EYLÜL -EKİM 2016 HAMILELERI

Bende catlatma ignemi oldum doktor saat vermedi her an yumurlarsin dedi sizce ne zaman iliski olmali yardimm !
eşin çalışıyor dimi işten gelsin yemeğinizi yiyin ilişki olsun ne kadar erken o kadar iyi içinde sperm olsun yarın ve yarından sonrada ilişki olsun yumurta çatladıktan sonra ki 2 günde önemli

ekim aynı boş geçecem ben maalesef. eşim şehir sılında. kasımda doğumgünüm var belki doğumgünü hediyesi olarak bebeğim gelir

ekim ayına hamile girmek istiyorum ama bakalım artık
tek bir gün ilişki oldu bugün çatlama günü buıgünde denesek mi bilmiyorum kafamda deli sorular
zaten ilişkinin çatlama gününde olması gerekiyor... yumurta çatlamadığı bir gün tek ilişki olsa ne faydası olur ki adı üstünde çatlamamış yumurta

bu ay nasip olursa aşılama yaptıracağım..eylül ayında düşünüyordum aşılamayı adetim 4 gün evvel geldi (adetim hiç şaşmazdı) ve bayramda adet oldum..dolayısıyla aşılama işlemleri için doktor adetin 2.günü gel demişti... bayramda doktor olmayacağı için otomatik olarak bu aya kaldım..nasip ..hep bir şekilde öteleniyor.,anlamadım gitti...inşallah bizimkide tutar. ekim ayında nasip...

hayırlısı herşeyin hakkında en iyisi olsun inşallah: )

yok canım çalışıyorum ben inşallah bebeğim olunca ev hanımlığına geçicem
kolay gelsin:) çocuğunu kendin büyütmek en güzeli bana kalırsa. allah nasip ederse anneme dahi bırakmak istemiyorum. ilk dişini ilk kelimesini ilk emekleyişini ben görmeliyim

eşin çalışıyor dimi işten gelsin yemeğinizi yiyin ilişki olsun ne kadar erken o kadar iyi içinde sperm olsun yarın ve yarından sonrada ilişki olsun yumurta çatladıktan sonra ki 2 günde önemli
Bugun oldu zaten calisma 36 saati dusunursek yarin geceye denk geliyor 8 yumurtam var biri 21mm olmus digerleri biraz kucuknormaldede bugun yarin ovulasyon gunlerim

Bugun oldu zaten calisma 36 saati dusunursek yarin geceye denk geliyor 8 yumurtam var biri 21mm olmus digerleri biraz kucuknormaldede bugun yarin ovulasyon gunlerim
saat düşünme canım 36-24 falan yumurtan çatladıktan sonra dakikan bile önemli çünkü yumurta 1 gün yaşıyor hangi ara çatlıyor garantisi yok malesef o nedenle içinde sperm her daim bulunsun yani en azından çatlama günlerinde o nedenle 3 gün ya da 4 gün üst üste ilişki önemli ovulasyon konusundaki çoğu bayan bu şekilde üst üste ilişkiyle hamile kalmışlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…