- 7 Haziran 2016
- 2.297
- 3.185
- 83
- 36
- Konu Sahibi melekler-engelchen
-
- #4.081
rica ederim canım. birde her gün aynı saatte yapmaya özen göster. nasıl başlıyorsa öyle gitsin... inşallah ilk aydan işe yararda hamile kalırsın canım...
belki de allah yazdırdı kııızay bende diyorum hamileyim de haberim mi yokbelki ekimde tebrik edersiniz beni belli mi olur
yumurtlama zamanını doktor bilemez miydi onu da söylemesi gerekmez mi ilginç..Bende catlatma ignemi oldum doktor saat vermedi her an yumurlarsin dedi sizce ne zaman iliski olmali yardimm !
eşin çalışıyor dimi işten gelsin yemeğinizi yiyin ilişki olsun ne kadar erken o kadar iyi içinde sperm olsun yarın ve yarından sonrada ilişki olsun yumurta çatladıktan sonra ki 2 günde önemliBende catlatma ignemi oldum doktor saat vermedi her an yumurlarsin dedi sizce ne zaman iliski olmali yardimm !
deneyin ne sakıncası var ki.ekim ayına hamile girmek istiyorum ama bakalım artık
tek bir gün ilişki oldu bugün çatlama günü buıgünde denesek mi bilmiyorum kafamda deli sorular
geç döllenme olur diye çekiniyorumdeneyin ne sakıncası var ki.
geç döllenme erken döllenme ne inan ki bilmiyorum. ama bence kasarak düşünerek hesaplayarak ilişkiye girme. tabi senin kararın.:)geç döllenme olur diye çekiniyorum
zaten ilişkinin çatlama gününde olması gerekiyor... yumurta çatlamadığı bir gün tek ilişki olsa ne faydası olur ki adı üstünde çatlamamış yumurtaekim ayına hamile girmek istiyorum ama bakalım artık
tek bir gün ilişki oldu bugün çatlama günü buıgünde denesek mi bilmiyorum kafamda deli sorular
bende nescafe yaptım şimdi içiyorumkızlaar kahveye buyrun fal bakarız
oh afiyet olsun:) ev hanımısın sanırım benim gibibende nescafe yaptım şimdi içiyorum
hayırlısı herşeyin hakkında en iyisi olsun inşallah: )bu ay nasip olursa aşılama yaptıracağım..eylül ayında düşünüyordum aşılamayı adetim 4 gün evvel geldi (adetim hiç şaşmazdı) ve bayramda adet oldum..dolayısıyla aşılama işlemleri için doktor adetin 2.günü gel demişti... bayramda doktor olmayacağı için otomatik olarak bu aya kaldım..nasip ..hep bir şekilde öteleniyor.,anlamadım gitti...inşallah bizimkide tutar. ekim ayında nasip...
yok canım çalışıyorum ben inşallah bebeğim olunca ev hanımlığına geçicemoh afiyet olsun:) ev hanımısın sanırım benim gibi
kolay gelsin:) çocuğunu kendin büyütmek en güzeli bana kalırsa. allah nasip ederse anneme dahi bırakmak istemiyorum. ilk dişini ilk kelimesini ilk emekleyişini ben görmeliyimyok canım çalışıyorum ben inşallah bebeğim olunca ev hanımlığına geçicem
Bugun oldu zaten calisma 36 saati dusunursek yarin geceye denk geliyor 8 yumurtam var biri 21mm olmus digerleri biraz kucuknormaldede bugun yarin ovulasyon gunlerimeşin çalışıyor dimi işten gelsin yemeğinizi yiyin ilişki olsun ne kadar erken o kadar iyi içinde sperm olsun yarın ve yarından sonrada ilişki olsun yumurta çatladıktan sonra ki 2 günde önemli
saat düşünme canım 36-24 falan yumurtan çatladıktan sonra dakikan bile önemli çünkü yumurta 1 gün yaşıyor hangi ara çatlıyor garantisi yok malesef o nedenle içinde sperm her daim bulunsun yani en azından çatlama günlerinde o nedenle 3 gün ya da 4 gün üst üste ilişki önemli ovulasyon konusundaki çoğu bayan bu şekilde üst üste ilişkiyle hamile kalmışlar...Bugun oldu zaten calisma 36 saati dusunursek yarin geceye denk geliyor 8 yumurtam var biri 21mm olmus digerleri biraz kucuknormaldede bugun yarin ovulasyon gunlerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?