 4. ayım olcak ama sanki 4 senedir olmamış gibi üzülüyorum sonra geçiyor Rabbim dermansız dert vermesin inşallah hayırlı zamanlarda göbüşlerimiz dolacaktır
Dediğin gibi hayırlısı olsun canim rabbim ekimde yüzümüzü güldürsün inşallah
Yeni ay yeni umut canım. Elbet gelecekler. Eski konularda bişey aradığımda denk geliyoda. Bizim gibi yazanlar hamile kalmış doğm yapmış ve ikinciyi bekleyen çok var. Onları görünce dahada umutlanıyorum.
sıkma canını içini ferah tut zamanı gelince olacak inşallah
Ne bileyim her ay bi umut oluyor hele yine belirtiler belirtiler bu ay kesin dedim.ama yok tovbeee belirti mi asla..her ay tövbe diyorum son 10 gün başlıyor her belirti.beynim beni kekliyor resmen.Hayırlısı olsun canım benim sıkma tatlı canını sen, bi gün gelecek o nazlı bebeklerimiz o zaman sorcaz onlara bizi üzmenin hesabını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?